Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Emniyet toplu temizlikde

REKLAM ALANI
    kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Malum sezon açıldı ,aldığım duyumlara göre köprü girişleri ve istanbul,un muhtelif yerlerinde trafik motosiklet denetimlerini arttırmış,toplu temizlik var sanırım.
    Kontrollerini artıran polis ekipleri, motosiklet kullanıcısına cezai işlem yaparken, ehliyetsiz ve ruhsatsız araçları trafikten men ediyor.
    7 Tepe Motosiklet Kulübü

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ellerine sağlık çok da iyi yapıyorlar keşke yılın her döneminde bunu yapsalar..
    kim ve eray_uluyazı bunu beğendiler.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    iyi bir uygulama bence.yollarda o kadar bilinçsiz gerizekalı varki,bizimde adımızı kötüye çıkarıyolar...
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

39nn600 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    polisi tebrik etmek lazım denetimleri dahada sıkılaştırsınlar trafikte çok kendini bilmez var çünkü

ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    Ulen ehliyetimi aldım bir kere durdurmadılar..
    Birde itinayla geçiyorum yanlarından amma tık yok ..
    Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Züpper yapıyorlar.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    temizlesinler tabi.....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    gecen bununla ılgılı bır vıdeo ızlemısdım. kopruden gecenlerı hemen trafık cevırıyor ve geklı cezaı ıslemı uyguluyordu.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ben kerizmiyim vergisini öde, sigortasını yaptır, vizeye sok, ehliyet al vs vs. Nerde ne kadar ehliyetsiz motor, vizesiz motor varsa toplasın polis amcalar

HaydarBıçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    2 gün önce gece 12 civarı sahil yolundan aksaraya giriş yapılan noktada polis çevirme yapmış önde bir polis gelenleri yavaşlatıp sağa çektiriyor

durulan yerde başka bir polis evrakları kontrol ediyor.

tam geçerken öndeki polis eliyle yavaşlamamı ve durmamı işaret etti diğer polisin yanında durdum kaskımı çıkardım

polis şöyle bir yüzüme baktı: "sen niye durdun?" dedi bende : "e dur dedi diğer polis dedim"

polis : " yok sen durma devam et " dedi bende taktım kaskı devam ettim yola anlam veremediğim bi çevirme oldu
    İkincilik kaybedenler içindir...

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    Alıntı HaydarBıçak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 gün önce gece 12 civarı sahil yolundan aksaraya giriş yapılan noktada polis çevirme yapmış önde bir polis gelenleri yavaşlatıp sağa çektiriyor

tam geçerken öndeki polis eliyle yavaşlamamı ve durmamı işaret etti diğer polisin yanında durdum kaskımı çıkardım

polis şöyle bir yüzüme baktı: "sen niye durdun?" dedi bende : "e dur dedi diğer polis dedim"

polis : " yok sen durma devam et " dedi bende taktım kaskı devam ettim yola anlam veremediğim bi çevirme oldu
    sızın bahsettıgınız olayda uhbar uzerıne cevırme yapılıyormus gıbı bır sey sezdım. muhtemelen ıhbarı yapanar arabyla olduklarını belırttıklerı ıcın sızı durdurma gereksınımı hıssetmemıs olabılırler .

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    En ıyısını yapıyorlar dlrek kitlesin eksik belgesi olana
    www.erkakurye.com

arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Bizim burlarda da işte arada emniyet amiri değiştiğinde gezmeye çıkar, apaçi, serseri, sığır motorluları görür.. Derhal talimat verilir ve belli 3-4 noktaya polis kontrolü dikilir..
    Bir de durdukları yerler öyle güzel yerlerdir ki.. Ehliyetsizseniz sıçtınız.. Kaçmaya yer yok, dooooğru kucağına gidiyorsunuz.
    1 Aralıktan beri ilk defa geçen ay gösterdim ehliyetimi. Adam durdurdu kontrol yapanın yanına gittim baktı; eldiven, kask, dizlik filan korumalar tam. Kasksız, ehliyetsiz olanları bir güzel düzdü. -yalvarıp yakarmalarına rağmen- bana geldi, sadece elini uzattı ruhsat ehliyeti verdim. Yakınmaya başladı. Kardeşim 10 gündür aynı yerde uygulama yapıyoruz, her gün geliyorlar, her gün de yalvarıyorlar.. Boşver abi dedim bende. Kasksız, ehliyetsiz, egzozu delen, ayna takmayanlara mübah hepsi dedim. Haklısın dedi.
    İşte ehliyete ruhsata baktı elindeki deftere not aldı teşekkür edip gönderdi beni, ben de giderken korna çalıp selam vermeyi unutmadım tabii

Kaç kere de burda atom karınca dedikleri bi motosikletli polisle göz göze geliyorum 5-10 kez olmuştur. zaten 7-8 inde dizlikler filan da vardı. Önünden geçerken dikkatli bi biçimde bana bakıyor sonrasında aynadan takip ediyorum yanındaki polise bi şeyler filan söylüyor.. Herhalde görse de durdurmaz beni ehliyetli olduğumu anladığı için..

Daha önce de sıkışık trafikte polisle göz göze gelmiştim gel gel işareti yapmıştı. Oley be sonunda ehliyetimi göstericem diye düşünürken trafik zaten berbat, hiç zorlama kendini şu ara sokaktan devam et trafikle uğraşma demişti.. Şaşırmıştım.

Uygulama gerçekten çok güzel. Hatta yapabilirlerse memur sayısı da arttırılsın çabuk çabuk, ehliyeti, ruhsatı, kaskı olmayana oturtulup gönderilsin bence..
    Burada işte 1-2 hafta uygulama yaptılar. Günde en az 15-20 motoru bağlıyorlardı.. İstanbulda kim bilir neler yaparlar.
    maxi97, sessizsakin ve kim bunu beğendiler.
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
    -arcadiril.blogspot.com-

sessizsakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    benelli tnt25
    trafikteki motosiklet sayısında ciddi düşüş olacağı kesin
    !?

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    sizin canınız yanmamış galiba ara sokakda in cinin top oynadıgı ara sokakda tabela bile yok tersyönmüş 2 gün üst üste geçdim 2010da 2011in sonunda ewe kagıt geldi 290 tl ceza bigün arkadaşımı yolda giderken gördüm gel ewine bırakıyım dedim polis durdurdu arkadakinin kaskıyokdiye ceza 72 tl 1 tane yetmyo derdimi anlatıyorum yolda görrdm yolumun üstü ewi diyorum ama tık yok yedik cezayı geçen pazargünü arkadaşlarla gezideyiz yawaş yawaş ilerliyoruz geldi yine beni buldu arıza memur neymiş plakamda 1 harf silinmiş yedik ordanda 60tl ha bide 2 tane motoruma el koydular 1 i plakasızdı biride dewri üzerimde deqildiye

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı HaydarBıçak adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Gece 10'dan sonra yapılan çevirmeler alkollü araç kullanan sürücüleri ve eksik evraklı araçları toplamak için. Motosikletten zaten denge işi olduğu için alkollü kullanılmasını pek olası görmüyolar, yolda garip hareketler yapmadıkça onların ilgi alanları dahilinde değilsin. Çevirme vardı ben arabaların solundan birer birer geçtim sakin sakin devam ettim kimse demedi niye durmuyosun.

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    bu sıralar çekicilerde apaçi kardeşlerimin güzide cup larını görüyorum..
    görüntü ve ses kirliliği azaldı buralarda....

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    Bayağıdır bizim burdada çevirme yapmıyorlar özledim artık ehliyet ruhsat göstermeyi
    bu kawasaki bir başka dostummm

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    yaw ben bir kere gösteremedim geçen gün okulun önüne park ederken polis arabasını gördüm içerden polis gel gel yaptı oooley dedim ama sordu soru motoru kaça aldın kaç yaptın kaç yaptığına ne desem bilemedim şimdi az ya bişe yapmıyor o kadar dedim

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı motodriftt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin canınız yanmamış galiba ara sokakda in cinin top oynadıgı ara sokakda tabela bile yok tersyönmüş 2 gün üst üste geçdim 2010da 2011in sonunda ewe kagıt geldi 290 tl ceza bigün arkadaşımı yolda giderken gördüm gel ewine bırakıyım dedim polis durdurdu arkadakinin kaskıyokdiye ceza 72 tl 1 tane yetmyo derdimi anlatıyorum yolda görrdm yolumun üstü ewi diyorum ama tık yok yedik cezayı geçen pazargünü arkadaşlarla gezideyiz yawaş yawaş ilerliyoruz geldi yine beni buldu arıza memur neymiş plakamda 1 harf silinmiş yedik ordanda 60tl ha bide 2 tane motoruma el koydular 1 i plakasızdı biride dewri üzerimde deqildiye
    Bizim canımız yanmadı, çünkü kanunu çiğnemedik

Plakan okunmuyor, motorunda plaka yok, motorun devri üzerine değil çaldın mı belli değil, ters yöne giriyorsun, kasksız adam bindiriyorsun; sonra hala bıdı bıdı ediyorsun!

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)