Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Emniyet toplu temizlikde

REKLAM ALANI
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    Alıntı motodriftt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin canınız yanmamış galiba ara sokakda in cinin top oynadıgı ara sokakda tabela bile yok tersyönmüş 2 gün üst üste geçdim 2010da 2011in sonunda ewe kagıt geldi 290 tl ceza bigün arkadaşımı yolda giderken gördüm gel ewine bırakıyım dedim polis durdurdu arkadakinin kaskıyokdiye ceza 72 tl 1 tane yetmyo derdimi anlatıyorum yolda görrdm yolumun üstü ewi diyorum ama tık yok yedik cezayı geçen pazargünü arkadaşlarla gezideyiz yawaş yawaş ilerliyoruz geldi yine beni buldu arıza memur neymiş plakamda 1 harf silinmiş yedik ordanda 60tl ha bide 2 tane motoruma el koydular 1 i plakasızdı biride dewri üzerimde deqildiye
    yaptıkların doğruymuş gibi kendini savunma dostum.canımız yandı;emniyet şeridinde arkadaşları beklerken (2-3 dk) polis yanıma geldi orada yazmadı plakamı alıp evime cezamı gönderdi.bunlar bahane değil...
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sarıdev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    İstanbul 'da köprü harici çok nadir çevirme yapıyorlar.Hafta sonu memleketim trakyadaydım eksozu patlak olmayan bir motosiklet göremedim.Ama tek yapılması gereken 155 i arayarak eksoz sesinden rahatsızlığınızı dile getirmek sonrasında emin olun denetim yapıyorlar.
    Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.

kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    72 TL Kask Cezası
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    Alıntı ysn17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulen ehliyetimi aldım bir kere durdurmadılar..
    Birde itinayla geçiyorum yanlarından amma tık yok ..
    Sen bide ewde unut ehliyeti ruhsatı bak o zaman noluyo
    başkan polisler anlıyo desem yeridir bazıları gerçekten insan sarrafı bide bizde baya belli ediyoruz her şeyimiz tamsa böyle bi kasılmalar yanına kadar gelmeler
    arca94 bunu beğendi.
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı motodriftt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin canınız yanmamış galiba ara sokakda in cinin top oynadıgı ara sokakda tabela bile yok tersyönmüş 2 gün üst üste geçdim 2010da 2011in sonunda ewe kagıt geldi 290 tl ceza bigün arkadaşımı yolda giderken gördüm gel ewine bırakıyım dedim polis durdurdu arkadakinin kaskıyokdiye ceza 72 tl 1 tane yetmyo derdimi anlatıyorum yolda görrdm yolumun üstü ewi diyorum ama tık yok yedik cezayı geçen pazargünü arkadaşlarla gezideyiz yawaş yawaş ilerliyoruz geldi yine beni buldu arıza memur neymiş plakamda 1 harf silinmiş yedik ordanda 60tl ha bide 2 tane motoruma el koydular 1 i plakasızdı biride dewri üzerimde deqildiye

Ne yapmalarını bekliyordun,madalyamı takacaklardı sana..
    arca94 bunu beğendi.
    7 Tepe Motosiklet Kulübü

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)