Kaliteli Enduro Kaskı Nereden alabilirm ANKARA
Reklamlar
-
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
yunus arkadasın dukkanı ulus motorun karsısında ankara motor ( umarım ısmı yanlıs hatırlamıyorumdur ) fuat abının dukkanının hemen yanında . motoruda yıbanın gırısınde duruyor genelde ama yıba aksam bellı saattlerden sonra dukkanlarını yavas yavas bosaltıyor ztn .
orda hep bir fazer durmakta ondan öncede bir nx250 vardı ve çok temizdi hala düşünürüm ne oldu acaba o nx250ye? ama gs'i hiç görmedim
ANGARAJ
Reklamlar
-
Allah allah, ne aksak bir sohbet dönmeye başladı burada, birşey soruluyor başka bir cevap veriliyor muhabbet nereye gidiyor anlamadım ben... Saat geç oldu galiba, ben kaçayım bari...
-
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
orda hep bir fazer durmakta ondan öncede bir nx250 vardı ve çok temizdi hala düşünürüm ne oldu acaba o nx250ye? ama gs'i hiç görmedim
yunuscum senın gozune gozluk takacam ben =)))) kapının onunde duruyor hatta uxerınde bmw cantalarıda var dıye hatırlıyorum =)))
-
Yurt dısı fiyatlarını kıyasladıgımda, Arai icin belki 2 katı para oduyorsunuz ama uvex indirimden midir nedir bilmiyorum asagı yukarı yurtdısında da bu paralara satılıyor. Uvex i hemen deneyip alabilmek, yurtdısına gore aynı paralarda satılması ve fenada bir kask olmadıgı icin tercih ettim. Ece 22-5 standarlarında gorus açısı konforu, agırlıgı, gayet iyi gozukuyor ilk gorunuste.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:00 ----------
Nx 250 izmirden bir talep olması nedeni ile ilanda falanda olmadıgı halde tanıdık vasıtası ile satıldı. Fazer Bi tanıdıgımızın satılacak veya enduro ile takas edilecek. 2000 Tenere, 2004 ve ustu dakar gibi bir motorla.
-
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Ankaradan bir NX aldım ama omudur bilemiyorum
usas adlı üyeden alıntı
Nx 250 izmirden bir talep olması nedeni ile ilanda falanda olmadıgı halde tanıdık vasıtası ile satıldı. Fazer Bi tanıdıgımızın satılacak veya enduro ile takas edilecek. 2000 Tenere, 2004 ve ustu dakar gibi bir motorla.
O izmirdeki kişi ben oluyorum sanırım..... İsminiz Uğur mu?...
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
yunuscum senın gozune gozluk takacam ben =)))) kapının onunde duruyor hatta uxerınde bmw cantalarıda var dıye hatırlıyorum =)))
Eğer aynı motordan bahsediyorsak şu anda hayali duruyordur...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Alp bey Evet sanırım size sattık. Zaten piyasada temiz nx 2-3 tane yok. Umarım memnun kalmıssınızdır.
-
ben şahidim o NX 250 izmirde TERÖR estiriyor YOK BÖYLE MAKİNE
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Amerikan Dakar versiyon ne yapsa yeridir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler