arkadaşlar bu motorsiklet sevdası artık rüyalarıma giriyor ve hergece internette sanal motorsiklet sürüyorum ne yapmalıyım da annemi ikna etmeliyim motor dostları bana bir çıkar yol söyleyin :pr: :pr: :pr:
arkadaşlar bu motorsiklet sevdası artık rüyalarıma giriyor ve hergece internette sanal motorsiklet sürüyorum ne yapmalıyım da annemi ikna etmeliyim motor dostları bana bir çıkar yol söyleyin :pr: :pr: :pr:
Yaş kaç? Ehliyet düşünüyomusun veya varmı? Bunları bi cevapla,yol göstericek bidolu adam var burada.
hoşgeldin.
ikna için kendi yollarını bulmaya çalış.başkalarının annesiyle seninki aynı görüşte olmıycaktır.sonra ters tepip tamamiyle karşı çıkabilirler.
alıcağın motor sepetli ve şirin bir şey olursa ikna edebilirsin
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Anneler ikna olmaz. Ben 33 yaşındayım annemin haberi yok Motordan falan.
I'M BACK !!!
Evet annelerin ikna olan modelleri zor bulunur.
Numara 1 : Mahallede scooteri olan bir arkadaş bulunur. Annenin görebileceği bir açıdan scooterin peşinden koşmak suretiyle seyahat edilir. İçi burkulan anne ikna olur (Bisiklette işe yaramıştı . Ne zaman bisikletli peşinden koşan bir çocuk görsem bu numarayı yapıp babamın mali durumunu zorlayarak bana bisiklet alması aklıma gelir içim burkulur. )
Numara 2 : Aynı arkadaşın scooteri emanet alınarak mahallede yine annenin görebileceği açıdan sürülerek kabiliyet kanıtlanır. Yalakalık bir adım öteye götürülerek anne pazara, çarşıya, altın gününe taşınarak scooterin annenin emellerine hizmet edilebileceği izlenimi sağlanır. Anne ikna olur. Mutlu yarınlara koşulur.
Numara 3 : Çatıya çıkılır " Atarım lem kendimi ,bana motor alın naraları fırlatılır"
dostum işin çok zor allah kolaylık versin ...
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
Wallaa biz ikna ettik te ne oluyoo..her dışarı çıkışımda yada geç geldiğimde valide pencerede kapıda 4 gözle gelişimi bekliyo..aman çocuğun başına bişi geldimi aman şimdi ne yapıyo falan..
bunun Çözümü yok,annene en kötü olasılıklardan bahset.neler olabileceğini bilsin,ama tutkunun derinliklerindede bahsetmeyi unutma ve son bir şey
ÖNCE EHLİYETİNİ ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
bu motor hız yapmaz de sonraaa ben dıkkatlı kullanırım,,,sag taraftan gıderım,,,trafıgın yogun olmadıgı yerden gıderım,,,,ıhtıyacım var,,,herkes kullanıyor ben nıye almayayım,, vs vs
Yeni yine yeniden
Ben ilk motosikletimi aldığımda evde kimsenin haberi yoktu....motosiketi eve kendim getirmedim...yüklediler getirdiler...trafik nedeniyle ben geç kalınca , adamlar benden önce evde olmuşlar ... indirmişler motoru evin önüne...bir de çalıştırmışlar...oalalalal......bizimkiler bildikleri için benim bu tutkumu...ilk başta yok canıımm cesaret edemez bize haber vermeden böyle bir şeye deseler de sonra annem balkondan adamlara seslenip sormuş...bu motoru kime getirdiniz diye!!!! adamlar da söylemiş tabiiii)) annemin tepkisi...o zaman oynayıp durmayın , yan tarafta depo var koyun oraya..yaklaşık 15 dakika sonra geldiğimde..adamlar sitenin duvarına dayanmış beni bekliyorlardı...merhabaaa motor nerede dedim...anneniz bağırdı içeri koyduk dediler!!! Dumur!!! hala sevmiyor , çok da rahatsız oluyor ama dikkatli olacağına söz ver...derdini çok net bir dille anlat...hatta , eğer iyi bir kullanıcıysan anneni al gezdir bir kere...derdinin tek çaresi konuşmak...tutkunun nedenini anlatmak...korkmaların temel sebebi annelik güdüleri ve sevgileri...bir de şu var tabiki...onun da tutkusu olan bir şeyden neden vazgeçmediğini öğren...senin de vazgeçemeyeceğini bu örnekle açıkla...
uzun ve güzel yollar yapman dileğiyle
Önce motoru al, sonra "geri verirsem bir milyara malolur" de
Veya önce ehliyet/kask al, iyi para harca, "anne bunlar boşa gitmesin" diyerek de motoru al
Tabii her şekilde anne motor konusunda ikna olmayacaktır, bunu kabullen
Ben ilk motosikletimi aldığımda evde kimsenin haberi yoktu....motosiketi eve kendim getirmedim...yüklediler getirdiler...trafik nedeniyle ben geç kalınca , adamlar benden önce evde olmuşlar ... indirmişler motoru evin önüne...bir de çalıştırmışlar...oalalalal......bizimkiler bildikleri için benim bu tutkumu...ilk başta yok canıımm cesaret edemez bize haber vermeden böyle bir şeye deseler de sonra annem balkondan adamlara seslenip sormuş...bu motoru kime getirdiniz diye!!!! adamlar da söylemiş tabiiii)) annemin tepkisi...o zaman oynayıp durmayın , yan tarafta depo var koyun oraya..yaklaşık 15 dakika sonra geldiğimde..adamlar sitenin duvarına dayanmış beni bekliyorlardı...merhabaaa motor nerede dedim...anneniz bağırdı içeri koyduk dediler!!! Dumur!!! hala sevmiyor , çok da rahatsız oluyor ama dikkatli olacağına söz ver...derdini çok net bir dille anlat...hatta , eğer iyi bir kullanıcıysan anneni al gezdir bir kere...derdinin tek çaresi konuşmak...tutkunun nedenini anlatmak...korkmaların temel sebebi annelik güdüleri ve sevgileri...bir de şu var tabiki...onun da tutkusu olan bir şeyden neden vazgeçmediğini öğren...senin de vazgeçemeyeceğini bu örnekle açıkla...
uzun ve güzel yollar yapman dileğiyle
Hiç ikna olmuolar ki,, sadece kabulleniolar......
Yani benimkiler öle oldu,,baktılar vazgeçmicem alışmaya çalışıolar şimdi.
Geçen de annem bari büyük bişey alda sıkıştırmasınlar dedi
Resmen krize girdimmmmm...Bi de duygu sömürüsüüü
Kaza falan yaparsam eğer hastaneye gelmicekmişşş....((yalana bakın))
Valla ne demişler bi şarkıda
ben bu sevdaya baş koydum,,aşımdan uğrumdan oldum
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Dostum anneler asla ikna olmaz. 6 gün önce uyguladığım tekniği anlatayım:
Öncelikle motor alacağın tarihten ititbaren yaklaşık 1 ay önce "Anneciğim ben motor almak istiyorum ne dersin?" şeklinde nezaket gereği soruyorsun. O da seni kırmadan HAYIR demeye getiriyor. Hiç cevap vermeden üzgün bir surat ifadesiyle yanından ayrılıyorsun.
Artık motor almaya hazırsın.Kendini ayarlayıp gidip bayiinden alıyorsun motorunu ve kapının önüne annen camdan görebilecek bir şekilde parkediyorsun. Ewine çıkıp "Anne bak sana ne göstereceğim" diyorsun heyecanla. O da merak ediyor doğal olarak cama koşuyorsunuz.
Sonra "Anne hayırlı olsun mu?, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin mi? " diyorsun. Hayretler içinde 2 şekilde tepki verebilir.
Eğer
Aman be oğlum deli misin falan die yumaşak konuşmaya başlarsa öpücük kondur heyecanla motorunun yanına koş,
Yok sen ne biçim evlatsın ben sana alma demedim mi düşüp ölcen falanlara başlarsa "Nedir sizden çektiğim be yeter gidip bakayım şu motor en fazla kaç km ile gidiyormuş" diyerek sinirle ewden ayrılıyosun.
Sen motorunun yanına gitmeden muhtemelen peşinden koşacaktır. Eğer koşmazsa sakın gazlayıp gitme meraktan bayılır kadıncağız.
1 hafta sonra motorun ve annen kanki olmuş olurlar
http://www.kaan.in
seni üzmek için yazmazdım ama doğrusuda bu anneler hiç bir zaman kabullenmez
Acımadıki, acımadıki
never say never
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Bu fotoğrafı görürse belki yumuşar...
Antalya da köylümüz tarlaya bile motorla gidiyo yaaa dersin...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
annenin sana güvenmesini sağlamalısın. on yavaş ve dikkatli gideceğine inandırmalısın. bu arada anneler ikna olur. benim annem kaskımı siler arada ya da sorar motorun neden bugün pislenmiş filan der.derin adlı üyeden alıntı
anne ve babalarınız size güveniyorsa sorun yok.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ya arkadaşlar hiçbir anne ikna olmaz
benim gibi yapacaksın direk alıp eve getireceksin önce surat yapıyorlar sonra kazasız belasız işe gidip geldiğini görünce kabullenmek zorunda kalıyorlar.Tabiki bu süreci kısaltmak için benim gibi anneya 600 ytl rüşvet vermekde iyi bir taktik oluyor.
bizimkiler şimdi bahçeye beton yol döktüler motoru rahatca eve sokayın diye
onun için ikna mikna bekleme al gitsin.
veye fuardan al anne fuara gitmiştim eşantiyon verdiler de atsamıydım yazık dersin
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)