Zonguldak tarafına sapmışken, Amasraya'da uğramalısınız kesin.Orada TTK'nın misafirhanesi var eğer konaklama niyetinde olursanız.
Zonguldak tarafına sapmışken, Amasraya'da uğramalısınız kesin.Orada TTK'nın misafirhanesi var eğer konaklama niyetinde olursanız.
ANGARAJ
samsun bafraya uğrarsan muhteşem bi kuş cenneti var 100 metre sağın deniz 100 metre sol tarafın uçsuz bir göl ikisinin ortasından gidiyorsun muhteşem bi manzara pirinç tarlaları vahşi atlar turnalar balıklar yeşillik muhteşem bi yer
Karadeniz civarlarında rotaya katkım bulunamayacak ama, Marmara'ya girişte, Adapazarı civarından yine Karadeniz'e dokunup oralar görülebilir. Bir taraftan da o taraftan gelsen, aşağıların; şu anki rotadan gelsen sahil şeridinin görülmesi gerekecek, eksik kalan da İstanbul civarındaki turlarla halledilir artık.
Herşeyden öte tarih konusu hoşuma gitti benim, bir tanışmışmışlığımız da, çok bir diyaloğumuz da yok ama; benim yokluğuma gelse ve olası bir tanışabilme fırsatını kaçırsam üzülürdüm.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Allah kazasız belasız yolculuğunu tamamlamayı nasip etsin. ben gidip göremedim sen bizim yerimize gez gör bol bol da fotoğraf çek. şimdiden yolun açık olsun. rota üstünde sana tavsiye edebileceğim yerler bilmiyorum ama dönüş rotanı farklı seçip gezip göreceğin yerleri artıra bilirsin.
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Yolunun üzeri sisdağı vardı ben gitmedim ama uzaktan cok güzel gözüküyordu.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Çadır derseniz Amasra'nın yakınlarında bir plaj var denizi kumu çok güzeldir orada yazın hep çadırla kalır gelen insanlar.
Amasra'nın dışında bir de Safranbolu'yu önerebilirim ki siz eklemişsiniz sanırsam.Batı Karadeniz'de pek gezilecek yerler yok bu söylediklerim dışında.
ANGARAJ
SAdece ulaşım değil gemeyide planlıyorsan Kastamonu'da etli ekmek küre dagları, Valla kanyonu, Pınarbaşı şelalesi görülmeye değer birde g... yerse gece Azdavay -Daday yolunu kullan ozelikle gece dag yolunu :D imanının artığını hisedeceksin :D Birkac resim bakarsan :D http://www.facebook.com/media/set/?s...4837577&type=3
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
hayırlı yolculuklar...antalyaya sıra geldiğinde buralardayım...
Bak yaa. Unutmuşsun önerimi
Samsundan sonra sinop üzerinden kastamonu yolundan git diye önermiştim
Samsun - Amasya arası çok kötü rezalet. Sinop üzerinden gidersen cillop gibi yoldan gidersin. Sinopa geçerken dağyolundan gidiyorsun dolambaçlı molambaçlı çok güzel. Sonrasında Sinop Kastamonu arası paso yokuş aşağı
Zenon'un tavsiyelerine uy beraber gittik o yolları süper bir geziydi. Senin yolun uzungölden başlayan versiyonu diyebilirsin
Bu da sis dağından bi manzara
Yolun düşerse temmuzun yedisinden sonra ordudayım. Gelirsen garaj muhabbetide yaparız
Hayırlı yolculuklar
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
sağol abim ellerinden öperim
Olcan abi tanışmayı bende çok istiyorum sizinle
Tarihleri denk getirebilirsek birlikte çıkarız yola bende Ankaraya gideceğim. Birde asfaltamı işiyon ne yapıyon profil fotonda
geçler inşallah temmuz 2 de yola çıkıyorum artık duruma ve maddi duruma bakarak karar verecem
otopsici . giderken rota veremem ama dönüşte eğer buralara uğrarsan ( 68 aksaray ) ve cumartesi pazar ayırırsan sana zevkle rehberlik yapabilirim . 8 - 10 tane kilise kocaman bir kanyon ( ıhlara vadisi ) bi sürü şapkalı kaya ( peri bacaları ) eski bir krater ( hasan dağı) ve o kraterin altında balık ikram edebilirim. ))
yolun açık olsun . geçtiğin heryere bizlerdern selam götür . lastiklerine kaskına zeval gelmesin. selametle
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)