Aynaları sök diyecektim ama daha konuyu açmadan halletmişsin, Allah akıl fikir versin .... oldu mu bir fikir işte
Aynaları sök diyecektim ama daha konuyu açmadan halletmişsin, Allah akıl fikir versin .... oldu mu bir fikir işte
haaaa birde orta sehpayı söktür o çok iğrenç yan ayaklığıda biraz daha açtır. motoru yan sehpaya bırakınca baya aşşağıya yatsın çok şekil olur o şekilde .
''Size ne beyler ! Ben ölmeyi bayılmak sanıyorum '' Demiş kısaca arkadaş
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
yazık olmuş canım ybr'ye..
garip motor....
Yazışmaları okudum elim fikir vermeye gitmedi kolay gelsin..
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
konuyu hortlatayım kaçıranlar olmuştur...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
eksozu komple sök sesi değişsin ön farıda sök biraz endro havası katsın hatta frenleri de sök üzerine DuRDuRuLaMaZ diye nick yaz daha anlamlı olsun lastikleri R6 lastiği tak çekemese de havası olsun amörtisörleri sök yere daha yakın gitsin hatta koltuğu da sök çukurlara girdikçe azgın bi boğanın üstünde rodeo yapıyor gibi hissedersin :D :D :D :D
bu arkadaş sanırım konuyu açmış , açdığı gibide kaçmış gibi
Antalyanın sıcakları yaramamış finikede yediği portakalların vitaminleri sıcak ile temas sağlandığı zaman yan etki yapıp beyin hücrelerinin %99,9' u öldürmüştür. Geride kalan %0,1 ilede bu güzelim ybr nin anasını bellemeye çalışman çok saçma ve gereksiz bir hareket olmuş...
bu kawasaki bir başka dostummm
Turbo tak turbo iyi olur......
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
yapabiliceğin en güzel cingen tuning sinyalleri sökmektir
sana en güzel tavsiye ..
Mustafa Kemal Atatürk
sinyalleri led yaptır aynaları mondial drift aynası al elciklere şekilli denge topuzu tak bence yeterli
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
aga sen zaten gerekli zamazingoları sökmüşsün
başka bir şeyler yapmak istersen daha akılcı fikirler bulman gerek mesela ön farı sökebilirsin
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Debriyaj kolunu sök ne gerek var YBR'ye modiye yapan adam vites değiştirirken debriyaj mı kullanır hiç
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
Ön ayaklığı sök motor hafiflesin, zaten motora süpermen gibi yatacağın için ayaklığa ihtiyacın olmayacak.
Piyasada 103star 105cobra kalmayınca modifiye edilicek garibim ybrlere sardı millet... Ker-ane motoru moduna sokulmuş resmen makina..
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
ben de konuyu dikkatle inceledim yorum yapılamayacağına karar verdim.
saygılar.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
herhangi bi apaçiyle görüş sana güzel fikir verir
arkadaşım gidip bi takım kısa koso ayna al kendine..bu milletin çenesi sussun..hem mal adamın keyif adamın isterse turuncuya boyar..size ne?
abi bu forumdakiler ne anlar modifiyeden
ben seni bizim ferhata yönlendireyim..
tıkla...http://medya.zaman.com.tr/2008/02/09/1.jpg
tam senin kafadan..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)