adamlar mal yüklü tırları çalıp tırı vermeyiz mal için de şu kadar isteriz diyolar... siz bi motora inanmıyosunuz ...
güzel ülkemde adalet var. haklı haksız kavramı biraz farklı sadece..
adamlar mal yüklü tırları çalıp tırı vermeyiz mal için de şu kadar isteriz diyolar... siz bi motora inanmıyosunuz ...
güzel ülkemde adalet var. haklı haksız kavramı biraz farklı sadece..
!?
Kusura bakmayın bu tarz tutumlar hırsızların ekmeğine yağ sürmektir. Ne olursa olsun onların ceza alması için elinden geleni yapmalıydı.
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...
Şaka gibi yaa... Memlekette insan müsfettesi çok
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
antepte olur böyle vakalar ama anakarada çalan adam boyle rahat rahat konusacak?
buyuk konusmayımda benım basıma gelse adamın bir tarafından şırıngayla kan alırım vala, motor fln umrumda olmaz..
nasıl bir iştir aklım ermiyor arkadaş bu ülkede bir kez olsun gözüm arkada kalmadan birşeyler yapamayacakmıyız :S
Tövbe estağfurullah. Böyle birşey olsa en az 20 adam çağırır adamı takip ederim. Varmı böyle siyaset, işe bak herif kendini kurnaz sanıyor birde.
Fakat bi yandan da hak vermiyor değilim. Motorun derdinde olunca insan gözü alternatifleri görmüyor tabi buradan yazmak kolay haliyle. O psikoloji ile insan neler yapmaz ki.
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
Bir an önce bu 2.el yedek parça satanları tek tek fişleyip takibe almaları ve parçaların nerden geldiğini sorgulamaları gerekir başka türlü çözülmez bu olaylar
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Maalesef böyle bir gerçek var.
Adliyenin önünde çalımışlar ne adaleti arkadaş. Daha ne olsun adamlar polisle hukukla savcıyla hakimle başşak geçiyorlar resmen.
Yazıcak çok şey var ama boşverin sadece moral bozukluğu olur.
Motoru bulursun , hırsızı bulursun , görüşme ayarlarsın , polise gidersin polis sana konuyla ilgili ifadeni ver git biz müsait zamanda bakarız der , kafayı yersin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Polise adres veriyorsun gitmiyor arkadaş bu söylenenler bu memlekete çok fantastik.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
yok böyle birşey ya adam benim motorumu çalıp bana parayla satacak öyle mi ya canından vazgeçmesi lazım ya motorumdan
bizim kayınpederin birisinden 10.000 TL civarında bi alacağı vardı..baktı adam bunu oyalıyo kekliyo paranın da üzerine yatacak..bi gece evini basıyo alıp götürcek, bakıyo ki adam tüymüş..meğer bizim kayınpederin ortağı korkmuş, bizimki adamı pendik-aydos ormanına götürüp para gelene kadar öttüreceğini söyleyince adamı aramış, evden kaç benim ortak geliyo sonun kötü olacak demiş..adam da kaçmış..adamı bulursa öttürecek, ortağı da elinin altında her an bekliyo..
demem o ki bu adam öyle kanundan nizamdan korkan biri değil belli...motosikletin sahibi neden bu adama medeni bir şekilde yaklaşmış ki ?? alacaksın bu adamı, bi tarafına 200 ml soda şişesini değdireceksin, bi yandan da kargaburun ile tırnağını çekeceksin hafiften.. bak o zaman ötüyo mu ötmüyo mu..
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
adamlar hırsız değillermiş resmen bildiğin fidyeci...
Allah hırsıza fırsat vermesin.Birinci tavsiyem motorunuz yada başka bir eşyanız çalındığında torpidoda veya çantasında bin ,ikibin para vardı birşey alacaktım deyin.Borç harç katmayın işin içine.Motor kamunun malı sayıldığından ve hala yurt içinde olduğundan nasıl olsa bir şekilde devlet benzin alırken bile sögüşlemeye devam edeceğinden kovuşturulmuyor,fakat paraya farklı bakıyorlar. İkincisi çalındıgı gibi zaptı tutturup bir iki ay sonra trafik , vergi dairesinden ve karayollarından düşümü yaptırın.Otomatik deseler bile gidip kontrol edin.Devletimiz maalesef hala E devlet sistemine geçemedi.Hırsızların bir çoğunun arkasında ya para yiyen yada tanıdık bir emniyet mensubu var.Yosa bu işin başka yolu varsa emniyet kollukları açıklasın.Yoksa bu işin başka açıklaması bence yok.Varsada polis yetkisi yetmiyor yada adaletin yetkisi yetmiyordur,yada kanun kanun degildir.Kimse vatandaşı aldatmasın.Ayıpdır.Motorum çalınalı altı sene olmuş hala kaçak geçiş cezası geliyor ve emniyet uyuyor.
kan alırım demeyle olmuyor işte bizde almasanı bılırız ama adam başına bela olduktan sonra neye yarar yerin belli yurdun belli adamlar hiç korkmadan adliyenin önünden çalıyorlar 2 ay öncede 2010 model siyah ybr yi aynı yerden götürdüler ilk olan bişey değil yani o bulunamadı ya parçaladırlar yada sattılar..
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Bende yusuf ustanın yerinde olsam, çıkarırım meşe sopasını kemiklerini kırar '' Hayatımın en temiz sopasını '' attım derdim..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
bizim bir tanıdığın doğan slx ini çaldılar kimin çaldığı belliydi oturdukları yerde bu işi yapan bir aile var 2500 tl ye anlaşıp arabayı geri aldılar
büyük konuşmamak lazım,malesef dogru ve arkadaşımın aracını bu şekilde geri aldık 2 bin tl yi şıkır şıkır ödeyip,bu şeresizler o kadar organize çalışıyolarki ne yaparsan yap 2 seçenek kalıyo önüne ya beline silahı takıp tmm kardeşim gel diyecen ya sen gidecen ya o,yada 20 bin tl lik arabanı kurtarmak için vercen,ha vermedin sırf zevk olsun diye hurdasını sabah kapına bırakı veriyolar bunuda duydum,önlem diyoruz da nereye kadar ALLAH fırsat vermesin bu kansızlara..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
polisin iş başı yapabilmesi için sağlam emniyet mensubu tanıdıklarınız olmalı. biizm bir arakadaşın şahin marka aracı çalındı aynı gün bulundu tüm emniyet ayağa kalktı.
evime giren hırsızı polise şikayet etmeye gittiğimde adamların isimleri adresleri kullandıkları otomobillerine kadar tğm detay polisin önünde olmasına rağmen gidip arama yapmadılar. çalınan malları geri almaya çalışmadılar. bana dedikleri yeni yasa bu. elimiz kolumuz bağlı birşey yapamıyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)