Şimdi herkezin motoru güçlü.. Ufak bir çekişme olur sanırım aramızda Duyduğuma göre asvaltlar ağlıyormuş şirince yollarındaBenErkan adlı üyeden alıntı
Şimdi herkezin motoru güçlü.. Ufak bir çekişme olur sanırım aramızda Duyduğuma göre asvaltlar ağlıyormuş şirince yollarındaBenErkan adlı üyeden alıntı
The Next Champion is Born
Evet bence de bu çekişme biraz ufak olur ve siz sacitle kopup gidersiniz Beni katmayın buna kargalar güler Nexusun tipi racinge benziyor diye racinglerle yarışacak değil ya :p Ben otobanda 170 le giderken sacit yanımdan vınnn diye geçti Zaten 170 benim gibi daha önce en fazla 90 görmüş bir adama çok bile 190 km yi bir kez göreyim başka bişey istemem. Artık Tarık'ın bizden kopup gitmesine izin vermiyoruz bu yeter bile Gerçi Şirince'den Çoban Et'e giderken nasıl yaptılarsa kavşakları karıştırıp İzmir'e kopup tekrar Çoban Et'e dönmek zorunda kaldılar. Yani adam napıp edip kopuyor bir şekilde
Onların bahanesi abi o...Hızlı adamlarBenErkan adlı üyeden alıntı
Bu arada konu dışına çıkmayayım tekrar hayırlı olsun. Allah yolunu her daim açık etsin.. Kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Fırat
The Next Champion is Born
kardeşim çok güzel maşallah allah kaza bele göstermesin kullandıkça motor hakındaki düşüncelerini bizimle paylaş olumlu olumsuz bende ilgileniyorum furarda yakında bakıp belki ben bir degişiklik istiyorum amacım uzun yol yapmak ergonomik olması beni üstünde yormaması gücünede inanmam lazım yoldada bırakmaması lazım tabi tşk iyi günlerde kullanman dilegiyle slm
Selam öncelikle yeni motorun hayırlı olsun senin deneyiminden fazdalanmak isterim bende bir maxi scooter almayı dusunuyorum fakat mevcut butcem su ana kadar kymco GRAN DİSK 250 lik icin yeterli oluyor arada sırada bu modelin 500 lük olanı aklımı celiyor seni makıne benim aklımı basımdan aldı sen ne önerirsin bu arada motor kaca aldın terar iyi gunlerde kullan
Ben Kymco'yu çok araştırdım ve kesinlikle çok iyi marka. Bu iki markada da sorun yaşamazsın, burada belirleyici olan kişisel zevkler. Bütçen Kymco Grand Dink'e elveriyorsa onu da öneririm ama bence 250'likler içinde en iyisi Yamaha X-MAx. Hem fiyatı iyi (6.900 YTL) hem de kalitesi. Çok yeni model, 250'lik almayı düşünseydim kesinlikle onu alırdım. 500'lük almak istersen de fiyatları birbirine yakın olan markalar Kymco ile Gilera. Arada 1000 YTL fark var sanırım ama Nexus'ta birçok ilave özellik var. Eğer motorun yolda dikkat çeksin istiyorsan da Nexus bu kategoride 1 numara bencemalay adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun rüyalarımın kraliçesi o benim inşallah bu yaz benimde olacak
Nexus bir numara evet,ama malesef bütçem el vermiyor...kısa bir süre sonra Daelim s2 250 alıyorum,bence kendini ispatlamış konforlu bir alet..kymco'ya ısınamadım bir türlü...bunun dışındada elbette yamaha x-max nefis bir alet fakat bütçe olarak daha fazla zorlayamayacağım için onuda alamıycam...herkese keyifli sürüşler
Daelim ile X-Max arasında şuan ne kadar fark var bilmiyorum ama önemli olan seveceğin motoru almak. Daelim'in de iyi marka olduğunu biliyorum. Aldığın motoru sev gerisini merak etme Ben öyle yapıyorum ve motorum da beni mutlu ediyorelectricsky adlı üyeden alıntı
BenErkan,doğrusun valla...önemli olan ucuzdur,uygundur diye gidip bi motor almak değil,sabredip seveceğin hastası olacağın bir makina almaya çalışmak..sen hayalini gerçekleştirmişsin ne mutlu sana...açıkçası x-max daha çok bana hitap ediyor..aah ah ben hayal kurmaya devam edeyim bari..
Boşuna hayalde kurmayayım,ötv,ler herşeyi suya düşürdü...lan zaten benim neyime etim ne budum ne,sinirimden ağlıycam be...
Haketen bu ÖTV olayı kötü oldu, 2. eller bile fırsattan istifade etiket değiştirdi. İyiki zamanında almışım. Umarım X-Max alır ve idealine kavuşursun ve bence kesinlikle pişman olmazsın, çok başarılı bir motor.
şartlar doğrultusunda,içim çok rahat ederek daelim s2 250 aldım..henüz 4 gün oluyor...alet inanılmaz rahat ve dengeli..çok çok memnun kaldım diyebilirim..rodajdan sonra dahada iyi olacağına eminim..yolunuz açık olsun
hayırlı olsun bence paranın boşa gitmeyeceği bir motor bu sınıfın en kralı
hayırlı ugurlu olsun. kazası belasız aksiliksiz sürüşler temenni ederim. uçak gibi alet
başlık biraz hortlamış ama güzel motor.. hayırlı olsun hocam .. kazasız belasız sürüşler..
CBR 600F Honda,
hayırlı olsun kendi motorundan resım koy ama bole kuru kuru olmaz
Yaw biraz kız motoru sanki
Şaka şaka wallahi süper alet kadiköy çarşıda var bir tane siyah öncamlı çok leziz...
Hadi hadi ahını almayayım Erkan'ın
Bunlar da benden
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
bende aynısından bı tane dusunuyorum fakat kılosu benı korkutuyor zaten yeterınce agır bı motora sahıbım honda shadow 750 gıbı yokuslarda gerı gıtmek ınanılmaz zor oluyo nexus bu konuda nasıl kullanıcalarından cvp beklıyorum tskler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)