Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Hayalimdeki motora kavuştum Gilera Nexus 500

REKLAM ALANI
    zangif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun arkadaşım tam benim istediğim gibi bir motor almişsın maxi sukıtırın en büyükavantajı rahatlıkla hemşehir icinde hemde şehir dışında kullanıla bilmesi nekadar büyük dahi olsa bir curserden daha rahat kullanımı var hic teredütsüz istediğin uzun mesafeyi kat edebilirsin hemde stabil bir şekilde fazla yorulup hırpalanmadan büyük hacimli olması cabuk bıkıpta tekrardeğişmeihtiyacı duymasın tekrar hayırlı olsun kardaş

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Hayırlı olsun
    Sen de maximize olmuşsun...

Motosikleti
    pgo scooter + hyosung gv250
    hayırlı olsun dostum darısı bizim başımıza
    ***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***

Forumdan Uzaklaştırıldı nevZAT150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 ZAT Mondial
    Alıntı nurguldemirbay adlı üyeden alıntı
    güzel motor dogrusu param yetse ben de bundan alırdım ama sana hayırlı olsun bu aradabahadır sen yine kız arkadaşınla tartışıcan galiba
    aman abi duymasın

yanlız bu motoru alınca o hatunu garanti etseler vallaha ne yapar eder alırım makinayı, zaten NEXUS 500 hissetmez bile arkasında o kızı beaaa, ben şimdiki motorlan tek başıma zor gideyom zatii....

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Arkadaşım alabileceğin en iyi maxi-scooteri almışsın. Hayalimdeki motor değil ama maxi-scooter alacak olsam ben de Nexus 500 alırdım. Bir ara bayağı kafayı taktım bu motora ama racing yanında ikinci bir motor almak şu an için bana maddi açıdan uygun değil. Nexus diğer maxi-scooterler arasında bence en estetik olanı, onun dışında çok özel bir amortisör sistemi kullanıyor. Hava soğutmalı soğutma sistemi, performansı, keskin ve agresif görüntüsü beğendiğim özellikleri. Bir kere kullanıp ne his verdiğini görmek isterdim doğrusu...
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı
    bu arada başlık duyurulara açılmış. heeeeeytt duysun millet motor almış arkadaş
    ne var sen ben alınca gör asıl
    her bölüme açıcam ayrı ayrı bağırcam beeeeeee
    hayırlı olsun,,motorunla sağlıklı sürüşler
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    Kazasız belasız keyfini sürersin umarım.

Bize motosikleti kaça, nerden ve ne koşullarla adlığını yazarsan alacak veya almayı düşünen arkadaşlar için bilgilendirici olur diye düşünüyorum.

onrbab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    eskiden di yok artık
    hayırlı ugurlu olsun
    kazasız belasız günler de kullan man dileğiyle
    [B]RR gençliği[/B]

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Erkancığım hayırlı olsun !
    Kazasız, belasız, iyi günlerde kullanmanı dilerim.
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    hayırlı uğurlu olsun.allah kazadan beladan sakınsın.çok güzel bir motor.benim de en çok beğendiğim maxi gilera açıkçası.bol bol keyfini çıkar...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

vedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha fz6
    hayırlı olsun bu scooter italyan tasarım ve estetiğinin farkını hissettiriyor. Kazasız ve keyifli sürüşler...
    Less is more...

mertdg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS
    uzun zamandır bende bekliyorum yakında alıcam bi nexus ...hayırlı olsun güle güle kullan...yakın bi zamanda izlenimlerini yazarsan seviniriz....
    [B]Md[/B]

2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun kazasız belasız kullan ınsallah
    YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !

Alemin kralı çarşı , herkeze karşı

BenErkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Nexus 500
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    Arkadaşım alabileceğin en iyi maxi-scooteri almışsın. Hayalimdeki motor değil ama maxi-scooter alacak olsam ben de Nexus 500 alırdım. Bir ara bayağı kafayı taktım bu motora ama racing yanında ikinci bir motor almak şu an için bana maddi açıdan uygun değil. Nexus diğer maxi-scooterler arasında bence en estetik olanı, onun dışında çok özel bir amortisör sistemi kullanıyor. Hava soğutmalı soğutma sistemi, performansı, keskin ve agresif görüntüsü beğendiğim özellikleri. Bir kere kullanıp ne his verdiğini görmek isterdim doğrusu...
    Amortisör sistemi hakkında doğru yazmışsın ama bu hava değil su soğutmalı bir motor. İzlenim edinmek için gerçekten de bir kez olsun otobanda kullanmak gerekiyormuş. Ben bu duyguyu kelimelere dökemeyecem sanırım EN büyük korkum motor çok ağır olduğu için dönüşlerde zorluk çekeceğimdi, fakat aynen araba gibi hiç dengesini kaybetmeden dönüyor, sanki 2 tekerlekten fazla var altında Sesi scooter sesi değil kesinlikle, gaza yüklenince çok kötü gürlüyor (Aslında bence bu maxi-scooter kılığına sokulmuş başka bir makina) Bu modelin tanıtımı iyi yapılmıyor. Mesela ben de yeni öğrendim ki bunda ön fren hem çift disk hem de Brembo fren pistonu kiti var. Bunu dünyada Mercedes arabalarda, formula ve nascar yarışlarında kullanıyorlar. İnanılmaz şaşırtıcı bir frenlemesi var, güvenliğin bu düzeyde tutulması içimi rahat ettirdi doğrusu, çünkü çok çabuk hızlanan bir alet ve böyle bir durumda frenin çok önemi var Kaça aldığımı satıcı firmaya verdiğim sözden dolayı duyuramayacam, bana göre iyi fiyata aldım, ama şuan sıfırları peşin 10.500 YTL ye, temiz 2004-2005 modelleri ise 8000-8500 YTL civarında bulunabilğiyor..

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    başlık yanlış yerde motosohbete taşıdım
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Suzuki GSR 600
    Italatcıların ellerinde 2005 model 15-20 tane halen mevcut 9500-9750 arası alabiliyorsun. 2006 modele aralarında fark olmadığından ruhsata 2006 model yazdırabiliyorlar. Bu arada Nexus F1 formulanın offical motoru idi. Daha önce dediğim gibi Scooterların Ferrari si. Bu arada oturma posisyonunu nasıl buluyorsun. Bilğin gibi diğer scooterlardan farklı bir tarzı var. Bende Ağustos ayında 2. motor olarak almayı düşünüyorum. Servise götürdüğünde servis ile ilgili düşüncelerinide merakla bekliyorum. Bir tafsiyen servise gitmeden yedek parça fiyat listesini elde etmeye çalış. Çünki yine bu forumda okumuştum yedek parçalara %30 gibi euro bazında zam yaptılar diye. Doğruluğunu bilmiyorum. Herneyse bir nazar boncuğu motora koymayı unutma

BenErkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Nexus 500
    Oturuş pozisyou dah önce duyduklarımdan daha rahat geldi bana, istediğin şekilde kullanabiliyorsun, ama motorun ivmelenmesi ani olduğu için arkaya savrulmamak için geriye pek yayılamıyorsun, dik yada eğik kullanmak daha iyi oluyorki zaten ben bu şekilde oturmayı seven biriyim

CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    gayet kifayetli hayırlı olsun
    O KASKI Hemen Kafana Geçir.......

leonine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    hayrılı olsun kazaasız sürüşler. tekerin düz bassın.
    \'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'

İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL

Abi hayırlı olsun.Allah kaza-bela dan saklasın...
    Yaw sen scooter'ın hayabusa'sını aldın...
    Çok güzel motor güle güle kullan.

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler