Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hangisi alınır Yamaha XJ6- Kawa.Er6N- Honda NC700x

REKLAM ALANI
    onur_600f - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 cbr 600f
    Alıntı ALGIN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağol çok iyi niyetlisin yazdıklarının arkasındaki dip akıntısı çok hüsni niyetli değil ama, bütçeye uygun demek istedim başka bir amacın yoktu. Yakıt da her zaman kullanmayacağım için önemli değil demek istedik.İşe araç ile gidiyoruz.İnşallah sen alırsın istediğin üç ve beş motoru birden
    hemen kızma dostum bende bır tane var onla basa cıkamıyorum yetıyorda Allah a sukur kafa dagıtmak ıstedım cok dusunme al bı tane keyfıne bak cok bılen cok hata yaparmıs cok ınce dusunme yanı
    Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
    street king

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    XJ6 17.250 liradan 18.750'ye çıkınca çok sinir olmuştum. Eğer 2011'lerde kampanya yaparlarsa bende düşünebilirim.
    www.motorumla.net

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    o vakit 1200 cc bandit s alacan abicim...
    12-13 000 tl ye harika makinalar var....
    güç ve sınırsızlık bir arada

yok, olmazsa kawasaki 650 versys da çok güzeldir.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    yakında olur
    Haklısın aslında herkesin kendisine göre beğeni nedenleri var. Sırf ön bagaj yeri için Honda diyenler var. Nasrettin Hoca hesabı herkes haklı hakkında.Gönlüne yatanı alıcaksın aslında

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------

ikinci el motorsiklet biz acemiler için biraz riskli o km garanti gibi geliyor. Kawasaki versys ler biraz pahalı 23.000 gibi
    Syanur bunu beğendi.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    yakında olur
    valla versys de çok güzel ama kawasakinin Türkiye'de sağlam distrübütörü olmadığı söyleniyor. Parça sıkıntısı çekilir deniyor.Honda NC 700 X ile Versys arasında fiyat farkı ama aradaki kalite farkını bilmiyorum belkide biraz daha borçlanmaya değer.Ne zor şeymiş bu kararsızlık uyku kalmadı valla.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------

kızmadım kardeş merak etme yanlış anlaşılmaktan çok korkarım. Zanlar tehlikelidir.

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    xj6 kullanıcısıyım...çok memnunum...herşeyi ile kararında bence...78hp 60nm torkludur...aydın'a gittim geldim...120km'nin altına düşmedim...3 uzun düzlükte 165-170km leri gördüm...tekrar fulledim...4.45lt ortalama tüketim çıktı...daha sorun olursa cevaplarım....
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

Motosikleti
    CBF1000F & CRF250L
    ABS li bir motor almanızı tavsiye ederim. Bütçe uygunsa bu motorlara honda cb600f i de ekleyebilirsiniz, ancak 100hp beygir gücü sorun olmazsa.. En iyisi, hepsini canlı görüp en azından oturma pozisyonlarını test edin.

Motosikleti
    Naked :)
    Tekrar söyliyim bakın hocaseko da kullanıcı üstelik, xj6 çok hoş bir makina. Bu fiyata 4 silindir olması da avantajdır. Üstelik sıfır motora bineceksiniz.

leo vince sbk'lı er6n'ın sesini duymadınız ara gazını açmadınız hafiften sanırım. 2 silindirlide ses yok diyen zihniyetı anlamıyorum zzaten ,ducati efsanesinin 4 silindirli motoru yok, ama 5bin devirden sonra kuduran Ducati Monster'leri bir çoğunuz bilir herhalde?
    Bunların içinden en güzeli kawasaki'dir

Motosikleti
    yakında olur
    Bu motorları İstanbulda mı görebilirim. Ben Bursa'dayım burada hiçbir şey yok katologtan bakıyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------

bende beğeniyorum bu motorları ama yüksek ps biraz tedirgin ediyor.Kolay alışılır diye düşünüyorum ama sağlamlığı nasıldır ve ikinci eli yamahanın

Motosikleti
    Naked :)
    XJ6 F i zamanında ben de katalogdan seçmiştim malesef. Ankara'da da durum farklı değil. Ben tarzıma uygun olmadığı için 5000km civarında çok kayıp yaşamadan sattım. Ama tabi daha yeni motor, ikinci eli sonradan nasıl olur bilemem.

dincer59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 CBF150 GRI
    Bütçe sorunu yok demişsiniz birde Suzuki ye bakın bence Gladius pek görmedim Türkiye'de ama güzel duruyor. Araştırılabilinir bence... Aşağıdaki linktede 2009 modeller gerçi ama gladiusu birinci seçmişler az önce araştırıken gözüme çarptı kolay gelsin işin çok zor en sonunda aldığın makineyide buradan ilan edersen seviniriz konuyu takip ediyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=Q3QZ7...yer_detailpage
    Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
    ONE LIFE LIVE IT

Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)

Motosikleti
    yakında olur
    Galiba benim önce nerede ne kadar saat motor kullanabileceğimi hesap etmem gerekiyor evde herkes karşı iki çocuğun var alma diyorlar ama motorsuz mümkün değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------

Yavaş yavaş kararım netleşiyor gibi ama şu Honda NC700x canlı görseydim iyi olurdu.Bursamıza ay sonu gelecekmiş yarı enduro oluşu güzel araziye de girerim diye düşünüyorum.alınca foto koyarız inşallah

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı dincer59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütçe sorunu yok demişsiniz birde Suzuki ye bakın bence Gladius pek görmedim Türkiye'de ama güzel duruyor. Araştırılabilinir bence... Aşağıdaki linktede 2009 modeller gerçi ama gladiusu birinci seçmişler az önce araştırıken gözüme çarptı kolay gelsin işin çok zor en sonunda aldığın makineyide buradan ilan edersen seviniriz konuyu takip ediyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=Q3QZ7...yer_detailpage
    Üzerinize alınmayın da, böyle saçma sapan incelemelerden harbi bıktım ya... 2 dakka motoru göster, 2 viraj da çek. sonra şu güzel bu güzel orası iyi burası süper... sonuç; "highly recommended" ....
    #sürenadam

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Fuarda Nc700 ve XJ6 üzerine oturup srüş pozisyonlarını ergonomilerini deneme imkanım oldu.
    İkisi de çok güzel motosikletler. XJ6 daha bi asvalt motosikleti.Üzerine oturduğumda çok rahat çok güzel herşey çok orantılı bir motosiklet olduğunu gördüm. Al beni gez toz dere tepe git diyordu resmen.
    NC700 ise bir gezgin için gereksiz güçten arındırılmış az yakan üzerinde iyi çalışılmış bir motosiklet. 140km hızı geçmediğiniz takdirde az yakması garantidir.Daha bi gezi motosikleti havası var.
    Yamaha en iyi ihtimalle +1lt fazladan yakacaktır. ama biraz bastığınızda bu 2-2,5lt farka kadar çıkabilir. Daha bi asvalt motosikleti havası var

Tercih sizin tarzınıza göre seçimi yapın. İkisi de güzel motosiklet.

yesewi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DEWOX CLASİC BİSİKLET
    Honda tourıng görüntülü güzel ancak motorda ses yok

Kawasaki en yakışıklı sport görünüm yüksek gidon süper bir motor ancak ondada ses yok.

Yamaha dersen Tip yok ancak ses var..
    Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....

Motosikleti
    yakında olur
    Haklısın Honda dan yana tercihimi kullanmak istiyorum.Evimizin etrafı kır bayır o sebeple daha mantıklı geldi.Yorum ve düşünceler için teşekkürr ederiz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:44 ----------

Her şey önce İstanbula geliyor zaten. Fakat HOnda N700 X oradada yok sanırım.

onur_600f - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 cbr 600f
    gunaydın herkese honda bayılerını aradın mı kardes bencede hondadan yana yap tercıhını servıs yedek parca usta aramazsın mototal mutluhan konşuk doğu batı bunları bı ara derım bu arada bendede ıkı cocuk var sakın kullan artıstlık yapmadıgın surece korkma nıye motor almayacakmıssın kı sofuoglunun buyuk abısı motordan korkarken bırakıyor pıstlerı caddede araba carpıyor rahmet olsun neyse k i b
    Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
    street king

Okur_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    istanbulda vardı, çok satıldı hatta, birazdan dogu bati Honda'ya gideceğim. bakarım sizin için.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)