Hangisi alınır Yamaha XJ6- Kawa.Er6N- Honda NC700x
Reklamlar
-
Arkadaşlar motorsiklet almak üzereyim ama çok kararsızım. Hangi modeli almamı tavsiye edersiniz. Tecrübeli bir kullanıcı değilim acemiyim.Honda NC700cveya s mi, Yamaha XJ6 mı yoksa Kawasaki Er6N bütçe hepsine uygun.Tecrübeli görüşlere çok ihtiyacım var. Teşekkürler
Reklamlar
-
tecrübeli diilseniz bu motorlar size uygun diil. güçlü ve ağır motorlar olduğu için kontrol etmeniz zorlaşır ve tehlikelerle karşıkarşıya kalırsınız.
-
Daha önce BMW 650 Challange kullandım. O kadar da tecrübesiz değilim. Uzun yıllar scooter kullandım
-
NC700x yeni olduğu için henüz feedbackler alınmış değil ama yakıt konusunda çok avantajlı olduğu söyleniyo...
-
xj6 kullandım bir süre. Racingten sonra pek tat vermedi ama özellikle f modeli gayet yakışıklıdır. 4 silindir olması avantajdır ancak ses beklemeyin. Egzoz taktırmak ayrı bir dert zaten. Onun dışında kolay bir motosiklet. Er6f kullanmıştım zamanında ona yakındır performans ama 4 silindir olması bence avantaj. Kullanım amacınıza göre tercih edilebilir tavsiye ediyoruz. Altın elbiseli adam gibi yazayım dedim
-
yakıt önemli değil sağlamlık ve kullanım kolaylığı daha ön planda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------
Çok hız ve performans beklentisinde değilim.hafta sonları keyif ve doğa zevki için kullanmayı düşünüyorum.
-
O zaman xj6 güzeldir. Tercih edebilirsiniz. Üstelik yeni bir model. Performans da az değil 72bg di sanırım. Bastımı gayet iyi gidiyor ;)
-
Mersin İl Temsilcisi
maddiyat sorun değilse, boy da uygunsa kesinlikle bir transalp alır otururdum...
ister dağ taş, isterse düz asfalt...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Moderatör
yürekçe adlı üyeden alıntı
maddiyat sorun değilse, boy da uygunsa kesinlikle bir transalp alır otururdum...
ister dağ taş, isterse düz asfalt...
Konuyla alakasi yok ama, gorunce sevindim
Hosgeldiniz efem.
-
benim bu motorları sürmüşlüğüm yok ama hacim büyütücem ve sürekli 2. ellerini araştırıyorum bu sınıfın
kendimce düşündüklerim ise
er n çift silindir ve uzun yolda 3.9 lara düşüldüğünü söyliyenler var ne kadar doğru bilemem .ortalama yakıtı 4 litre kusurmuş
bu oran mükemmel ancak ses denen bişi yok malum çift silindir
xj6 ikinci eli ateş pahası yeni bir motor olduğu için ben onun yerine fz6 naked bakıyorum
ses görünüş performans fz6 da var ancak azıcık pis yakar gibime geliyor(listede yok ikinci el alıcaksan aklında olsun diye söylüyorum)
honda ise tip olarak gerek vergi avantajı olarak gereksede performans olarak (50 hp) benim hiç gönlümü alıcak bir motor yapmamış
dediğim gibi sadece araştırmalarım ve şahsi görüşümdür
-
yamaha xj6 diversiyon F
tip , kalite , performans herşeyiyle dört dörtlük çok araştırdım bu motoru 2011 lerin fiyat düşmesinini bekliyorum
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
bence xj6 f de pek tip yok tek far olması grenajda tipi etkilemiş
şuna ne demeli 2011 model 0 km ern f
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82083867/detay
çift farlı agresif duruyor
-
Mersin İl Temsilcisi
Lucas adlı üyeden alıntı
Konuyla alakasi yok ama, gorunce sevindim
Hosgeldiniz efem.
hoşbulduk kaymakam bey
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
boyum 1.82 transalp lerin yeni modeli var mı ve kaç lira civarında acaba.
-
ALGIN adlı üyeden alıntı
boyum 1.82 transalp lerin yeni modeli var mı ve kaç lira civarında acaba.
para sorun degıl yakıt sorun degıl 3 ünüde al bence begendıgıne bınersın hepsının ayrı tatları vardır. hosuna gıtmeyenı satarsın senın ıcın sıkıntı olmaması gerek
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
street king
-
Sağol çok iyi niyetlisin yazdıklarının arkasındaki dip akıntısı çok hüsni niyetli değil ama, bütçeye uygun demek istedim başka bir amacın yoktu. Yakıt da her zaman kullanmayacağım için önemli değil demek istedik.İşe araç ile gidiyoruz.İnşallah sen alırsın istediğin üç ve beş motoru birden
-
Merhaba. 14 Mart itibariyle 2011 model 2 .el XJ 6 S (yarım grenaj) aldım. Nerdeyse 0'a yakın tecrübeyle Çanakkale'den geldim. 23 yaşıma kadar 200'lk vespa kullandım. 40 yaşımda ilk motorsikletim XJ6 Diversion oldu. 600 cc. 78 beygir 4 silindirli, gazı açtınız mı o oranda giden ama hakkını da içen bir makine. Şehir içine fazla diyebilirim. Ama aldığım için hiç pişman değilim..
-
Hangi yollara gireceksin? Toz roprakla işim olmaz, asfalttan kolay kolay çıkmam diyorsan bırak transalpı, XJ6F tavsiye ederim. 4 silindirlileri çok övüyorlar, tipi de bence çok güzel, performans da iyidir heralde ~77hp & ~62 Nm tork...
-
Yorumlar çok aydınlatıcı herkese teşekkürler granajlı motorsikletler pek ilgimizi cezbetmiyor.O sebep le f modeller hakkında olumsuz düşünüyorum.
-
Benim ki yarım grenaj "S" modeli. Kullanım konusunda rahat olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca yarım grenaj olmasına rağmen rüzgar direnci oldukça düşük ve avantaj sağlıyor. Çanakkale'den getirirken en büyük handikapım rüzgar oldu. Yağmur ve kar etklemedi diyebilirim. Ama "N" olsaydı rüzgar bayağı bir hırpalardı diye düşünüyorum..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)