slm arkadaşın dediği gibi tecrübeli değilseniz bu motorlar çok büyük gelecektir.Bende bir kullanıcı olarak 150cc lik bir scooter dan kawasaki er 6 n e geçtim ama.Tecrübeniz büyük bir motorda oturana kadar kontrollü ve dikkatli oldukça sakin ve yavaş kullanırsanız 650 cc den başlasanızda sorun olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
2012 Yılının agustos ayında sıfır olarak kawasaki er 6 n aldım tek kelime ile muhteşem bir makina yakıt olayı şahane yakmıyor kokluyor diyebilirim.Motorumun haricinde kullandığım suzuki v storm 650 ile kıyaslanamaz.zaten farklı kullanım için yapılmış motorlar.Motorum şu an da 1600 km de ER6 n uzun kullanışlarda yoruyor mesela 3 saatlik kullanımda yoruluyorsun fakat zevki şahane derim.Spor oturuş pozisyonundan dolayı motorun üzerine biraz yatıyorsun ondan kaynaklanıyor.honda da birazdaha dik duruyormuşsun gibi.Kawasaki nin duruşu görüntüsü daha iyi gibi geliyor.Bende çok araştırma sonucu tüm artı ve eksileri göz önünde bulundurarak ER6 n aldım.Zaten hepsi yeni tekneloji sadece görüntü gözümü boyamışta olabilir.Ama gayet memnunum.Daha çok kullanım amacına göre belirle ama uzun kullanışlarda çok severek binmeme rağmen kendi motorumu bile önermiyorum yorucu oluyor.İyi akşamlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)