Hangisi alınır Yamaha XJ6- Kawa.Er6N- Honda NC700x
Reklamlar
-
Adana İl Temsilcisi
kardeş,bende HONDA diyeceğim.sitede açılmış bir başlık var,belkide okumuşsunuzdur.başka sitelerde de benzer konular var ve bende NC 700 X'i takipteyim.alan çok memnun,özellikle yakıt,tork,oturuş poz.,tek şikayet,140 sonrası ön camın ufak kaldığı.o da,yakında GİVİ veya orjinal camla çözülür.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...c-700-x-2.html,
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Reklamlar
-
Okur_tr adlı üyeden alıntı
istanbulda vardı, çok satıldı hatta, birazdan dogu bati Honda'ya gideceğim. bakarım sizin için.
sadece s modeli kalmış dogu bati Honda'da. gelecek ay gelmesini umuyoruz diyorlar. baska bayilere de bakmakta fayda var tabi.
-
Sevgili Okur-tr ilgin ve zahmetin için çok teşekkürler ne yapalım bekleyeceğiz artık.
-
Bence bu seçeneklerden en uygunu Nc700x. Nedeni yeni teknoloji, kullanıcılarının da onayladığı inanılmaz düşük yakıt, ağırlık merkezinin depodan dolayı aşağıda olması, depo yerine kask konulabilen bagaj... Bence tipi de diğerlerine göre daha güzel. Birde 12000KM de bir bakıma girmesi! Daha ne olsun?
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Üzerinize alınmayın da, böyle saçma sapan incelemelerden harbi bıktım ya... 2 dakka motoru göster, 2 viraj da çek. sonra şu güzel bu güzel orası iyi burası süper... sonuç; "highly recommended" ....
Siz de üstünüze alınmayın madem yazdınız bende düşüncelerimi yazayım dedim. İşiniz nedir bilmiyorum ama bu testleri yapan arkadaslar burada bişeyler karalayan veya okuyan kişiler gibi zevk için veya spor olsun diye bu işiyapmıyorlar ömürleri motor tepesinde geçiyor. Sonuç olarak birçoğumuzdan daha bilinçlidirler diye düşünüyorum.
Ayrıca sizin dediğiniz gibi bu testlerin motora bir iki saat binilerek iki üç resim çekilerek yapıldığınıda sanmıyorum. Distrübütörler motorları veya otomobilleri yayıncılara genellikle birkaç günlüğüne teslim ederler adı üstünde test değil mi öyle bir saatte neyin testini yapabilirsinki 0-100 ve 100-0 testinden başka.
Sonuç olarak herkesin test edilen nesneden beklentisi, zevkleri, beğenileri farklıdır adam al veya alma demiyorki test sonundaki görüşüne göre önerilir vs diye görüş belirtmiş. Bu arada 5 saatlik bi test videosu koysalar internete oturup seyredecen mi millet seyretsin diye kısaltılıyor o videolar.
Saygılar sunar ii forumlar dilerim.
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
-
nc700x in on fren tek dısk. sorun olur mu acaba guvenlık acısından
-
yavuz selim adlı üyeden alıntı
nc700x in on fren tek dısk. sorun olur mu acaba guvenlık acısından
Örneğin ER-6 ile karşılaştırdığımızda sitelerinde yazan teknik bilgilere göre Er-6 da önde 300 mm çift disk çift piston kaliperli bi fren var. Honda da ise 320 mm 3 piston kaliper tek disk var yani honda diski biraz büyük takıp piston kaliperide (her neyse bilmem bilen beri gelsin) bir fazla koyarak işi çözmüş sanırım artı bide buna kombine fren sistemini eklemişki dadından yinmez bişey çıkartmış ortaya sorun olmaz bence ama yinede kullananlara sormak lazım.
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift!
ONE LIFE LIVE IT
Honda CBF 150 '11 ( 8750 km)
-
honda gerek duymamıştır topu topu 50 hp zaten neyi durdurayım mı dedi:D
-
Öncelikle aramıza hoş geldin... Bu Söylediğin modellerin hepsinide gördüm, kullandım ve test ettim . Kısa ve öz yazacağım . Yamaha XJ6n
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
yerinde olsam kawasaki yi baştan elerdim neden dersen, malesef yedek parça sıkıntısı forumda birçok arkadaş yedek parça olayından muzdarip... tercih senin gene
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
Benim önerim Kawasaki ER6N
Yamaha 6 hp düşük fakat, Kawasaki 50 cc fazla. İki modelinde beyaz rengi süper.
Kawasaki çift silindir daha az yakar. Yamaha 4 silindir bu yönden çok iyi.
Er6n - Plaka ile 20000 TL
XJ6 - Plaka ile 21000 TL
-
Kardeş seni n700 paklar.Servisi diğer markalara göre çok çok sağlam.Bi keresinde istanbul yolunda asmerkez civarlarında denk gelmişti.Hem tipine hem de sesine hayran kalmıştım.Tam bir enduro sesi var.XJ6 4 silindir , eksoz takarsan sesi hem seni hem de çevrendekileri mest eder ama o motorla asfalt dışına çıkılmaz.Çevrende gördüğün dağ bayırı sadece seyretmekle yetinirsin.Ama n700'le Alaçam'dan girer Yedi göller'den çıkarsın.İster dağ bayır ister asfalt her yola gelir.
-
-
Honda alinir fakat hazirana kadar yok, ondan sonrasi belirsiz diyorlar. Herzamanki honda geyigi.
Gelincede 3-5 yuksek olur fiyati.
-
Hem er6 hemde xj6n kullanmış ve halen xj6n kullanan birisi olarak ikisi arasında kesinlikle xj6. Yakıt olarak xj6 ile uzun yolda 110 km hızla 100 km de 4.2 litre yakıyorum. Er6 ile 4 litrenin altına düşmek için 80 km hızda gitmelisiniz. İkinci olarak xj6 yı sürmesi o kadar kolayki sanki bisiklet sürer gibi diywbilirim. 4 silindirin 2 silindire göre avantajı 4 silindir çok daha akıcı çalışıyor ve yağ gibi akıyor yolda. er6 da gazı bıraktığınız zaman motor çok yüksek oranda kompresör uyguluyor yani motor freni yapıyor ve öne doğru çok fazla yığılıyor. Bu özellikle düşük hızda ve şehir içinde sürmeyi çok zorlaştırıyor. Sese gelince egsoza dünya para vermeye gerek yok. Ben 2. el 200 tl ye aldığım yamaha r6 nın titanyum egsozunu takdırdım. İnanılmaz bir sesi var duyanlar hayran oluyor. Er6 da hangi egsou takarsanız takın bu sesi almanız mümkün değil. Çok araştırdım ve çok dinledim. Performans olarakta xj6 çok seri bir motor. Oturuş pozisyonu gayet rahat ve dik. Frenleri çok iyi.
Honda NC700 e gelince kullanmadım ancak fuarda inceleme fırsatı buldum. Şundan emin olabilirsinizki hondanın malzeme kalitesi malesef yamahaya göre daha kötü. Herhangi aynı sınıf yeni 2 markanın motorunu yanyana getirin ve malzeme kalitesini inceleyin farkı göreceksiniz. Son olarak bazı arkadaşlar honda nc700 ile araziye girmekten bahsetmişler. O motor tamamen asfalta göre yapılmış bir motor araziye girmeyi hiç düşünmeyin. Toprak ve biraz bozuk bir yola kısa süreli olarak girebilirsiniz ki ben xj6 ile de o tarz yollara çok rahat girebiliyorum. Görüntü olarakta bence naked modeller arasında en yakışıklısı kesinlikle xj6n.
Yeni motor alack arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun
-
07 Aralık 2012, 18:54
xj6 en iyi secim olur bence.
-
07 Aralık 2012, 18:59
Hortlaak
-
07 Aralık 2012, 19:04
ALGIN adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motorsiklet almak üzereyim ama çok kararsızım. Hangi modeli almamı tavsiye edersiniz. Tecrübeli bir kullanıcı değilim acemiyim.Honda NC700cveya s mi, Yamaha XJ6 mı yoksa Kawasaki Er6N bütçe hepsine uygun.Tecrübeli görüşlere çok ihtiyacım var. Teşekkürler
Event konu uzerinden uzun zaman gecmis, muhtemelen soruyu soran arkadas motoru alip satmistir bile ama ne aldigini sormadan edemiyecegim.
Fotolarida bekliyoruz.
-
07 Aralık 2012, 19:14
Hocam Bende Merak Ettim Baya Zaman geçmiş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)