Tam bir klasik..Eskiden fuarlarda silindir içersinde dönen motosikletlerden!
Hala çok güzel çalışıyor ve ilk sahibinde.Tüm bakımları sahibi tarafından özenle yapılmış.
Tam bir klasik..Eskiden fuarlarda silindir içersinde dönen motosikletlerden!
Hala çok güzel çalışıyor ve ilk sahibinde.Tüm bakımları sahibi tarafından özenle yapılmış.
motosiklet zevk işi olduğu için bütün yorumlara acık oldugunuzu varsayarak iğrenç..
Güzel bir yenileme ile ilk günkü haline getirip sarılıp yatmak lazım buna .
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
nostaljik bir parça...bu şekilde muhafaza edilirse çok daha güzel olacaktır...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
5 sene sonra geri dönüşüme kazandırılır tahminimce qsTah'ın çinlisi.
qsTah yorumumu anlayışla karşılayacağını düşünerek senin çinlinin 5 sene içinde çöpteki resimlerini burada görmeyiz umarım. 5 (beş) sene fazla mı zaman verdim acaba?
Bu arada sahibinin cevabı son sürati 130-140 km
Çok hoş bir motor
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Muazzam. Hala çalışıyor olması da bir o kadar güzel. Tebrikler Samsunlu motor sevdalısına.
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
Mükemmel...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Yılların verdiği bütün yorgunluk ve tecrübe hala üzerinde
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
Bırakın böyle kalsın bence
yalnız 1954 model motor 14/12/1962 den beri sahibinde
boya şart
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Bizim Antalya Korkuteli'nde de hastalıktır Jawa. Kullandım hani çok rahat bir motor değildir, ama 60 lardan 70 lerden kalan motorlar halen aslan gibi yollarda. Dün bir çin malı motoru hurdacı 3 tekerli el arabasına atmıştı sanayide. Tüketim devri bu devir kullan, at!
07 EEE 31
kesilikle, yorum yorumdur..
ben benım motorum guzel gibi kıyaslamadım ki o demir yığınıyla
çin olsun benim olsun işimi görsün
GEÇMİŞE SAYGI GÖSTERMEK;
HER ANLAMDA HER ALANDA DEDEME BABAMA GÖSTERDİĞİM SAYGI GİBİ, YILLARCA BENİ SIRTINDA TAŞIYAN ACI MUTLU GÜNÜMÜ PAYLAŞAN HER ŞEYLE CANLI YADA CANSIZ YENİSİ VAR DİYE BİR KÖŞEYE ATMAK ESKİSİNİ........
TAŞIDIĞI ONLARCA YILLIK TECRÜBEYE SAYGI........
motosiklet zevk işi olduğu için bütün yorumlara acık oldugunuzu varsayarak çok güzel çok hoş diyorum. geçmişten esintiler, bence süper. ve yine bence olumsuz yorumlara takılmayın bence motordan anlamadıklarından olumsuz düşünüyorlar. bilmiyorlar ki o motor bugünün motorlarından çok çok daha güzel ve sağlam.olumsuz yorum yapanlar bence sadece motora biniyorlar sürüyorlar yani motoru kullanmıyorlar. bana göre motoru kullanmakla sürmek aynı şey değil çok farklı şeyler ikiside. Saygılarımla...
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Guzellik gorecelidir, ama bu motorada demir yigini, igrenc gibi ifadeler kullanabilmek icin, motosikletten hic anlamamak gerekir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)