Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

1964 Orjinal Çekoslovak 350cc Jawa

REKLAM ALANI
    hckc_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cheeta CT-150-T3
    Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Her şeyin orijinali daha güzel.. Bende enduroculuk olduğu için pis, kirli şeyler çok hoşuma gidiyor böyle.. Mesela pcx'imi 2 haftadır yıkamadım.. -Gerçi ne zaman yeltensem yağmur yağıyor- Pislik içinde geçinip gidiyoruz.. 4 gündür her akşam yağmur yağıyor yıkasamda bi işe yaramıyor..

Bu arada bu motora bakım yapılıp yenilenipte binilmez mi ? Mükemmel şekilde binilir.. Ama zevk meselesi mesela ben bu halini çok sevdim..
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
    -arcadiril.blogspot.com-

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    motor süper....
    biraz bakımla tadından yenmez...

djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    Aklımdan geçen tek şey şuydu; Ahh bir dili olsa da konuşsa ya da motorda sürekli çekim yapan bir video kamera olsa. Ne olaylar görmüş,neler duymuştur,kimlerle tanışmıştır. 2 tekerli anı makinesi olmuş,kullanmak değil karşısına geçip içmek gerek
    Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    tek kelimeyle harika motor, paylaşım için teşekkürler. bu motorlar üzerindeki oturuşla beraber sürücü ve motosikletin oluşturduğu görüntüye bayılıyorum.

bir kaç değişeni olsada kondisyonu iyi durumda.satılık'mı?

beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    biraz sert bi yorum olacak ama çoluk çocuğun anlayacağı bi motor değil bu öyle bir motorum olsun bütün parçalarını orjinal bi şekilde restore ederim büyük ihtimal binmeye de kıyamam hastasıyım bu motorların satılık mı acaba

nere.f - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    oda olur inşallah :D
    Hayranı olduğum bir motosiklettir kendileri hakkında pek bir şey bilmem ama bu hali ile korunursa çok daha güzel duruyor
    Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Guzellik gorecelidir, ama bu motorada demir yigini, igrenc gibi ifadeler kullanabilmek icin, motosikletten hic anlamamak gerekir
    ben motordan hiç anlamıyormuyum yani sayın il temsilcisi?
    iğrenç iğrençtir abi, busaya iğrenç, çuval, bidon diyen 35 senelik harley kullanıcısı üstadlarda anlamıyor ozaman motordan??
    birde kendinle çelişmişsin, göreceli olan güzellik diyip açıkcası biraz saçmalamışsın..
    kalkıpta bu motora şahane, harika, muhteşem, süper diyenler motordan hiç anlamıyor yada hiç motor görmemişler demem doğru olmaz değilmi?
    il temsilciliğinden önce forum sitelerinde yorum nasıl yapılır ona bakın biraz, karşıdakini kışkırtmak, sinirlendirmemek gerekir

---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:22 ----------

Alıntı beyazit60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraz sert bi yorum olacak ama çoluk çocuğun anlayacağı bi motor değil bu öyle bir motorum olsun bütün parçalarını orjinal bi şekilde restore ederim büyük ihtimal binmeye de kıyamam hastasıyım bu motorların satılık mı acaba
    asıl objektif olamayan insanlar cahil yada cocuktur..
    sen motoru araç değil amaç olarak görebilirsin, hatta mobilya gibi binmeyip biyerde muhafaza edip egonu tatmin edebilirsin, bana görede o çok saçma, boş iş olarak gelir ama saygı duymasını bilirim, beğenirim beğenmem, oda bana kalmış..
    sert yorum yapalım böyle insan gibi konuşmak bana göre değil dersen özeldende konuşabiliriz

Güzel Şale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Babam 1984 haziranında motosiklet almaya karar vermişti. Ben de ilkokulu yeni bitirmiştim. Ödül olarak köye dedemlere gitmiştim yaz tatilinde. Bir süre sonra bir haber geldi: "Baban motosiklet almış." Haydi uyu uyuyabilirsen. Hemen Adana'ya dönmenin yollarını aradım. Tabiki başardım. Aman Allahım o ne güzellik öyle. Kırmızı renkli, yuvarlak farının üst kenarı kromajlı. Babamın işe gitmesini dört gözle beklerdim. Babam işe gidincede ben doğru Jawa'nın üstüne "eeeen eeen, diit doot" sesleri. Babam çalıştırınca da sesini dinlemek çok hoşuma giderdi. Bu arada sesi çok güzeldir.
    Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı qsTah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben motordan hiç anlamıyormuyum yani sayın il temsilcisi?
    iğrenç iğrençtir abi, busaya iğrenç, çuval, bidon diyen 35 senelik harley kullanıcısı üstadlarda anlamıyor ozaman motordan??
    birde kendinle çelişmişsin, göreceli olan güzellik diyip açıkcası biraz saçmalamışsın..
    kalkıpta bu motora şahane, harika, muhteşem, süper diyenler motordan hiç anlamıyor yada hiç motor görmemişler demem doğru olmaz değilmi?
    il temsilciliğinden önce forum sitelerinde yorum nasıl yapılır ona bakın biraz, karşıdakini kışkırtmak, sinirlendirmemek gerekir

---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:22 ----------

asıl objektif olamayan insanlar cahil yada cocuktur..
    sen motoru araç değil amaç olarak görebilirsin, hatta mobilya gibi binmeyip biyerde muhafaza edip egonu tatmin edebilirsin, bana görede o çok saçma, boş iş olarak gelir ama saygı duymasını bilirim, beğenirim beğenmem, oda bana kalmış..
    sert yorum yapalım böyle insan gibi konuşmak bana göre değil dersen özeldende konuşabiliriz
    Soyledigimin arkasindayim sonuna kadar, begenmeyebilirsiniz, gorunusu hosunuza gitmemis de olabilir, ama o zamanlar tum motorlar boyle tipsiz(size gore) oldugu icin, motordan anlamamak gerekir gercekten.
    Ayrica amac kavga etmek satasmak, laf sokmak, birilerini rencide etmek vs.vs. degil. Cumlemin sonunda <-- su isareti koyarak bunu da belirtmek istedim ama. Neyse goruslerinize saygi duydugumu belirterek, kusura bakmamanizi temenni eder, nickinizle alakali bir espri her ne kadar yapmak istesemde tekrar alinacaginizi dusunerek iyi gunler dilerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    neyseki ergen biriyle konuşmuyormuşum, beni rahatlattı..
    ozamanların tüm motorları böyle değil, bmwnin boksör motorları, rus ijler, yine jawanın glock tasarımları çok daha iyi buna nazaran
    bu arada üyelik tarihini 22 yaşından düşersek çok garipsenmez, kimse 20 yaşında doğmuyor benim bildiğim -->

ferhatdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache
    ben olsam herşeyini kendim orjinalini bozmadan elden geçirirdim sele deri, boya, nikelaj olayı gibi

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı qsTah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neyseki ergen biriyle konuşmuyormuşum, beni rahatlattı..
    ozamanların tüm motorları böyle değil, bmwnin boksör motorları, rus ijler, yine jawanın glock tasarımları çok daha iyi buna nazaran
    bu arada üyelik tarihini 22 yaşından düşersek çok garipsenmez, kimse 20 yaşında doğmuyor benim bildiğim -->
    3 kez okudum, ama gercekten anlamadim bisey
    bpk bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    cahil ve saçma konuşmadığın için saol..
    1960'lı yıllarda daha iyi, daha güzel en azından benim zevkime daha uygun motorlarda var, bu aralarında en tipsizi (bana göre)..
    nickim dalga konusu, espiri konusu olabilir, 2009da, lise çağında kullandığım nickdi aradan uzun zaman geçti, birçok üyenin olduğu gibi çocukca bir nick olarak kaldı, olgun bir nickim olmadığı için mazur görün..
    bu kadar tepki alacağımı bilsem yorum yapmazdım harbinden, hatta çok güzelmiş yazardım..
    herkes elma sevmek zorunda değil ama sevmiyosanda kapa çeneni mantığımızda olmasa..

qstah evveliyatın nedir bilmiyorum .Lakin yaptıgın yorumla belli bir altyapı veya motosiklet kültürüne sahip olmadıgın belli.Kimse bir nesneyi begenmek zorunda değil.Harley kullanan gsxr'ı sevmeyebılır.Bazende birşeyleri eleştirebilmek için fikir , bilgi sahibi olmak gerekir .Sondaki mesaj'ı baştan yazsan belki yanlıs anlasılma ortadan kalkacaktı.Bmw , yada ingiliz v.s iyi buna desen tamam.
    Yanlız mesele tavırdır.Uslup bozuk.Başkalarının begenilerine bilincli yada bilincsiz hakaret edemezsin.Bu motor igrenc deyip kenara cekilirsen ciddiye alınacak bır yorum olmayacaktır.Sadece polemik yaratmak için yada birşeyler yazmış olmak için yazılmış bir yorum olarak görülür.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    abi kullanılmayan 2-3 kelimeyi yanyana getirip rant kazanmaya çalışmayalım, imza signatürümde motosiklet EVVELİYATIM yazıyor, ben böyle sürerim, şöyle pilotum fln demiyorum.. O motor Jawanın ürettiği en iğrenç, en bayağı, en az satılan, tutmayan modellerinden biri.. 15 yıllık kafkas ülkeleri ikamet tecrübem var, anlamasam, bilmesem bile kör değilim, görüyordum kim nasıl motor yapmış
    belkide siz Evveliyatınızda benim kadar çekoslavakya malı motosiklet görmemişsinizdir..

10SuzAsLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar-200NS
    işte bu çok güzel biraz elden geçse koy karşına otur çayını iç binmeye kıyamam .
    bpk bunu beğendi.
    Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Alıntı beyazit60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonuna kadar katılıyorum beyazit60 'a, bence çok hoş makine
    YAMAHA

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Alıntı fz6_fazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonuna kadar katılıyorum beyazit60 'a, bence çok hoş makine
    fazerle takas yapalım hadi ozaman? ne dersiniz?

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)