Arkadaşlar merhaba,
Önceden de belirttiğim gibi motorumu yeni aldım. Bugün de bi arkadaşla 1 günlüğüne motorları değiştik. Ben ona cbf 150 verdim karşılığında R6 aldım .
Motoru aldığım günden beri ilk kazamı yaptım bugün. Hem de 100 metrede iki kez düştüm. ama motorla değil.
Kardeşimi çağırmak için okulunun bahçesine gittim çocuklar fln motorun başına üşüştü (benim cbf olsa dönüp bakmazlar)
Kardeşimin bisikletine biraz bineyim dedim. Sonuçta 600cc fln çeşit çeşit motor kullandım biraz kardeşime teknik fln anlatcam, tek teker fln öğretcem.
Neyse bisiklete bindim (motordan indiğim için kaskım montum fln üzerimde tam koruma). Bütün çocuklar beni izliyor. 2-3 pedal çevirdim daha 10 metre gitmeden kendimi yerde buldum.
Kafayı direkt vurdum yere ama kask vardı. dirsekler omuzlar sırt alan korumalı hep. Çocukların hepsi gülmeye başladı mal gibi hissettim. Sonra bisikletin gidonunu falan suçlayarak yerden kalktım tekrar bindim.
Bu sefer düşmedim 100 metre olmadı daha frenleri sıktım. Motordan alışkanlık herhalde bisikletin hafif olduğunu unutmuşum. Ön teker kilitlenince kendimi uçarken buldum kafa üstü yine düştüm
Çocuklar gülmekten ölüyo...
Durumu nasıl toparlarım diye düşünürken kalktım yerden ve dedim ki:
Arkadaşlar bakın gördünüz mü; bisiklet dahi kullansanız benim gibi tam koruma kullanacaksınız. Ben size kaskın ve diğer korumaların önemini göstermek için bu hareketleri yaptım...
bu arada bisiklet kullanamayan motor kullanamaz derler. Benim durum nolcak. Motoru satıp tekrar bisikletten mi başlamam lazım şimdi? R6 bisikletten daha kolaymış ya...
(acemi arkadaşlar gidip R6 alsın diye demiyorum)
Saygılar