Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

A2 Ehliyet Sınavı :)

REKLAM ALANI
    EverHarD* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125 Ace & HONDA Activa 100
    Bugün a2 sınavına giren herkese başarılar diliyorum bende girdim sorular az kolay geldi trafik yine kafa karıştı ama olsun hayırlısıyla hep beraber alırız ehliyetleri

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bpk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı EverHarD* adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün a2 sınavına giren herkese başarılar diliyorum bende girdim sorular az kolay geldi trafik yine kafa karıştı ama olsun hayırlısıyla hep beraber alırız ehliyetleri
    Bende girdim sınava benim B sınıfı ehliyetim olduğundan sadece motor sınavına girdim ve bence aşırı kolaydı motor sınavı . İnşallah dediğin gibi hep birlikte alırız ehliyetleri
    Mustafa Kemal ATATÜRK .

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    bende de B var..bugunkü sınavı son basvuru tarihini kaçırdığımdan dolayı giremedim..bekle artık 30 haziran zaten motor da yok sorun deil 200 e anlaştım..40 da bankaya yatırcam..sınava bir gireyim dosyam elimde kalsın motor zamanı ehliyetimi de alırım..
    birGarip..

bpk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Garip1701 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende de B var..bugunkü sınavı son basvuru tarihini kaçırdığımdan dolayı giremedim..bekle artık 30 haziran zaten motor da yok sorun deil 200 e anlaştım..40 da bankaya yatırcam..sınava bir gireyim dosyam elimde kalsın motor zamanı ehliyetimi de alırım..
    Bu bekleme işi çok koyuyor insana ya taaa 1 ay sonra direksiyon sınavımı olur arkadaş bir an önce ehliyet almaya çalışıyoruz artık yollara çıkalım diye adamlar erteledikçe erteliyor ..
    EverHarD* bunu beğendi.
    Mustafa Kemal ATATÜRK .

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)