Tamer Karadağlı motorunu yeniledi
Reklamlar
-
Motoru yeniledi
Motosiklet tutkunu ünlülerden Tamer Karadağlı, yeni sezonu yeni motosikletle açtı
Motoru yeniledi Ünlü oyuncu, önceki gün yeni aldığı Harley Davidson’uyla İstinye Park’taydı. Motorcu arkadaşlarıyla buluşup yemek yiyen Karadağlı, daha sonra kaskını takıp yeniden yollara düştü.
Kaynak:Vatan
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Reklamlar
-
konunun yeri moto sohbet değil .Konu dışı olsa daha iyi olurdu.Bana kalsa yeri çöp kutusudur.Gerekliymiş gibi magazini heryerde gözümüze sokuyorlar
-
greyhorse adlı üyeden alıntı
konunun yeri moto sohbet değil .Konu dışı olsa daha iyi olurdu.Bana kalsa yeri çöp kutusudur.Gerekliymiş gibi magazini heryerde gözümüze sokuyorlar
ağzına sağlık
-
Şahsen benim ilgimi çekiyor. Motosikleti insanların benimsemesi açısından bence güzel böyle haberler. Ünlüleri taklit etme eğilimi çoktur bizim ülkede Tabi kafasındaki o şapka olmamış...
-
Motoru o yenilemesinde bizmi yenileyim,adam bölüm başına zaten bir motor parası kazanıyor,halilylende yenilemek ona düşüyor.Ne diyelim Allah kaza bela vermesin
-
Moderatör
Hep derim;
Essek gibi calisip ayda bin lira alacagina, bolum basina yirmi bin lira al.
-
Varsa sizdede oyunculuk kabiliyeti, yazılın ajanslara gösterin kendinizi arkadaşlar
Konunun yeri moto sohbettir, motosikletle 1e1 alakalı olduğundan.Ayrıca medyadan insanların motosiklet kullanması herzaman iyidir.Bilinç sahibi olmayan halka örnek teşkil etmesi amacından.Hani üstüne araba kırdıkları insanlarında aslında normal birer canlı olduklarını,hatta onlardan birisi Okan Bayülgen,Hayko Cepkin yada Tamer Karadağlı olabileceğini hatırlatmış olur.Bakış açıları değişir.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Cem Yılmaz da night rod veya vrod muscle kullanıyor diye biliyorum Ayakları nasıl yetişiyorsa o ayak kontrolllerine
-
Ali Feyizoğlu adlı üyeden alıntı
Varsa sizdede oyunculuk kabiliyeti, yazılın ajanslara gösterin kendinizi arkadaşlar
Konunun yeri moto sohbettir, motosikletle 1e1 alakalı olduğundan.Ayrıca medyadan insanların motosiklet kullanması herzaman iyidir.Bilinç sahibi olmayan halka örnek teşkil etmesi amacından.Hani üstüne araba kırdıkları insanlarında aslında normal birer canlı olduklarını,hatta onlardan birisi Okan Bayülgen,Hayko Cepkin yada Tamer Karadağlı olabileceğini hatırlatmış olur.Bakış açıları değişir.
sonuna kadar katılıyorum. Medyadaki kişilerin motosiklet kullanmasının (bilinçli bir şekilde) bizim için faydalı olacağını düşünüyorum
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
Benim nezdimde magazin gündeminde olan bir şahsın motosiklet kullanması bir anlam ifade etmez.Beni ilgilendiren tarafı kimin nerede, ne motor kullandıgından ziyade başkalarını eleştirmeden önce motosiklet adına ne gibi bir katkı sagladıgıdır.Çünkü bilinçlenmeyi,motosiklet kültürünün gelişimini sağlayan ne böyle haberlerdir nede karakterlerdir.Motosiklet kültürü adına iki kelam laf edibiliyorsa , yada motosiklet bilinçine bir katkıda bulunabiliyorsa ozaman konu anlam kazanır.Yoksa A şahsın yeni motoruyla bilmem nerede görünmesi bu konunun burada paylaşılıp tartışılması kadar abestir.
-
birileri beni böyle haber yapsa, sonra da başka birileri kazancım üzerine kafa yorsa; herhalde yüzüm dışında çeşitli yerlerimle güler, sonra da depoyu fullemeye giderdim...
-
nedenamaya adlı üyeden alıntı
sonuna kadar katılıyorum. Medyadaki kişilerin motosiklet kullanmasının (bilinçli bir şekilde) bizim için faydalı olacağını düşünüyorum
bana ne faydası dokunabilirki ? benim motorum 2500 lira o motor 50.000 lira bizdemi alalım 50.000 liralık motosiklet ? moto sürüş tekniklerini ondan mı benimseyecez. bi ara foruma gelsinde bizde ondan faydalanılım..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
50.000 TL lik motosiklet almakla ne alakası var?
Benim demek istediğim en azından biraz da olsa motosikletin yeri de olacaktır gündemlerinde
bkz. Okan Bayülgen. Her fırsatta motosikleti kendi programında ele alıyor.
ayrıca Bahadır arkadaşın dediği
Ünlüleri taklit etme eğilimi çoktur bizim ülkede
diye düşünüyorum.
motosiklet sürüş tekniklerini kimin ne kadar bildiğini bilemem. yazdığım mesajda parantez içinde belirtmiştim bilinçli bir şekilde kullanılmasını
-
Bu forumda öyle insanlar var ki herşeyde bi kusur bulma yargılama peşinde.Bu başlıktan ve içerikten bile tartışma çıkaracak kabiliyetiniz varya helal olsun ne diyeyim
-
parası olan motorunu yeniler tabi. Biz naapalım? Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış.
-
yokmu bu ünlüler içinde hiç ss kullanan? :D
-
tcs adlı üyeden alıntı
yokmu bu ünlüler içinde hiç ss kullanan? :D
Acun Ilıcalı kullanıyor galiba
-
biraz daha ıkınırsak siyasete bağlarız. Ha gayret
Motosikletli Kaplumbağa...
-
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
biraz daha ıkınırsak siyasete bağlarız. Ha gayret
milletvekili çıkarırız
halepli adlı üyeden alıntı
acun gowling kulanıyor
Tv de gsxr 1000 kullandığını görmüştüm, gerçi s1000rr da kullanır. Fark eder mi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)