Yarın A2 ehliyetimi almak için sınava giricem ve forumda dolaşırken acayip heyecan bastı yahu Önce ehliyet sonra güvenlik sonra motosiklet Büyüklerimizin sözleri kulağımıza küpe oldu
Yarın A2 ehliyetimi almak için sınava giricem ve forumda dolaşırken acayip heyecan bastı yahu Önce ehliyet sonra güvenlik sonra motosiklet Büyüklerimizin sözleri kulağımıza küpe oldu
Mustafa Kemal ATATÜRK .
ben de sadece ben mi gireceğim bu sınava diyordum dördüncü bira gibi heyecana iyi gelen bir şey olamaz. en güzeli en temizi en soğuğu.
Ehliyeti aldıktan sonra motora atlayıp onun heycanıylada içmede Ama dediğinde haklısın
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
Tüm temennim o yönde ama ben önce güvenliği halettim sonra ehliyeti alıcam kısmetse en sonada motosiklet kaldı çalışmalar devam ediyor
Mustafa Kemal ATATÜRK .
pazar mı sınav enteresan ben cumartesı gırmıstım neyse basarılar hepınıze yazılı toplam 4dk bıtırdım 26dk sınıftan cıkmak ıcın bekledım:D
hayırlısı olsun şimdiden bizde işten güçten vakit bulursak yazılıp alacaz
sınav yarın mı pazar mı? ne oluyor yaw. dubakalımhelebikimliğebakayımben!
4 dakika 38 saniyede biten bir motor sınavı ahh çok iyiyim
Mustafa Kemal ATATÜRK .
aynen 10 dakikada bitti 50 dakika bekletiler sorularda çok basitti
hadi bakalım ıslatırız artık
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
Hadi hayırlı olsun Benim girdiğim sınavda da bekletmişlerdi daha sağını solunu bilmeyen adamlar var, soruyu hazırlayanlar heralde onları düşünüyo kafaları karışmasın diye
Sende benim gibi sıralamışsın: Ben önce ehliyeti aldım sonra güvenlik, en sonda motosikleti alacağım inşallah(en doğrusu da budur bence)
Önce motoru mu ıslatıcaz, ehliyeti mi ? İkisini beraber ıslatmayı aklından geçirdiğini aklımdan geçirsemde, ihtimal vermiyorum böyle bir şeye yinede
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)