Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

bugün gitti honda bayisine fiyat sordum ve diyalog (:

REKLAM ALANI
    motorcrus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cıbır
    adama dedim titreme yapıyormuş bu modellerinde titreme yok diyor artık satmak için mi söylüyor bilemedim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı microchip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apache harbi titrer. yeni modelini bilememde 2011 ler cok fena titriyolardı :D
    başta bu konuyu konuşmuştuk sanırsam

novablue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 A
    @tropiksera felan, dedi ve dedimleri saymışsın. Nokta ve virgülleri de saysana bi zahmet )) bulabilirsen tabi.

Başlığı açan kardeşim, kendi konuştuğunuz, okuduğunuz dili güzel kullannın ki, Atatürk'ten bize kalan mirasa sahip çıkmış olun. Hem biz rahat okuyabilelim Hem de sonraki kuşaklara öğretebilmeniz için gerekli. Bu hepimizin sorumluluğu.
    Tropiksera bunu beğendi.

Motosikleti
    cıbır
    ilk konumu açtım başka bir zaman daha çok dikkat ederim. @novablue sende biraz bilgi versen şu motorlar hakkında.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    heyecanlanmış arkadaşımız. Dikkate aldı bile.

hocam noktalama yok ama çok akıcı ve sürükleyici bir anlatım olmuş. sonu nereye bağlanacak bu lafın diye merakla bekledim, bir çırpıda okudum; haa o muymuş dedim

ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    Ben sym xs 125 diyorum 3150 tl
    alacağın motor şimdiden hayırlı olsun.
    Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...

Motosikleti
    cıbır
    sym xs125 bana gelmez hocam ya malum kız arkadaş felanda arkaya binecek bazen boy 185 kilo 80

Motosikleti
    Honda cb125e
    al cb devam et hele beyazı mıs gıbı oyle kıprasım falan dıyorlarda hıkaye yok oyle bırsey bıraz sele sert o kadar...

kocaolgun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    akıllı adam herseyı dusunur parcasını servıs kalıtesını eee bunları dusunen akıllı adam da gıder honda alır

Motosikleti
    cıbır
    honda 150 cc , apache 150 cc, ikiside hoşuma gitti aslında birinde karar kılmak lazım.

beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    apache derim almanlar kötü motor yapmaz

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    arkadaşım apache hindistan malı tasarım ödülü almış bi motosiklettir. Alman malı değildir.

Motosikleti
    cıbır
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım apache hindistan malı tasarım ödülü almış bi motosiklettir. Alman malı değildir.
    Adem abi parçaları bulmakta sıkıntı çekersin diyorlar, sağlam bi motor değil diyorlar, ne diyon bu konuda.

Muhendis45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache, TDM 850
    Alıntı motorcrus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adem abi parçaları bulmakta sıkıntı çekersin diyorlar, sağlam bi motor değil diyorlar, ne diyon bu konuda.
    Sahi mi ? Kim diyor ? Ben öyle duymadım pek :S
    Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    genelde bütün suzuki bayilerinde parça ve servisi vardır. Belki suzukideki gibi bozulan parça geç gelerek sıkıntı yapabilir. Yasal olarak 1 ayda getirmeleri gerek diye biliyorum. Ama çoğu parçası ellerinde vardır. Bulunduğun yere en yakın servis hangisiyse onu al. Bide şöyle bi durum var ben motorumu ikinci el 2002 de aldım. Servisine bir, iki kere gittim. Baktım hep kazıklanıyorum gibime geldi. Kendime kendi kafamda bi tamirci buldum. Elimden gelmeyen işleri ona yaptırırım. Sen garantili alacaksın. 2 yıl onlar ilgilenecek. Yağıdır bakımıdır. Götürmezsen garantiden çıkarırlar. Arızasına kullanıcı hatası bilmem kaç km bakımına getirmemişsin bozulmuş derler. Garantidende yararlanmak için düzgün bakımlarına götürmek gerek. Ama apache kolay kolay bozulmaz arkadaşım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)
    Apache kullanicisiyim. Bir kac gune motoru 15 bin bakimina sokacagim. Trafige cikisi 03.06.2011 dir. Daha yilini doldurmadi lakin sayisiz uzun yol yaptim bir kez olsun pismanlik duymama sebep olacak bir olay yasamadim. Ayin 18 inde Denizli Afyon sinirina gidecegim, Marmaris ten. O sana kotu diyen arkadasina selamlarimi ilet ustune bile binmedigi motor hakkinda yorum yapmasin.Sende kimsenin dedigine bakma, git ikisininde bi uzerine bin kullana biliyor isen bi turla. Hangisi kafana yatiyor ise git onu al ama sunu unutma Tvs nin kalite-saglamlik-goruntu ve guc konusunda ybrdende cbf dende eksigi yok fazlasi vardir. Bunlarla tek sikintin kisa vadede motor degistirmeyi dusunuyor isen digerlerinden daha fazla zararla ve uzun surede satarsin. Sebebide cogu motorcunun henuz tvs yi tanimiyor olusu. Simdiden hayirli olsun.

novablue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 A
    Düşük kilometreli ikinci el tavsiye ediyorum. İkisininden birbirinden büyük farkı yok.. Tvs kullanmadım hiç, ama kullanıp da memnun olmayan da görmedim. Apachi forumuna girip, yazılanları bir oku derim. Bazı çin malı modeller var herkes başka bir sorundan bahsediyor. Kendini ispatlamış markaların forumlarında ise insanlar sadece aksesuardan ve buluşmalardan bahsediyor.

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Tabiki apache sorunsuz km ler seni bekliyor emin ol cbf lerin yanından geçerken o bakışlar herseye değer 90 100 ile yolculuk yaparken altındaki aletin tatlı tatlı yol alması sesi soluğu çıkmaması çok büyük bır artı benim için
    www.erkakurye.com

konak1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PULSAR 200
    benim gibi olursunuz git gel garantide 3 defa motor yaptır derdi bitmez sattım kurtuldum

---------- Post added at 13:12 ---------- Previous post was at 13:09 ----------

apchi + tercih ederim

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)