bugün gitti honda bayisine fiyat sordum ve diyalog (:
Reklamlar
-
bugün akşam üstü tabi herkez gibi motor tutkum oldugu için öyle sağa sola gitmek gezmek için honda bayisine gittim adamlarda kuba honda apache var apache 150cc honda cbf 150 cb 125 hepside gayet güzeldi şık gözüküyorlardı ama siyah apache daha şekil duruyordu üstünde göstergeler felan dedim bunlar uzun yola gelirmi işte bizim mersinde erdemli ilçesi var yaklaşık yarım saat felan araba ile adam bana dedi cbf ile çanakkaleye kadar gittik sen düşün artık dedi dedim bu apacheler titreme yapıyormuş belli bi hızdan sonra yok bu yeni modellerinde dedi peki dedim cbf 150 ye 4.550 cb125 3.700 dedi plaka felan dedim bizim ayakçımız var 250 milyona plaka ruhsat felan halleder siz kendinizde 210 milyona felan halledersiniz dedi dedim motor binmişliğim yok mobylette var pederin yola felan trafiğe çıkmışımdır o kadar dedim yok sürersiniz dedi kolay dedi yakıt ne kadar yakar honda apache istediğiniz modeller az yakar dedi bende tamam dedim aldım kartını felan siz ne önerirsiniz ?
Reklamlar
-
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
-
Apache iyidir. bana göre sıfır almak daha iyidir. 2. el neyi var neyi yok bi bakışta anlaşılmaz çünkü
-
apache, cbf 150 den daha iyi
-
ilk motorum olacağı için kendime ait bende apache düşündüm
-
apache al apache. Honda artık kalitedende ödün verdi. Fiyatlarıda uçtu gitti.
-
ama oradaki apacheler 150 likti 4 küsür fiyat söyledi unuttum şuan (:
-
cbf kaç lira? Apache cbf den ucuz olması lazım.
-
-
-
cbf de adamın içini titretir (malum kronık sorunları)
-
noktalama işareti kullanmadan bu kadar uzun bir cümle kurabildiğimde sorunu cevaplayacam
-
-
Al Dedi Git Dedi... Rapper vicdan'a selam çakılmış yine
http://www.youtube.com/watch?v=0xf9cLeNw3c
-
motorcrus adlı üyeden alıntı
bugün akşam üstü tabi herkez gibi motor tutkum oldugu için öyle sağa sola gitmek gezmek için honda bayisine gittim adamlarda kuba honda apache var apache 150cc honda cbf 150 cb 125 hepside gayet güzeldi şık gözüküyorlardı ama siyah apache daha şekil duruyordu üstünde göstergeler felan dedim bunlar uzun yola gelirmi işte bizim mersinde erdemli ilçesi var yaklaşık yarım saat felan araba ile adam bana dedi cbf ile çanakkaleye kadar gittik sen düşün artık dedi dedim bu apacheler titreme yapıyormuş belli bi hızdan sonra yok bu yeni modellerinde dedi peki dedim cbf 150 ye 4.550 cb125 3.700 dedi plaka felan dedim bizim ayakçımız var 250 milyona plaka ruhsat felan halleder siz kendinizde 210 milyona felan halledersiniz dedi dedim motor binmişliğim yok mobylette var pederin yola felan trafiğe çıkmışımdır o kadar dedim yok sürersiniz dedi kolay dedi yakıt ne kadar yakar honda apache istediğiniz modeller az yakar dedi bende tamam dedim aldım kartını felan siz ne önerirsiniz ?
7 Felan 13 tane'de dedi ve dedim
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
-
bakış açın süper kemal arkadaşım
-
apache al honda da neymiş öyle eskisi gibi honda da hayat falan yok bitti gitti o devir
aman bu arada dikkat apache nin fiyatı 3950 ona göre pazarlık yapın adam liste fiyatı üzerinde bi fiyat sallayıp sonrada sözde indirim yapmasın
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
-
apachede karar lıkdık sanırım :D
-
apache harbi titrer. yeni modelini bilememde 2011 ler cok fena titriyolardı :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)