benim anlamadığım HONDA bayisinde Kuba ve Tvs apache ne geziyor???? bu arada alacaksan cbf 150 al yada yeni honda cb 125 al fiyatı daha uygun
benim anlamadığım HONDA bayisinde Kuba ve Tvs apache ne geziyor???? bu arada alacaksan cbf 150 al yada yeni honda cb 125 al fiyatı daha uygun
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Eşşeği sağlam kazığa bağla, Honda cb 125 al pişman olma kardeşim.
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
noktalama işareti kullan derim. uzun yolda az yakıyo onlar
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
hani en son apache alacaktın
yav hocam forumda tonla bu konu tartışıldı hala karar veremediysen onları bir karıştır derim. zaten o konularda genelde herkes apache de mütabık denilebilir.
125 150 cc commuter katagorisinde eline su dökecek motosiklet daha türkiye ye gelmedi ki onu da getirecek olan firma yine tvs (rtr 180)
yalnız dikkat et 3950 liste fiyatı ve o fiyat üzerinden yap pazarlığını. renk olarak da sarı ve siyah rengine bakmadan alma derim. aldıkdan sonra da fotoğraflarını bekleriz hadi artık bitir şu işi
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
bişi olmaz ben arkayada bindim rahatsız etmıyor kayıncoya yapıstır bakem dedım vıteslerı cok uzatınca tıtrıyor yanı motoru cok zorlarsan yuksek devırde kullanırsan redlıne larda vıtes atarsan tıtrıyor 5000 6000 de at vıtesı arkası rahatsızık vermıyor
www.erkakurye.com
buarada önceki mesajımda fiyatı 3950 demişim ama o eski fiyatıydı 4150 olmuş aklımda hala eski fiyatı kalınca
titreşim konusunu dert etme kullananlar bile bir rahatsızlık duymuyor bakınız
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-413.html
redline a hangi motosiklet girse biraz titrer ki bu da normal. o titreşimi abartanlar daha selesine bile oturmamış sırf çamur atma amacıyla yazılmış şeylerdir. yoksa ona bakılırsa cb125 de titriyor. ama adı honda olunca da yok canıım önemli değil deyip geçiştiriliyor.
merak etmeyin hiiiiç mi hiç başınız ağrımaz pişman olmazsınız
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)