Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

kask ve yüz alerjisi...

REKLAM ALANI
    kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Tavsiyem askerdeki gibi her sabah traş olmak sakal fazla cıkmadığı için mac 3 iyidir sonrasında losyon

Eyer traşdan dolayı oluyorsa kirli sakal bırkman hem daha hoş oluyo
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ah yesinler seni yavrum, kıyamam hiç
    olm ne adamsın lem sabah sabah krize soktun beni aklımada gelmedi değil ha biri kesin takılır o kelimeye dedim ama

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla benim de ters çıkıyo boğaz kısmı...mach 3 ünen vuruyom tersten, kanlar akıyo zaman zaman...üzerine de losyonu bastım mı öğlene kadar duyulan sızı
    sakal çıkış yönünde alsam alımıyo kalıyo o zaman.
    problem yeni çıkmaya başlayan sakalı almaya çalışırken..biraz uzasa problem yok...

bunun için sen de iki günde bir traş olmaya bak bence...memur olduğum halde ben iki günde bir traş oluyorum. yoksa sonuçları kötü oluyo
    Erhan kalırsa kalsın arkadaş heleki hergün traş oluyorsan mecbur çıkan tarafla traş olacaksın birde mach3 tür ıvırdır zıvırdır fasa fiso cidden senelerdir çektiğim eziyet neticesinde usturayla bile kendi kendimi traş eder oldum ama en kolay ve kesin çözüm tek jiletli kelebek bıcak ile 1 kere traş olmak bizim ciltlere en iyi traş yolu o öbür türlü sakın ha sakın tersten almayın tersten aldığınız için zaten kabarıyor cildiniz kıl dönmeleri tahriş vs. oluyor dediğimi uyguların bana çok dua edersiniz yalnız kelebek bıçak kullanıcam derken gidipte yuma lardan almayın en azından solingen falan alın ki kromu vsi birşeye benzesin..Türkiyede Merkur satan kimse yok paraya kıyıp ebaydan merkur alıcam biraz toparlayım kendimi..Unutmadan bu jel traş köpükleri olsun direk köpükler olsun cidden bunlar cildin düşmanı kattiyen tavsiye etymiyorum heleki hassas ciltler için en iyisi en güzeli arko(mülayim Arko) traş sabunu

ve bu arko deyip geçmeyin cidden tüm dünyada tutulan satılan bir traş sabunu...Ha erhan unutmadan kullandığın loasyonada pek itimad etme hani nivea falan kullanıyosundur muhtemelen bi cacık olmaz ondan türkiyede dişe dokunur malzeme yok zira mahkumuz ebaya...

Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende saglık memurutum..bas hemsireler cirit atıyo ..zaten sorun ilk kestigim zaman oluyo biraz uzasın sıkıntı olmuyo..
    işte traş olduktan sonra birda kaskı takınca uff motorda saga sola dönmek bile adamın canını acıtıyo tıyıt tıyır
    kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı yukarıdaki senin içinde geçerli Ümit hocam
    ANGARAJ

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Kask konusunda bir şey diyemeyeceğim ama çok sık ve sert sakala sahip ve her gün tıraş olmak zorunda olan biri olarak tıraş konusunda şöyle tavsiyelerim olabilir;
    -Tıraşa başlamadan önce yüzünüzü sıcak suyla iyice ıslatın ve ellerinizle yumuşatın daha sonra havluyla kurulayın ki sakallar ağırlaşıp bıçağın işini zorlaştırmasın,genelde herkes yüzü ıslakken uygular köpüğü ama kuruladıktan sonra daha verimli oluyor tıraş kesinlikle,kuruladıktan sonra yine sıcak suyla iyice ıslatılmış ki tavsiyem -wilkinson marka- tıraş fırçasına biraz tıraş kremi sürüp iyice köpürtmeniz. Tıraş fırçası kullanmak; jel & köpük v.s bunlara göre çok daha etkilidir,çok saha iyi yumuşatırsınız sakallarınızı .
    -Tıraştan sonra ben hep aynı ürünü kullanmam ; balsam ,tıraş kolonyası ve krem kullanırım pazartesi günü olunan tıraşla çarşamba ve cuma günkü tıraşların yıpratma ve tahriş durumu farklıdır her zaman.

Atahualpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250E-9
    Traş sonrası sadece losyon değil slikonlu bir balsam krem de kullanın. Nivea, gilette gibi markaların bu ürünleri mevcut. Hegun traş olmak da iyi bir çözüm

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)