Arkadaşlar Yollarda Başınızdan geçen komik olaylar varmı :)
Reklamlar
-
24 Eylül 2012, 21:41
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Reklamlar
-
24 Eylül 2012, 21:50
-
24 Eylül 2012, 22:21
saatte 80 km hızla giderken v yaka t-shirt ümden içeri giren arı göbegimden sokup t-shirtin altından çıkmayı becerdi o acıyla motoru hemen saga çektim t-shirt ü çıkarttım halimi görenlerden çamurmu süren dersin elindeki domatezi göbegime yedirenmi dersin seferber oldu halk daha fazla kepaze olmadan t-shirt ümü giyip bi yandanda göbegimi ovuşturarak ayrıldım ordan :D
motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin
-
24 Eylül 2012, 22:38
yazın söküyoruz ama ön siper bazen çok işe yarıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
arı sokması çok oluyor hele yolda devrilen bir arı yüklü kamyona denk gelirsen ayvayı yedin
-
25 Eylül 2012, 01:02
serotizm adlı üyeden alıntı
Geçen hafta Levent trafiğinde bekliyorum. Araç çakmak şarjı takan amcalardan birinin yanındayım.
Motora baktı, "abi bu düzensiz çalışıyor bir göster istersen" dedi.
Harley'lerin özelliği bu dedim. Gözlerindeki anlamsız bakışın fotoğrafını çekmek isterdim
hahaha iyimiş )
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
luthier76 adlı üyeden alıntı
zx6r motorumla geziyorum sene 2008. Ankara incek taraflarındayım. Kenarda durdum kaldırıma çıktım bir sigara içip motoru seyredicem. Bir araba yavaşça benden 50m kadar ilerde durdu. İçinde bir kız. Neyse sigara bitti ben bindim motora ilerliyorum. Kız da arkadan benimle birlikte gelmeye başladı. Bir ara yan yana gittik. Bakıyım dedim oldukça hoş bir hatunmuş meğersem
Neyse ışıklara geldik yanımda durdu. Çok güzel motorunuz dedi çok beğendim falan. Teşekkür ettim ilerlemeye başladık tekrar. Ne yapsam diye düşündüm.
Çok yırtık bir adam değilimdir ama baya da kız arakadaşım olmuştur hani
Baktım hala takip ediyor muhabbet etmeye karar verdim. Turan güneş bulvarı vardır yıldızda kenarda durdum. O da durdu
Arabadan indi ve yanıma geldi. Allahım ne tatlı bişey dedim içimden
Bu olanlar kafamda kask varken oluyor bu arada :D Neyse kaskı çıkarınca da durum değişmeyince kendimizi bir kafede 40 yıldır arkadaşmışız gibi muhabbet ederken bulduk. Evet o kızla 2 yıl sevgili olduk. Çıktık mı diyim artık neyse yani
Hayatımın güzel bir anısıdır hiç unutmayacağım. Aman nişanlım duymasın keser valla :D
hahaha çok iyiymiş ya bu arada motorsikletinizin markası neydi rengi koruma vs. ceketin rengi neydi? (meraktan soruyorum) hani farklı bir kombinasyon mu yaptınız da kızı etkilediniz P hahaha
::gleam::Allah kuru iftiradan saklasın...:bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)