Evet arkadaşlar bugün öyle dolaşırken TVS'nin web sitesinde gördüm.
Fiyat 3950 TL ilken 4150 TL olmuştur bilginize...
200 TL'lik bir zam gelmiş...
Evet arkadaşlar bugün öyle dolaşırken TVS'nin web sitesinde gördüm.
Fiyat 3950 TL ilken 4150 TL olmuştur bilginize...
200 TL'lik bir zam gelmiş...
ooo ne güzel hep ucuzdu zaten, ikinci el piyasası artsın biraz
ybr ve cbf in altında fiyattır kesin
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
İyi yapmışlar,hakediyor bu alet o fiyatı,gün aşırı akaryakıt vergi zammı uygulanan ülkede bu tür zamları yadırgamamak gerek
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Kim nekadar zam hakediyor diye konuşalım artık.
#sürenadam
suanki fiyatla satış adedi bazında cb125e ye karşı şansı yok.. Servıs agı ve yedek parça fiyatı noktasında arkasında daha iyi durulsa durum farklı olurdu
2012 model 500 km deki apachemi 3900 artı pazarlık ile veririm..alıcılara duyrulur...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ben diyorum alın bir sym xs 125 bakıın keyfinize
Sym xs 125 fiyatı 3.180 TL en ekonomik bu kaldı sanırım..
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
valla yaaa... yaza tvs alacaktım benim fındık motoru satıp yine 2.el düşünüyordum bu gidişle cidden sym ye kalacağım...
ayrıca yinede hondaya tercih ederim sym yi hem daha ucuz hemde yinede daha fazla özellik var
not:keşke bukadar zam yapmasalardı tam piyasada peynir ekmek gibi gider derken olmadı bu...
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
ben hala 3950 görüyorum sitesinde
Pırım. Bastık ıyımi
www.erkakurye.com
Zamlar böle giderse ben motora filn binerim...
ZAM gelmesin artık yahu :(
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Alacam dedim ya ondandır
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
Maaşlara 200 lira zam olduda bizimi haberimiz yok acaba ?
Her sene 200 geçirirlerse bunlar işimiz yaş valla. Tvs gene hissettirmeden halletti işini ya honda deldi geçti vallla
Slm arkadaşlar,3 aydır ne alsam ne alsam diye bütün formları dolaşdım durdum,ilk vitesli motorum olacaktı.İlkinde soğumak istemedim.Sizlerin tvs hakkındaki yorumlarınzı okuyunca gözüm kapalı sym aldım.Ama 2012 model 1400 de 2. el bi makine.bir haftadır biniyorum,viteslerede alıştım çok seri çok güzel makine.
Yaptıgınız doğru ve net bilgilendirmeler için teşekkür etmek istedim.Piyasanın nabzını ancak ki sizler ve artık bende sizden olduğumdan bizler gibi gerçek kullanıcılar tutarsa benim gibi yeni arkadaşlarda doğru kararlar verirler.
O zaman ne diyelim,hoşbulduk
ee madem yorumları okudun neden sym aldın kı ne alaka
dogru karar ????
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)