AGV.. Bu kask nasıll beyler kullananız var mı ???
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bence shark vision r almalısın ya da yeni bak bir ürün geldi shark speed r galiba bi bak 300 euro
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
bende de bu var...k2...
çok memnunum...özellikle de bu video dan sonra
koruma değeri de E6...
aaa video linkini eklememişim
http://www.youtube.com/watch?v=kOcrNKaU7s8
-
yalnız, kırılmamış olması zarar görmediği manasına gelmez
bırak sağlamlık testlerini firmalar yapsın
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
yalnız, kırılmamış olması zarar görmediği manasına gelmez
bırak sağlamlık testlerini firmalar yapsın
o gün bi gaza geldım...çekiçle birazcık vurdum abi...
gdr ye biraz daha hırcın davrandım
-
o gün bi gaza geldım...çekiçle birazcık vurdum abi...
gdr ye biraz daha hırcın davrandım
bu tür polimer yapılarda darbe sonucu mikro çatlakların oluştuğunu ve daha dayanıksız hale geldiğini anımsıyorum bir yerlerden
o yüzden kaskınızı darbeye maruz bırakmayın, her seferinde daha da zayıflıyor olabilir
-
Kaskım gelmiştir arkdslar 10 numara bi kask cok memnun ettinız yorumlarınız dusunceleriniz ıcın cok tesekurler...
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
-
hayırlı olsun güle güle kullanın. motor üstünde deneme fırsatınız oldumu acaba?
-
sinan08 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun güle güle kullanın. motor üstünde deneme fırsatınız oldumu acaba?
bugun kısmetse deneycem..shoei rf1000 vardı ondan sonra bu kask bakalım + larını - lerini paylaşıcam...
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
bu tür polimer yapılarda darbe sonucu mikro çatlakların oluştuğunu ve daha dayanıksız hale geldiğini anımsıyorum bir yerlerden
o yüzden kaskınızı darbeye maruz bırakmayın, her seferinde daha da zayıflıyor olabilir
onu duymustum abi...
o testden öncede 5-6 defa o vurma derecesınde yere düşmüştü...
bir defasında da taksiciye ben vurmuştum
-
onu duymustum abi...
en çok ta orada zarar görmüş olabilir
-
onu duymustum abi...
nası bi fantazi seklidir kaskın darbe denemesini taksicidemi deniyosun )
...
-
vlknsyrn adlı üyeden alıntı
nası bi fantazi seklidir kaskın darbe denemesini taksicidemi deniyosun
)
hacım bi ara sıkıştırma hatta temas edip birazcık sürükleme olunca...yapacak bir şey kalmıyor...
amaa çok sağlam kalas pardon kaskmıs anladım
-
kaskı denedim arkdslar eski kaskımdan (rf1000) den daha iyi deyebiilirim...çok memnun kaldım..hem fiyatı uygun hemde kullanışlı, performanslı, gösterişli bir kask..kask almayı dusunen arkdslara siddetle AGV K-3 5 continents REPLİCA tavsiye ederim...
tekeriniz duz basssın hadi ben kacıom gazlamaya fazla durdum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------
hacım bi ara sıkıştırma hatta temas edip birazcık sürükleme olunca...yapacak bir şey kalmıyor...
amaa çok sağlam kalas pardon kaskmıs anladım
haklısın... eldiven deri mont kask lı birine dallmak cok zevkli oluyor :D
...
-
güle güle kullan kardeş...
aha buda benım k2
-
agv K3 güvenli ve kaliteli bir kask tavsiye ederim kesinlikle.. şu anda kız arkadaşım kullanıyor, ardçı olmasına rağmen havalandırması oldukça yeterli... kaskı bende bir iki kez kullandım ses olayı çok rahatsız edici değil (hoş ben arai kullanıyorum ondan sonra çoğu kask sessiz kalıyor) ve şekli tipi rengi boyası resmi çok güzel...
-
ahanda bu aksam küccük bi foto ;);))
...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)