İyi günler bu aralar cg tipi motor almak istiyom daha önce kullananlar veya hala kullananlar yardımcı olabilrmi
İyi günler bu aralar cg tipi motor almak istiyom daha önce kullananlar veya hala kullananlar yardımcı olabilrmi
[COLOR="Black"][B]Onur Etiman ~ [/B][/COLOR]
http://www.facebook.com/home.php#!/NuRo1065
[COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
kuba cg 100 eski kasa sağlam
Tok olan alemi tok sanır. Aç olan alemde ekmek yok sanır.
Lâ Edrî
100 luk az gıbi
cg türü motorsikletten kastın commuter ise, yine cg125'in uzerine tanimam. temiz 2005-2006 model bulursan al.
tabiki honda titan. Üstüne cg tanımam.
cg 125 sınıfın en iyisii
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
breton 125 onur en iyisi ;)
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
arkadaşlar cg türü sıfır motor almayı düşünüyorum.bu çinlilerin en iyisi hangi marka ve modeli bi fikir verirseniz sevinirim.bütçem en fazma 2.300-2.400...şimdiden teşekkürler...
ne var len takas ettiysem? Tokatlamasaydın o zaman beni 2005 bı tane daha varya elimde.
BELDERİA 250 CG...tam bir ölüm makinası
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Motor kısmı cg olarak Honda Titan ve öncülü cg 125,Şuan piyasada olanlardan en sağlamı Kanuni Breton 125.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
eski kasa olarak titan diyorum.. simdilerde ise kanuni breton..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
al 100lük bir CG , at 200lük üst kapak&piston vergi ödeme en azından
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
teşekkür ederim arkadaslar
Bu işin kralı suzuki gn250dir ufak değişiklikler ile cgden çok daha iyi olabilir hem gözün arkada kalmaz safkan japon.
hocam sıfır alıp kendim eskitmek istiyorum ikinci elle uğrasmak istemıyorum. zaten bütcem 2300-2400 en fazla onerin icin cok teşekkür ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)