saklıcam zaten artık bunu unutmam zor heralde :S
bu arada arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler kötü oldu bu ceza ama yapacak bişey yok artık:s
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
cezayı otogar pınarbaşı yolunda yedim:s orda genelde koyuyolardı zaten ama kaldırmıslardı simdi tekrar başlayınca sansıma bana denk geldı:S
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
senınkısı gercekten guzelmıs :d
bizim motorlar l3.
l4 motorlar hani eski rus pancar motorları olur ya üstünde hhh yazar, yanlarında bir sepet vardır. işte onlar oluyor. sepetsizleri yine l3.
ben arabayla yediğim cezayı anlatayim ; memur durdurdu ve trafiği riske atacak şekilde kullanmaktan 300 tl ceza yazdı. aracım zaten conta patlaktı ve hararet yapıyordu, istesem bile basamazdım. ayrıca araçta nenem dahil ailem vardı. efendi efendi sürüyordum. uzun süre tartıştık. imzalamıyorum ... dedim. bindim çıktım. ceza eve geldi daha sonradan, itiraz edip dilekçe verdim yatırmadan cezayı. ellerinde kanıt yok diye iptal ettiler.
öte yandan radar cezaları radar cihazlarının ölçümüne göre yapılır. yani memur sana gelip hızlı gitmişsin basıyorum cezayı diyemez. hız sınırı 70 sen 90 ile gitmişsin der, radar raporunu gösterir. radar raporu yoksa cezayı imzalamayın, imzalarsanız ödersiniz. radar raporu varsa, cezayı imzalamazsanız plakaya yazılır yine ödersiniz.
bu arada her ne olursa olsun polisten kaçmama taraftarıyım. trafik polisinin çekip vurma yetkisi yok ama birinden kaçtın önündeki her kavşağa bildirecek. elin mahkum yakalanacaksın, ayrıca bu şekilde yaparak memlekette düzeni tutturamayız. hatalıysam dururum efendi gibi cezamı yer giderim. hatalı değilsem yine dururum efendi gibi kontrol ederler yine giderim.
@ygk, örnek bir vatandaşsın halkımızın yarısı sizin gibi davransa ülke cok farklı yerde olurdu
hepinize ayrı ayrı tesekkuler arkadaslar sizin de basınıza gelmez umarım
tekeriniz her daim düz bassın
ya arkadaşlar bir trafik memuru ceza yazmak isterse neyapar eder bişeyini bulur 2010da ceza yemişim haberimyok ewe kagıtda gelmedi aynı yerde 2 defa ceza yemişim ardı ardına 1 gün arayla olaya geliyorum 2011in ortalarında haberim oldu faizle birlikte 290 tl ödedim araştırdıgımdada ara sokakda ters yönden gitmişim ya tersyön oldugundan bile haberimyok bildigin daracık arasokak trafikle alakası olmayan bir yol geçenlerde yine trafikteyim bi arkadaşı gördüm yolda aldım arkama ewe gidiyoruz polis durdurdu neymiş arkadaki adamın kaskı yokmuş saolsun ordanda 72 tl geçirdi bu pazarda gezi düzenledik yawaş yawaş gidiyoruz polis el yaptı durdum bana diyoki plakan silinmiş ceza yazacam plakanında tek 1 harfi silinmiş yani naparsanız yapın buluyorlar bişeyler dewletimiz sagolsun vergilerimi yatırıyorum sigortamı muaynemi yaptırıyorum ama saçma sapan sebeplerden ceza yiyorum
kardeşim bende yuuh dedim ama dedigimle kaldım eskiden jawam varddı 450 cc plakası yokdu ehliyetimde yokdu hep kaçardım yakalannmazdım vergi falanda ödemezdim şimdi herşeyim war ama cezamda çok tavsiyem herşeyin tam olsada polis görünce yolunu degiştir
ankarada yolunu da değiştirsen her yerde kamera var anasını satıyım kaçamıyoz edemiyoz motor çalınsa bulamazlar ama ceza işin içine girince dakkasına yakalarlar
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)