Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İlk trafik cezam

REKLAM ALANI
    vicuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey Gy150 Cross
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    L3 oluyo heralde bizim motorlar genelde?
    Ruhsat ta yazıyor model yılının yanında araç sınıfı bölümünde

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    radar ile hız tespiti yapan araçlarda trafik videoya çekiliyor.
    işte önden çekiyor, önde plaka yok

bluebird64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 '07,YBR125 ESD '11,Agility City 125 '11
    Alıntı gökova35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cezayı nerde yediniz tam olarak?
    Yazarsanız biz de dikkat ederiz..
    Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...

vatan_1817 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki er 5 ve motoran ninety 90
    Alıntı selo001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende 3 km yüzünden 290 yemiştim.Kağıdı hatıra olarak sakla derim
    saklıcam zaten artık bunu unutmam zor heralde :S

bu arada arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler kötü oldu bu ceza ama yapacak bişey yok artık:s

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

Alıntı gökova35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cezayı nerde yediniz tam olarak?
    cezayı otogar pınarbaşı yolunda yedim:s orda genelde koyuyolardı zaten ama kaldırmıslardı simdi tekrar başlayınca sansıma bana denk geldı:S

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

Alıntı aparat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş ve vatana millete hayırlı olsun

antalyadan istanbula dönüyorum,sanırım burdur girişiydi trafik polisi durdurdu.evraklar beyefendi dedikten sonra 162 km/s ile radara girdiniz dedi yahu arkadaş motor cbf 150,160 kadran var yanlışınız olmasın bu motor 120 km/s üzerine çıkmaz dedim. nuh diyor peygamber demiyor anlatamadım.allahdan diğer polis geldi yok amirim o motor benimkinin aynısı çatlasa o hıza çıkmaz diyip adamı ikna ettide yırttım...yoksa anlat derdini marko paşaya olacaktı...
    senınkısı gercekten guzelmıs :d

Motosikleti
    Apache Rtr+Jl125C
    bizim motorlar l3.
    l4 motorlar hani eski rus pancar motorları olur ya üstünde hhh yazar, yanlarında bir sepet vardır. işte onlar oluyor. sepetsizleri yine l3.

ben arabayla yediğim cezayı anlatayim ; memur durdurdu ve trafiği riske atacak şekilde kullanmaktan 300 tl ceza yazdı. aracım zaten conta patlaktı ve hararet yapıyordu, istesem bile basamazdım. ayrıca araçta nenem dahil ailem vardı. efendi efendi sürüyordum. uzun süre tartıştık. imzalamıyorum ... dedim. bindim çıktım. ceza eve geldi daha sonradan, itiraz edip dilekçe verdim yatırmadan cezayı. ellerinde kanıt yok diye iptal ettiler.

öte yandan radar cezaları radar cihazlarının ölçümüne göre yapılır. yani memur sana gelip hızlı gitmişsin basıyorum cezayı diyemez. hız sınırı 70 sen 90 ile gitmişsin der, radar raporunu gösterir. radar raporu yoksa cezayı imzalamayın, imzalarsanız ödersiniz. radar raporu varsa, cezayı imzalamazsanız plakaya yazılır yine ödersiniz.

bu arada her ne olursa olsun polisten kaçmama taraftarıyım. trafik polisinin çekip vurma yetkisi yok ama birinden kaçtın önündeki her kavşağa bildirecek. elin mahkum yakalanacaksın, ayrıca bu şekilde yaparak memlekette düzeni tutturamayız. hatalıysam dururum efendi gibi cezamı yer giderim. hatalı değilsem yine dururum efendi gibi kontrol ederler yine giderim.
    vatan_1817, xawa, maxi97 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

eralpt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motosiklet, kamp, bilgisayar
    @ygk, örnek bir vatandaşsın halkımızın yarısı sizin gibi davransa ülke cok farklı yerde olurdu

MotoRizeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CC büyütme aşamasında.
    Geçmiş olsun..

Motosikleti
    hepinize ayrı ayrı tesekkuler arkadaslar sizin de basınıza gelmez umarım

tekeriniz her daim düz bassın

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    ya arkadaşlar bir trafik memuru ceza yazmak isterse neyapar eder bişeyini bulur 2010da ceza yemişim haberimyok ewe kagıtda gelmedi aynı yerde 2 defa ceza yemişim ardı ardına 1 gün arayla olaya geliyorum 2011in ortalarında haberim oldu faizle birlikte 290 tl ödedim araştırdıgımdada ara sokakda ters yönden gitmişim ya tersyön oldugundan bile haberimyok bildigin daracık arasokak trafikle alakası olmayan bir yol geçenlerde yine trafikteyim bi arkadaşı gördüm yolda aldım arkama ewe gidiyoruz polis durdurdu neymiş arkadaki adamın kaskı yokmuş saolsun ordanda 72 tl geçirdi bu pazarda gezi düzenledik yawaş yawaş gidiyoruz polis el yaptı durdum bana diyoki plakan silinmiş ceza yazacam plakanında tek 1 harfi silinmiş yani naparsanız yapın buluyorlar bişeyler dewletimiz sagolsun vergilerimi yatırıyorum sigortamı muaynemi yaptırıyorum ama saçma sapan sebeplerden ceza yiyorum

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    Alıntı motodriftt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar bir trafik memuru ceza yazmak isterse neyapar eder bişeyini bulur 2010da ceza yemişim haberimyok ewe kagıtda gelmedi aynı yerde 2 defa ceza yemişim ardı ardına 1 gün arayla olaya geliyorum 2011in ortalarında haberim oldu faizle birlikte 290 tl ödedim araştırdıgımdada ara sokakda ters yönden gitmişim ya tersyön oldugundan bile haberimyok bildigin daracık arasokak trafikle alakası olmayan bir yol geçenlerde yine trafikteyim bi arkadaşı gördüm yolda aldım arkama ewe gidiyoruz polis durdurdu neymiş arkadaki adamın kaskı yokmuş saolsun ordanda 72 tl geçirdi bu pazarda gezi düzenledik yawaş yawaş gidiyoruz polis el yaptı durdum bana diyoki plakan silinmiş ceza yazacam plakanında tek 1 harfi silinmiş yani naparsanız yapın buluyorlar bişeyler dewletimiz sagolsun vergilerimi yatırıyorum sigortamı muaynemi yaptırıyorum ama saçma sapan sebeplerden ceza yiyorum
    buna anca yuhh denir.
    motodriftt bunu beğendi.
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    kardeşim bende yuuh dedim ama dedigimle kaldım eskiden jawam varddı 450 cc plakası yokdu ehliyetimde yokdu hep kaçardım yakalannmazdım vergi falanda ödemezdim şimdi herşeyim war ama cezamda çok tavsiyem herşeyin tam olsada polis görünce yolunu degiştir

yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    ankarada yolunu da değiştirsen her yerde kamera var anasını satıyım kaçamıyoz edemiyoz motor çalınsa bulamazlar ama ceza işin içine girince dakkasına yakalarlar
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

Motosikleti
    Alıntı motodriftt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senınkısı cok acı bı durum be abı:S

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)