Siteden ben de aldım bir adet yeni isimlik için galiba tekrar dan istek toplayıp toplu sipariş vermek gerekecek çünkü tek tek uğraşmıyorlarmış başka isimlik isteyen var mı acaba ne kadar çok kişi toplanıp istek yaparsak o kadar çabuk yaptırabiliriz
Siteden ben de aldım bir adet yeni isimlik için galiba tekrar dan istek toplayıp toplu sipariş vermek gerekecek çünkü tek tek uğraşmıyorlarmış başka isimlik isteyen var mı acaba ne kadar çok kişi toplanıp istek yaparsak o kadar çabuk yaptırabiliriz
İlgilenen Kimse Yokmu? 1 Adet Almak İstiyorum.
tekrar üretilecekse bende takipteyim
Ben de almak isterim bi de
bu yeleklere hgs cebini nasıl yaparız
Bu akşam bir kalt.k kırmızı ışıkta geçip MrNobody isimli üyemizi eziyordu. Sürt.k ışığı görmüyor yeleği de görmeyecektir.
ilanımız güncel ve yayındadır.
bana 0505 517 24 34 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
İlan no alabilir miyim?
link tarihi geçmiş sahibinden.com da ilan süresi dolmuştur temin edilelememektedir...
ilanımız güncel ve yayındadır.
bana 0505 517 24 34 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
Ben bunu nasıl görmemişim, hanımla ikimize 2 adet aldım, sadece XXL varmış ama heralde olur..Linki de vereyim de kolaylık olsun..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...92771541/detay
Resim gitmiş tekrar günceller misiniz?
Kısaca ben;
beyfendi balıkesir merkezden yaıyorum bende bu yelekten almak istiyorum. ama xl kalmış, bana s beden bastırabilirmisiniz ?
Bu yeleğin arka tarafındaki kocaman motosiklet.net logosu bütün albenisini götürüyor. TURİNG'in eğitimde verdiği ücretsiz reklektif yeleklerde sadece ön kısımda daire şeklinde TURING logosu var. Keşke bu yelekte de böyle abartı boyutta ve konumda yazı olmasaydı.
bence buna gerek yok kos koca adamı göremeyen reflektörde olsa göremez, en iyisi göremeyipte vurana bir tane sıkıcaksın bir daha hep görür
Egzozu sok trafiktw duyur
Motosiklet.net yeleklerini tasarlayan arkadaşı tebrik ediyorum,Göze hitap eden güzel yelek.ataşehir kurye
Herşeyi iade edebilirsiniz zamanı asla!
http://www.teknikkurye.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)