MT REFLEKTÖRLÜ İKAZ YELEĞİ AL Trafikte Görünür OL
Reklamlar
-
Admin
Trafikte görünür olmak için reflektörlü ikaz Yeleği
Reflektörlü yelek mont üzerine giyebilir ve bu sayede görünürlüğünüzü arttar.
Reflektörlü yelek giymek trafikte diğer araç sürücüleri tarafından görünmenizi ve güvende olmanızı sağlar.
Reflektörlü yelek gündüz sarı rengi gece ise fosforlu şeritleri sayesinde trafikte fark edilirsiniz.
Yelek kaliteli sağlam kumaş ile üretilmiş olup iç kısmı astarlı yan bölümleri lastikli ve esnektir.
Bu lastikler sayesinde yelek üstünüze tam oturacaktır.
MT Logolu Reflektörlü Yelek
(isimlik yeleğe dahil değildir)
Yelek almak isteyenler iletişim sayfasından bizimle irtibata geçebilirler.
Sahibinden.com ilan linki
Yelek bedenleri XL - XXL şeklindedir.
Yelek mont üzerine giyileceği için normal bedenin 1 beden büyüğü olarak hazırlandı.
L beden mont giyiyorsanıaz XL beden yelek,
XL beden mont giyiyorsanıaz XXL beden yelek almalısınız, ayrıca yeleğin yan bölümleri lastiklidir.
Resimlerdeki beyaz görünen alanlar reflektörlü kumaştır. Normal rengi gridir, ışık ile fotoğraflardaki gibi parlamaktadır.
Yeleğin sırtında motosiklet.net yazısı ve MT logosu, ön bölümünde ise isimlik takabileceğiniz cırtcırtlı olan ile yuvarlak MT arması dikilidir.
Ayrıntılı bilgi almak için İLETİŞİM SAYFASINI kullanabilirsiniz.
Reklamlar
-
Admin
YELEK ALAN ÜYELERİMİZ
_old_
35sdk89
afatsum
Ahmet N.
ahmet93
airman
aparat
Arjantinli69
Babaçi
bcelik
BestMachine
bozkurt
bugay
cakturkc
captaincenk
cbr1100 xx
cbr125cbr
cbr125races
chemical
cihan
ciplakayak
ciscokid
dincer59
egelim 43
ekremz
eray_uluyazı
eroldayı
esirci01
FatihKARAKAŞ
felon
furkanmg
fusuy364
ghostcorc
GÜNTEKİN
hakancesmeci
halepli
Halis
HaydarBıçak
hello_moto
hilmim
hmmt
hmmt
ilkay
jackal_64
JAKOBEN
jeansatar
k o r @ y
kaptanbst
KaPTaNHaSaN
kayasertac
mehmet_gemli
metci
mete_han
MF-Hyo
mitmuallim
mkaptan
mostwanted_57
motoseyyah
muyat26
münir
my91
myhammer
necatik35
nodrov
nzmhkmt
otopsici
ozgurakman
ozrace
ömer bektaş
piyanist_irf
Pyanst_yigit
Raphae1
rapidhacker5
Reis007
rq7
RunemagicK
sametagir
samsam
semihg
seza35
skrc
Slayerrr
soykan67
speedy2
stepfunk
StyLeOscar
suatsm
TEKTEKER_RAMÇO
The Dude
tulumbake
-unnamed-
v Max
victorist
wallaby
yasin_942
srcn_161
-
29 Ağustos 2014, 01:49
Yelegi elden nasil alabilirim? Cepten uygulamadan giriyorum iletisim sayfasi acilmiyor. Yelek super olmus
-
29 Ağustos 2014, 11:06
Moderatör
merhaba,yeleği elden istanbul beylikdüzü bölgesine yakınsanız alabilirsiniz. uzakta ikamet ediyorsanız kargo adresini verirseniz herangi bir kargo ile size ulaştırabiliriz.
-
Yelek ten 2 adet aldım, bugün elime ulaştı bu fiyata gerçekten güzel ve kaliteli.
Gerçi ergin bey saolsun telefonda uyariyor ama bende fikrimi paylaşayım sizlerle.
yelek alacak kişiler normelden bir bedebn büyük sipariş versinler yeleklerin bedeni biraz küçük.
Ayrıca satışta gösterdikleri güven ve hassasiyet için teşekkürler.
-
Moderatör
ben teşekkür ederim İyi günlerde kullanın.
-
Ergin adlı üyeden alıntı
ben teşekkür ederim İyi günlerde kullanın.
Ergin Bey merhaba,
Yelek almak istiyorum fakat arkada "kardeşler düğün salonu tabelası" gibi bir yazı olsun istemiyorum. Motosiklet.net yazısı olmadan alma ihtimalimiz var mıdır ?
-
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Ergin Bey merhaba,
Yelek almak istiyorum fakat arkada "kardeþler düðün salonu tabelasý" gibi bir yazý olsun istemiyorum. Motosiklet.net yazýsý olmadan alma ihtimalimiz var mýdýr ?
Aynen bende o sekilde istiyorum Ergin bey.
-
motosiklet.net yazısı at nalı gibi olmuş biraz daha küçük fontla yazılsaymış iyiymiş...
-
Evet , motosiklet.net yazısı ya olmamalı yada kişilerin isteği doğrultusunda bişiler yazılabilmeli , zaten sol göğüste arma var. Arkada M işareti var
Passionately in love with Motorcycle
-
Moderatör
arkadaşlar yelekleri zamanında site üyelerinin talebi doğrultusunda yaptırmıştık.bu işin ticaretini yapmıyoruz.sitemiz üyeleri için yapılmış bir yelektir.
yelekler resimlerdeki gibidir baskısız yeleğimiz yoktur.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
Kargo ucreti ne odedin ve kac gunde eline ulasti dostum? Bende siparis verecegim duruma gore.
-
Moderatör
kargo ücreti 8-10 tl civarı bir şey tutuyor.gideceği bölgeye göre değişiyor.
en son karadeniz eğerli bölgesine gönderdim ertesi gün sabah alıcının eline ulaştı.
-
Yelek alanlarin listesinde adimi gordum! Ben yelek almadim zamaninda bir sponsor muhterem o yelekleri uyelere hediye etmisti!!! Ustunde muhteremin markasi da vardi gocunmadik! Lakin bir sure sonra yelekteki reklamdan rahatsiz olan arkadaslar kapamaya baslayinca olayin rengi degisti! Ana fikrin trafikte canli reklam tabelalari yaratmak oldugu ortaya cikti. Sadece cirtli isimlige para vermistim onlar duruyor yelegi paramparca edip cope attim!!
Bunu neden uzun uzun yazdim! Oncelikle adimi listeden silin (yeni yelekten alirsam yazarsiniz o ayri) ve bakin motosiklet.net reklami bile hosa gitmiyor bu seferde kapatan olursa parasiyla satiyorsunuz sonucta lutfen ses etmeyin..
-
Bence gayet hoş bir tasarım, arkasında Motosiklet.net yazması benim gayet hoşuma gitti, hiç değilse bir gruba bağlı olduğunuz biliniyor
-
Moderatör
-
Tesekkur ederim iyiyim sen nasilsin? Zaman huysuzlara sadece ters etki yapar! ;) Yelek guzeldi bir kere uzun yolda giymek nasip olmustu! Ozellikle İst.da gorunur olmak acisindan cok gerekli oldugunu dusunuyorum.
-
Moderatör
Eyvallah bende iyiyim.zaman senden bir şey götürmemiş orası kesin yelek konusuna gelirsek işe yaradığı su götürmez bir gerçek.
-
Kdz.Ereğli den yelekten aldık gayet memnunum. görünür olmak açısından faydalı bir yelek. yukarıdaki listeye beni de ekleyebilirsin Ergin. ;)
-
sahibinden.com daki ilan süreniz sona ermiş satın alamadık .!!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)