yelek satışları hala devam ediyor mu ?
yelek satışları hala devam ediyor mu ?
Şimdi biz motosiklet.neti biliyoruz ama trafikteki agalar bunu kurye şirketi gibi algılayıp öyle muameleye edebilirler. Çünkü kuryelere anlayışın daha az olduğunu görüyorum nispeten haksız da değiller.
ben kuryelerin parketme dışında hiç bi sıkıntısını görmedim trafikte. (olur olmadık yerde durup parkediyolar fütursuzca) saolsunlar yardım severler, motorumu bazen bırakıp kaskla otostop çekiyorum adamlar hemen duruyor. Allah razı olsun hepsinden okuyolarsa teşekkürler.
Yelekler bu sitenin yelekleri, amacı bu sitenin reklamı ve üyesi olduğunu bilmemiz diğer motorcularında girmesi öğrenmesi. başka türlü yeleğe ihtiyacınız varsa piyasada bir sürü yelek var gidip alın heryerden alabilirsiniz.
Kuryelere bi lafımız yok yanlış anlaşıldı sanırım. Sonuçta şu yada bu şekilde hepimiz motorcuyuz. Elbette. Ancak trafikteki diğerleri farklı düşünüyor olabilir anlamında ifade ettim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim kesinlikle kimseyi küçük görmek veya farklılaştırmak şeklinde bir amacım olmamıştır.
Merhaba, hala satışta mı acaba? Beylikdüzü hariç başka bir yerden elden alma gibi bir şansımız var mı?
4-5 yıl olmuştur, yelekleri alanlar eskitmişlerdir çoktan
aslında tekrar böyle bir çalışma yapılabilir tekrar, bir tartışalım.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
Bence de çalışma yapılması lazım. Yelek fiyatları el yakıyor. Şöyle 50-60 civarı olsa güzel olur
Konuyu hortlatmak istedim benim yeleğin reflektörleri öldü kaç yıl geçti aradan artık bu sene bırak beni diyor hala satışı mevcut mu ki acaba sayın yetkililer..
Şimdiden teşekkürler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)