Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Siz mi motoru, motor mu sizi…?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul-Çekmeköy
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    herkes motosiklet kullanabilir ama,herkes gerçek motosiklet sürücüsü olamaz...
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    platipus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mart 2012
    Şehir
    VAZGEÇTİM
    Motosikleti
    İKİ TEKER OLSUN DA
    etraf öyle garip insanlarla dolu ki, motosikletin birşey yapmasına gerek yok.
    motorum rodajda, en fazla 60 km hızla gidebiliyorum ve hafif rampa şehirler arası boş bir otobanda aheste aheste işten eve dönerken önümde kasksız şekilde iki kişi gidiyor.herhalde yoğun rüzgardan etkilenmemek adına benden bile yavaş sallana sallana hatta sigara tüttürerek gidiyorlar. beni fark etmiyorlar zira aynaları da yok. yavaşça yanlarından geçerken iyi niyetli selamımı vermeyi de ihmal etmiyorum. ne şartlarda olursa olsun aynı yolun yolcusuyuz diye düşünüyorum. uzatmayayım aynaya bir bakıyorum ki arkadaşlar benim kendilerini sollamamı kendilerine yedirememiş basmış gaza beni sollamaya çalışıyorlar. yanımdan geçerken de altlarındaki mobiletten hallice hurdanın maharetini göstermek istercesine pis pis sırıtıyorlar.
    velhasıl bu adamların altına hayabusa bile versen beyin hücre sayıları değişmeyeceği için aynı davranışlar devam edecek. işin kötüsü bu tiplerden öyle çok ki oluşturdukları algıyı yıkmak çok zor.küçük bir beldedeyim aralarına karışıyorum arada ve "ya ben robot gibi dolaşıyorum size maşallah çok profesyonel olmanız lazım" diyorum."senin yaptığın en doğrusu" diyorlar ve durumlarını şöyle ifade ediyorlar: "biz böyle alıştık abi". buyrun değiştirin alışkanlıklarını değiştirebilirseniz.
    kanımca her şey eğitimli ve saygılı insanda bitiyor.

  3. #23

    Üyelik
    14 Kasım 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Naked :)
    Kurye arkadaşların trafikteki hal ve hareketleri (hepsi için söylemiyorum ama geneli böyle) insanların motosiklete bakış açısını belirliyor bir anlamda. Çünkü en sık etrafta görülebilen onlar. Yaptıkları hareketler, kasksız dolaşmaları,kaldırımlara çıkmaları ve yollarına orda devam etmeleri falan gibi bir sürü şey sayılabilir. Bir de şu motora teyp takıp sonuna kadar açmıyorlarmı... Beni benden alıyorlar. Onların bu umursuz hareketleri araba kullanıcılarını da umursuzlaştırıyor. Kendi manyak ben mi dikkat edicem psikolojisi oluşuyor. Zaten motor kullanan serseridir, baltaya sap olamayanlar motor kullanır imajı var, bir de bunlar eklenince kötü oluyor gerçekten.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)