....Arkadaslar formu takip ettiğim kadarıyla, buluşma isteyen cok, ama organizasyon işi biraz zor olacak gibi görünüyor.Cünki çogu kişi farklı şehirlerde.Birde siteye üye olupta formu pek takip etmeyen arkadaşlarımız var. Bence bu koşullarda en iyi iletişim kurma yolu geçici olarak mail ile olabilir die düsünüom.Sonucta herkes maillerine bakıodur sanırım.Adminimiz son gelişmeleri mail atar herkese...
....Sayın Admin bey, sizden ricam bu konuyu sabitlemeniz, boylece daha kolaylıkla siteye giren arkidişlerinde konuyu gormesi saglanmıs olabilir die düşünüom.Bilmiom dogrumu düşünüom ben ara sıra düşünürüm olee : )))).
....Üyelerimiz hakkında bir database oluşturalım, kim nerde ikamet ediyor, motosikleti ne, yaşi, mesleği vs.vs.Bence birbirimizi bilgilendirme konusunda iyi olur die yine düşünmeye başladım ben, sonumu ii gormuom. : )
....Forma yeni katılan arkidişler görüyorum, onlarında tanışma kısmında kendilerini tanıtmalarını beklios : )).
....Evet arkidişler sisinde düşüncelerinizi alayım, eklemek istediklerinis varmı, admin ne düşünüo, ben ne düşünüyom, düşün düşün nolcek..
....Uleyn varya ne yası yasdım he. Komposisyon mubarek, pragraf bası bilem yağmışım baksana.Evet şaka bi yana sizlerinde görüşlerinizi bekliorum, Hepinize ii bayramlar....