honda cbf 200 cc modifiye yapıyorlar !
-
merhaba arkadaşlar.
honda cbf 150 cc yi 200 cc yapıp yaklaşık 6 beygir daha güçlendiren bir usta var.savaş usta gültepede bu işi teknik olarak en iyi yapan isim.yağ yakma sorununuda tamamen ortadan kaldırıyor.
size ayrıntıları görebilmeniz için linki veriyorum.
http://motosiklettamircisi.blogspot....ye-edilir.html
Reklamlar
-
benim lifanda 200 cc yapmış ustadan aldım hava filitresinide çıkardım ama orjinal silindirini alıp takacam eşek gibi yakıyor
-
-
ne kadar bi maliyet olur acaba ?
-
oynanmış motor çook yakar.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
amaç nedir ? 10 km daha hızlı gitmekmi.) adam yazmış kitabına max hız 95 km,o hızı kaldıracak ve durduracak sistemide yapmış,neden bu merak,o motorla deil hayatınızla oynuyorsunuz yapmayın..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
Hondanın koca koca mühendislerinin yapamadığını gültepedeki usta yapıyor ise helal olsun
-
modifiye bir yaşam tarzıdır.engellenemez bir duygudur mükemmeliyetçi ve daha iyiyi arama sendromudur.
-
Yazıyı okudum, adam doğru şeyler yazmış. Sallama değil pek, sadece 4HP'yi nereden nasıl hesapladı merak ettim.
-
Bence motorların ayarlarını oynamak motora zarar verir.
eğer yapabiliyorsan motoru biraz zorla ve motorunu açmaya bak
-
savaş ustanın bloğunda anlatım ve uygulamalı resimleri mevcut.az buçuk teknik bilgisi olanlar zaten yapılan işin ciddi ve sallamasyon olmadığını anlıyorlar.anlamıyanlarda
atıp tutuyorlar
http://motosiklettamircisi.blogspot....ye-edilir.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
Khutuck adlı üyeden alıntı
Yazıyı okudum, adam doğru şeyler yazmış. Sallama değil pek, sadece 4HP'yi nereden nasıl hesapladı merak ettim.
motorun üzerinde sürat dişlisi olduğu halde dinometrede (motorun beygir gücünü ölçme tezgahı) üstüne çıkarttığımızda 4 hp daha fazla olduğunu gördük.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler