Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Bu işe girmek!

REKLAM ALANI
    Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    Arkadaşlar otomobilde yaşadığım park probleminden dolayı motor almaya karar verdim günde 10 km yol gidip geleceğim. size bir kaç sorum olacak..

Scooter gibi küçük bir motorla mı başlamalıyım? ( aslında kendim baya büyük bir adam olduğumdan scooterin küçük ve komik duracağını düşünüyorum)

Veya CB125 ve TVS Apache150 tarzı bir motor mu almalıyım?

yada Keeway Superlight 150 tarzı bir motorla mı başlamalıyım önerileriniz nelerdir?

ayırca söyle bir sorunum da var motoru gece dışarda bırakırsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım yağmur çamur rüzgar engel teşkil eder mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    scooterın bedene küçük gelmesini düşünmek her zaman saçma bence...scooter apayrı bi tarz...ne kadar küçük durursa dursun bence seviliyosa böyle düşünülmemeli, bu tip kaygıların varsa TVS 150 apache düşün derim...görünüşüyle benim aklımı çekmekte....

jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    merhaba,
    aramıza hoş geldiniz
    yaş,boy,kilo gibi detayları da yazmanızda fayda var
    sonrasında tum arkadaşlarımız yardımcı olacak ve fikir vereceklerdir
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    CBR 250 R
    bence iyi bir japon scooooooterrrrr allll,arkanada bakma, ama evinin ya otoparkı olmalı yada çok gözebatmayan bir yere çekmen gerek geceleri.disk kilidi falan şart. oralıkta çok fazla soysuz var. hergün forumda çalıntı haber okuyoruz...
    Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
    muyatakdogan@hotmail.com

wers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    joyride 200i
    scooter ile motora başladım çok büyük birşey kaybettiğimi düşünmüyorum. Ama ilerde vitesli kullanacağım diyorsan vitesli motorla başlamak avantaj olucaktır.

boyum 187cm kilom 91 joyride 200 i evo kullanıyorum çokta ufak durmuyor sanırım.

gece dışarıda bırakacaksan çekindiğin şey rüzgar yağmur olmamalı =) bunun hırlısı var hırsızı var. Öncelikle ona çare bulmalısın =))
    Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    eğer motosiklet kullanıcılığını daimi bir alışkanlık haline getirmeyi düşünüyorsan kesinlikle cb125 veya tvs apache almanı öneririm.
    Rammstein41 bunu beğendi.

ferguson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 xmax
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eğer motosiklet kullanıcılığını daimi bir alışkanlık haline getirmeyi düşünüyorsan kesinlikle cb125 veya tvs apache almanı öneririm.
    neden? sakıncası yoksa merak ettim.
    meğerse aşk imiş canın mayası

Motosikleti
    arkadaşlar herkese toplu cevap vereyim.. devlet lojamnında kalıyorum hırsızlık olasılığı yok gibi bişey kapıda güvenlik var fakat motoru en korunaklı olarak saçak altına çekebilirim..

bilgilderde söyle Yaş:27 Kilo:94 Boy:190

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    benim oyum TVS Apache RTR'ye bende 150cc scooter ile başladım daha sonra yetmemeye başladı...
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim oyum TVS Apache RTR'ye bende 150cc scooter ile başladım daha sonra yetmemeye başladı...
    Vitesli motorla başlamak daha akıl karı geliyor bana

wers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    joyride 200i
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizimki hobi mi oluyor? Alındım
    arca94 bunu beğendi.
    Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    ise gitmek icin scooterdan daha iyisi yok.
    Bagaji yeter.
    -unnamed- bunu beğendi.

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla günde 10km için vitesliyle uğraşmaya değmez. Zaten viteslinin tadını çıkaracak mesafede kullanmadıkdan sonra tam bir işgence (bence)

Ha yalnız şu da var motor aldıkdan sonra 10km ile sınırlı kalmam sıradan bir motor kullanıcısı olmam dağ tepe gezerim uzun yola giderim diyorsan da vitesli al

Bütçeniz tam olarak nekadar yazmamışsınız ama eğer scooter alacaksanız kymco agility city 200

Vitesli alacaksanız tvs apache almanızı öneririm. Vücut yapınızı da göz önünde bulundurursak cb125 bence biraz ufak gelir gibi.

Gelelim dışarda bırakma konusuna.
    Mutlaka branda kullanmanızı öneririm yoksa çoluk çocuk kedi köpek yağmur çamur çok rahatsız edecektir. Lojman haricide illaki bir yere gideceksiniz ve bırakmanız gerekecek. Ozamanda kaliteli disk kilidi, alarm ve ayrıca sağlam bir zincir kilit almanızı öneririm

ferhatdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache
    iki kardeşimde scoter kullanıyor, marka cmyco agilitiy ve city olmak üzere , benim sana tavsiyem city , bas gaza git dur ,lastikler büyük 16 jant artı gerçektan saglam, düzgün kulanımda kanatim eskitemezsiniz

Motosikleti
    mondial mg 125
    en az yakan motosikletler cub lardır. ayrıca yarı otomatik vites olduğundan başlangıç motoru için idealdir. sana tavsiyem ikinci el çin malı cub alman. iyice ustalaştıktan sonra satıp vitesliye geçmendir. ayrıca şunu da belirteyim gidipte sıfır alma kesinlikle. ilk motor her zaman yan yatar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    benim tanıdığım burak için kaliteli bir scooter, biçilmiş bir kaftandır. memlekette kullancaksan, dışarıda durmasında sakınca yok ama, akşam kuru bıraktığın motora sabah kalktığında su içinde binme sürprizi her zaman olacağı için, yağmurdan korunaklı bir yer ya da yağmur geçirmez bir branda şart olur...

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tbag adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en az yakan motosikletler cub lardır. ayrıca yarı otomatik vites olduğundan başlangıç motoru için idealdir. sana tavsiyem ikinci el çin malı cub alman. iyice ustalaştıktan sonra satıp vitesliye geçmendir. ayrıca şunu da belirteyim gidipte sıfır alma kesinlikle. ilk motor her zaman yan yatar.
    Arkadaş kalıplı
    O kalıpla cup a binerse hertarafını cuplar o nedenle biraz daha kalıplı olması hem kullanım hem görsel hemde memnuniyet açısından daha iyi olur

poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    Bencede scooter daha güzel olur yani sonuçta uzun bir mesafe değil. Hem rahat olur hem kullanışlı olur. Tamam ben vitesli kullanıyorum ama 10 km git gel rahat edeyim diyosanız scooter daha iyi olur bence. Boy kiloya göre değişir tabi..
    Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..

Motosikleti
    aklım fena helde karıştı ama en çok aphache rtr yi beğendim.. işe gelip gitmek için kullanacam ama arada bir uzun yolda giderim ayrıca arabam da var kışın fazla kullanmamayı düşünüyorum

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Dostum yillardir kullanmadigim tip kalmadi ve suan kapida farkli tipten 3 motor varken iclerinde en zayifi en yakisiksizi scooter olmasina ragmen ben scooterla gidip geliyorum...
    Aralarinda rahatlik acisindan daglar var. Birde takim elbise faktoru girince isin icine tek alternatif scooter.

Sabah bas marsa git, yok jiklesi yok isinmasi. Diger motor isinana kadar ben ise gitmis oluyorum
    Camuru yok pisligi yok.
    Kaski koltugun altina montu eldiveni arka cantaya at isine bak.
    Aksan eve giderken pazara markete ugra doldur posetleri eve git.
    Yano dedigim gibi avantaji cok.
    Vitesle ugrasma derdi yok.
    Sanah keyifle uygun yollarda slalom yapa yapa gule eglene git
    wers, serotizm, Ra_Messu ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)