Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Bu işe girmek!

REKLAM ALANI
    lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Sukutır kullananlara lafım yok; ama sınırlı, yapabilecekleri sınırlı, şehir içi ulaşım dışında fazla iddiası olmayan bir makina. Bir motosiklete bindiğinde alıp seni götürecekmiş gibi bir his vermesini beklerim; sukutırın yaptığı o yolculuk, özgürlük hissini veremiyor maalesef, çok da kullanmışımdır. Yaptığı binalar arasında a noktasından b noktasına götürmek. İşe yarar mı yarar; ama diğer motosikletler yanında zayıf kalan, bence farklı kategoride değerlendirilmesi gereken bir araç. Motosiklet eşittir özgürlük hissi olmalı; bunu en az yapabilen de sukutırlardır.

Bu arada ben efendi efendi kaskımı da takıp yoluma bakarım başka GV 250 kullanıcılarının yaptığı beni çok da ilgilendirmez, her koyun kendi bacağından asılır, yasalar gereğini yapar. Burda sukutır kullanıcılarına hakaret etmek gibi bir durum da söz konusu değil, karşı saldırıya geçmeniz çok da doğru olmuyor bence. İsteyen istediğini kullanır sonuçta, ama ne kullandığının farkında olmakta da fayda var.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    kendi yazılarınızı yazarken aşk şarabından içtiz galiba? Ne yazdığınızı hatırlamıyor gibisiniz? Sizinle polemiğe girmeyeceğim kusura bakmayın.
    Tigermbz arkadaşa.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kendi yazılarınızı yazarken aşk şarabından içtiz galiba? Ne yazdığınızı hatırlamıyor gibisiniz? Sizinle polemiğe girmeyeceğim kusura bakmayın.
    Tigermbz arkadaşa.
    herhal öyle olmuş, kafayı öylesine bulmuş olmalıyım ki ne yazdığımın dahi farkında değilim

wers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    joyride 200i
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sukutır kullananlara lafım yok; ama sınırlı, yapabilecekleri sınırlı, şehir içi ulaşım dışında fazla iddiası olmayan bir makina. Bir motosiklete bindiğinde alıp seni götürecekmiş gibi bir his vermesini beklerim; sukutırın yaptığı o yolculuk, özgürlük hissini veremiyor maalesef, çok da kullanmışımdır. Yaptığı binalar arasında a noktasından b noktasına götürmek. İşe yarar mı yarar; ama diğer motosikletler yanında zayıf kalan, bence farklı kategoride değerlendirilmesi gereken bir araç. Motosiklet eşittir özgürlük hissi olmalı; bunu en az yapabilen de sukutırlardır.

Bu arada ben efendi efendi kaskımı da takıp yoluma bakarım başka GV 250 kullanıcılarının yaptığı beni çok da ilgilendirmez, her koyun kendi bacağından asılır, yasalar gereğini yapar. Burda sukutır kullanıcılarına hakaret etmek gibi bir durum da söz konusu değil, karşı saldırıya geçmeniz çok da doğru olmuyor bence. İsteyen istediğini kullanır sonuçta, ama ne kullandığının farkında olmakta da fayda var.

aslında sizin en başta yaptığınız genelleme olmasaydı genellemeyle ilgili böyle bir cevap vermek zorunda kalmazdım. Genellemeler belirli bir kaynağa dayanmıyorsa ki benim ve sizin yaptığınız gibi biraz fantastik oluyor.

işte bak bu yoruma saygıyla kabul ederim. Ama unutmayın ki maxi scooterlar da o özgürlük hissi verebilir. belki kullanmışsınızdır "AN650A Burgman Executive". Bu makina bence o özgürlük hissini size verebilir

yada "SW-T600" belkide bu "INTEGRA"

bunlar o bindiğinde alıp seni götürecekmiş gibi bir hissi verir herhalde , belkide vermez bu tamamen nerde nasıl kullanıcağına bağlı. Şehir içinde gold wing sürerek ne kadar özgürlük hissi alabilirsin yada CBR 600RR i dağ bayır çamurda veya kumsalda kullanırken ne kadar keyif alabilirsin. Yere ve zaman göre sanırım

kendi içinde çelişen bir yazı oldu sanırım
    Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...

Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı wers adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında sizin en başta yaptığınız genelleme olmasaydı genellemeyle ilgili böyle bir cevap vermek zorunda kalmazdım. Genellemeler belirli bir kaynağa dayanmıyorsa ki benim ve sizin yaptığınız gibi biraz fantastik oluyor.
    .......
    bütün genellemeler yanlıştır (bu da bir genellemedir)

hem boşuna mı dedik motosiklet teorisine en uygun araç enduro dur diye

Motosikleti
    joyride 200i
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bütün genellemeler yanlıştır (bu da bir genellemedir)

hem boşuna mı dedik motosiklet teorisine en uygun araç enduro dur diye
    ozaman enduro dan başkasına motor demiyoruz dimi ?
    Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yav şu oturuş pozisyonu ve yapabilecekleri konusuna anlam veremedim

benim fındık motorlu agility ile bile foçaya gidebiliyorsam her motor pek ala uzun yola da çıkaar şehir içinde de dolaşır. kaldı ki uzun yol yapmış scooter lı arkadaşların gezi raporları hala gündemde gezi yazıları bölümünde pek ala incelenebilir. bu durumda şehir içinde binalar arasına sıkışmış a noktasından b noktasına götürmek için yapılmış diye düşünmek biraz basit kaçar

ayrıca oturuş pozisyonu olarak da evet bi kısmı var ki sandalyede oturur gibi ancak son dönemde çıkanlarda sırt dayanağından tutun rahat rahat ayakları uzatacağınız yerler bile var. hatta bazı firmalar abartıp ayakları ısıtmak için teşkilat bile yapmışken tutup da oturuş pozisyonuna takmak biraz garip. bu rahatlığa en yakın tarz chopper tarzıdır ki onlar bile (bence) scooter kadar bir rahat sürüş sergileyemez.

rahatlık açısından benim 50 lik scooter da bilesırt dayanağı var (arka koltuk katlanıp sırt dayanağı oluyor)

bakınız
    http://www.kymco.com.tr/html/agility50.html

biraz milletçe bizde olmayan rahatlığa çamur atmak genlerimizde var gibi. bugün hangi commuter ss yada enduro nun sırt dayanağı var yada uzun yolda ayak uzatma yeri?

(sözüm meclisden dışarı)

not: motosikletten saymayan arkadşlar demekki goldwing i burgmanı vs motosikletten saymıyor vay bee... dünya motosiklet diyor ama her ne hikmetse bizim türkiyede motosiklet olmuyor...
    wers bunu beğendi.
    kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
    Demirden korksak motora binmezdik..

Motosikleti
    Ducati 797
    ozaman enduro dan başkasına motor demiyoruz dimi ?
    sitenin %80 ini karşına almak istiyorsan buyur sen yap

şafakk
    goldwingi gördüğümde "bu iki tekerli bir arabadır" dediydim

Motosikleti
    joyride 200i
    sitenin %80 ini karşına almak istiyorsan buyur sen yap

şafakk
    goldwingi gördüğümde "bu iki tekerli bir arabadır" dediydim
    ben dermiyim hiç sizin teorinizin dayandığı son nokta bu değilmiydi yaw.

Motosikleti
    Ducati 797
    ben dermiyim hiç sizin teorinizin dayandığı son nokta bu değilmiydi yaw.
    motosiklet teorisinin dayandığı son nokta budur dedik, kabul edilebilir tek örnektir demedik
    neden mi? ducati multistrada yı bildin mi? multistrada ne demek? her işi yaparım abi demek

Motosikleti
    joyride 200i
    motosiklet teorisinin dayandığı son nokta budur dedik, kabul edilebilir tek örnektir demedik
    neden mi? ducati multistrada yı bildin mi? multistrada ne demek? her işi yaparım abi demek
    Bu işin şakasıydı. Ama cidden iyiymiş bu

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)