Benzin Piyasasına Bomba Gibi Giren Türk Şirketi FULL Hakkında Düşünceleriniz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Herşeyden evvel %8 indirim falan hikaye
Shell'de benzin 4.69
FULL'de benzin 4.64
Hani nerede %8 ? 4.30 falan olması lazım..
Hal böyle olunca oradan benzin alan adam sadece %8 indirimli aldım diye kendini aldatmış olur.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
indirimin kralını total yapıyor. adanada bir bayii 4.380 den benzin. 3.680 den dizel veriyor. depoları fullledim allah razı olsun
-
yakıtta garanti verip yakıttan dolayı arızalanan araçlrı ücretsiz tamir ettiriyor zarar veren madde koysalar garantili demezler... Şahsen Çorluda olsa benim ilk tercihim Full olurdu
bu kawasaki bir başka dostummm
-
Zaten tabelada tüm ürünlerde %8 e varan indirim yazıyor.Gerçekte %8 sadece lpg de var diğer ürünlerde daha az.İstanbuldaki birçok shell artık FULL oldu.KGS yi doldurmaya shell kalmıcak nerdeyse.Ama ben ısrarla opetten almaya devam ediyom,hala bir güvensizlik var bende FULL e karşı.
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
-
Ben genelde shell ya da bp den alıyorum. Full hiç görmedim bursada.
-
"PO" Floverr çünkü afyonda full yok.
-
%7'ye varan indirimler deyip sadece otogazda %7'ye yakın indirim yapıp benzini %1 ucuza satan ama otogaz satılmayan istasyonlarda bile elinde %7 indirim tabelasıyla önünüze çıkan elemanları olan, yaptığım 4 benzin alımının ikisinde acaba dediğim, birinde %6 az yol yaptığım, diğerinde de %10 az yol yaptığım benzin istasyonundan neden benzin alayım? %1 kar yaptığımı sanmak için mi?
-
İndirim, güzel hoş ne ala ama markayı bilmiyorum.Birazcık indirim içinde güvenmediğim ve bilmediğim bir markadan akaryakıt alamam.
ANGARAJ
-
ben çıktığından beri aracıma hem lpg hemde benzin alıyorum.çok şükür bir sorun ile karşılaşmadım.açıkça söylemek gerekirse "meyve veren ağaç taşlanır" bu dedikoduları bence diğer firmalar uyduruyor.dikkat edin gün geçtikçe full istasyonları giderek artıyor.buda demek oluyorki iş yapıyor.yani millet full'ü kullanıyor.adamlar kötü ürün satsa şimdiye kadar piyasadan çoktan kalkardı.hem adamlar garanti bile veriyor ürünlerine.diğer büyük firmalar neden veremiyor?ayrıca adamların herşeyi kendilerine ait yani aracı yok.o aracı karını indirim olarak bizlere yansıtıyolar.tek diyeceğim alın ve keyfini çıkarın
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
eee kemer bölgesinde böyle bir şirket yok maalesef...full yokki fulluyelim..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
neden bilmem "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" demek istiyorum.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
@%1; okuyalım..;
Başlığı açan arkadaş nasıl bir performans artışı yaşamış gerçekten çok merak ediyorum Nasıl bir benzindir ki bu motordaki performans artışını hissettiriyor. 1hp artırsa bile hissetmeniz neredeyse mümkün değil ki okadar bir artışın olması hiç mümkün değil. Ayrıca CBF150 için bile olsa 40~60(ortalama 50 diyelim) km menzil farkı yapması yine bana mantıklı gelmedi.
Basit bir hesapla;
Diğer benzin markaları ile 100 km de 2.7 litre yaktığınızı varsayalım. CBF nin deposu 2.6lt yedek de dahil olmak üzere toplam 13 lt olarak belirtilmiş HONDA'da. Yani tüm deponuzda genelde 1 lt benzin kaldığında benzinciye gittiğinizi varsayarsak; 12 lt ile (ortalama 2.7 lt/100 km) 440 km yol yaparsınız. Daha sonra, Buna "FULL" marka benzinini kullandığınızı varsayarak sizin söylediğiniz +50 km yi eklersek 490 km yol yapar. Bu da 100km de 2.45 lt yakıt tüketimine denk gelir. Ki bu da ~%10(tam %9.3) yakıt tüketimi düşüyor demektir. Bu hesabı yedek depoya hiç geçmediğiniz var sayıp depoda 0.4 lt benzin bırakarak benzinciye gittiğinizi düşündüğümüzde(yani bu sefer 12lt değil 10lt benzin alıyorsunuz her defasında) %11.9 yakıt tasarrufu yapar. Ortalama 2.7 değil de 2.5lt/100km ile hesapladığınızda tam %9.4 ve %11.1 tasarruf ediyorsunuz demektir.
Ben biraz karışık hesaplamış olabilirim, daha güzel bir anlatım burada mevcut, buyrun;
Devlet baba
Eminem bro...
Toplayın ne yapar, ne yapar ??
Benzin firmaları, lastik firmaları, Motor firmaları, o, şu, bu firmaları ~%5 yakıt tasarrufu için biyerlerini yırtıyorlar ama FULL bunun 2 katını 2 günde başarıyor, yanlış mı hesaplıyorum??
Ayrıca nasıl bir BEZİN istasyonu %100 yerli, türk vs, vs, işletmesi olabilir ?? Türkler Türkiyede benzin çıkartıyor da bizim mi haberimiz yok?
-
Dizel bir arabam var,ikide motorum onlarda benzinle çalışmakta,
yani araçlarımın hiçbiri gazyağı yada başka birşeyle çalışmadığından Full evimin dibinede bir şube açmasına rağmen
ben hala kendileri ile çalışma mutluluğuna mazhar olamadım,
Mutsuzmuyum bundan?
Yoo % 1 yada en fazla 1,5 için ne kendimi kandırdım nede aracımı tehlikeye soktum,neden mutsuz olayımki..
-
Sürekli full den alan birisi olarak şunları söyleyebilirim.
Birincisi %7 falan değil %2 veya %3 daha ucuz. kelime oyunu yapıp %7 VE VARAN İNDİRİMLER diye yutturuyorlar
İkincisi : Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Hem dizel hem de benzinli araçlarıma buradan yakıt alıyorum. neredeyse 1 yılı geçti.
Üç: Garanti kartı diye birşey veriyorlar. Söylediklerini göre yakıttan kaynaklı zararı ödüyorlarmış. Bu kartla yakıt alınca ayrıca litrede2 kuruş daha indirim veriyorlar.
-
arkadaşlar ben sadece şunu söyleyeyim.
işim geregi ford transit kullanıyorum. full den iki kez depoyu fulleyip ölçüm yaptım 53 krş yakıt sarfiyatım oldu. ardından iki kez opetten aldım yakıt sarfiyatı 48 krş olarak ölçtüm.
indirimli diye aldıgım motorin beni daha az km götürerek azda olsa zarar ettim.
şimdi devamlı opetten akaryakıt alıyorum.
-
Ful açıldığı günden beri yakıtımı oradan alıyorum. Evet belki çok hatırı sayılır bir indirim yok. Kimse ben çok para kazanmak istemiyorum demiyor ama yinede oteki Allahsızlara göre iyi sayılır. Almış olduğumuz akaryakıtın kalıtesinde de herhangi bir anormallık görmedim. Perförmans açısında diğerlerinden bir farkı yok diyeceğim çünkü mukayese olarak herhangi bir deneme yapmadım olmakla da şikayetim olmadı. 2 motosiklet, Bir binek, 1 iş makinası ile Full'cuyum.
Ayrıca Gavuru değil doğru olan müslümanı her zaman tercih ederim.
Arkadaşlar sizede tavsiye ediyorum. ( Çaktırmayım azıcık komisyon alıyorum.)
-
Güzel konu açılmış paylaşımlar yorumlar şahane de konuyu açan arkadaş bir daha gelip yorum yazmamış. Tamamen masumane açtıysa diyecek lafım yok ama viral reklam olmasın bu? Arkadaşı tanıyanınız var mı?
-
Admin
Konu içerisinden bazı mesajlar silinmiştir.
Motosiklet.net sayfalarında hiçbir şekilde kesin bir kanıt olmadan firma hakkında karalama yapılamaz.
Herhangi bir kişinin, şirketin ya da kuruluşun karalanması amacına yönelen, onların manevi haklarını ihlal eden gönderilmiş şikayetler yayınlanmaz.
Bir firma hakkında eğer kanıtlayabileciğiniz bir şikayaetiniz var ise şikayetler için açılmış MT Tüketici Köşesi forumuna ilgili forum kurallarına uygun şikayetinizi belirten konu açabilirsiniz. Şikayetiniz yetersiz bilgiye sahipse dikkate alınmayacaktır.
Varsayımlar üzerine veya bir arkadaşdan duydum gibi ifadelerden kaçınmalı, objektif ve diğer kullanıcıların faydalanacağı şekilde düşüncelerinizi yazmalısınız.
Haksız yere yapılan şikayet konularında, firmalar haklarını hukuksal boyutta arayabilir.
Konu içerisine yukarıda belirtilen forum kurallarına uymayan mesaj yazmaya devam eden üyelere ceza puanı uygulanacaktır.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)