ooo süperrr inanılmaz
Mustafa Kemal Atatürk
Ben de herkesin kullandığı ifadeleri aynen kullanıyorum ve emeğe saygı diyorum. Tebrikler.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Fevkladenin fevkinde ! Bravo dostum .
şaka gibi birşey buel işi becerisi ve ufuk çizgisi geniş uçuk bir arkadaşım var ama böylesini ondan bile beklemezdim harika ötesi birşey becermişsiniz gerçekten emeğinize deymiş bence hatası olsa dahi (ki 4x4lük görünüyor) oturup karşısında keyifini çıkarmalısınız
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Elinize Kolunuza emeğinize zevkinize sabırınıza sağlık gerçekten muhteşem olmuş ya şaşırdım kaldım babamda tekne üzerine çalışıyor ahşap üzerine ona bir göstereyim bana yapıversin güzel bir şey Elinize Sağlık Teşekkürler...
Ayrı ayrı teşekkürler sağolun!
Alkisliyorum, muthis calisma. Yanina bir vrod yakisirmis
Çok başarılı olmuş. Emeğinize sağlık.
Ne diyeceğimi bilemedim, tek kelime ile harika işçilik. Ellerine sağlık.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Maket olmadığını bilmesem gerçek derdim
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Harika bir iş çıkarmışsın tebrik ederim...
Bunlardan çoğaltıp satma imkanın varmı, eminimki bir çok motor sever bunlardan almak isteyecektir
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
yaaa valla helal olsun süper olmuş ama çok yakar bu yaaaa
özellikle son benzin zamlarından sonra
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
bant kurup seri üretime geçelim
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
17 yaşımda böyle maketler yaparken elime falçata saplanınca bu hobimden vazgeçmiştim
şimdi senin çalışmanı görünce hem sevindim hem üzüldüm
gerçekten çok güzel bir çalışma
ama böyle çalışmaları forumlarda paylaşırken ölçüleriyle birlikte paylaşman daha iyi olur
sabırsızlıkla gösterişli bi choper maketi beklediğimi söyleyerek seni tekrar tebrik ediyorum
iyi çalışmalar....
harley is making love with davidson
Tebrik ederim. Çok güzel bir hobi, mükemmel bir sonuca dönüşmüş.
Ben olsam hiç boyamazdım. Ahşap görüntüsü daha ihtişamlı sanki. Tabi bu işlerde ben olsam'ların sonu gelmez. En güzeli sizin zevkinize hitab etmesi. Hoş, ben olsam cruiser modellerdim
Gökhan YAŞDAL
yetenek diye buna denir helal olsun. ebay den satışa çıkarsanız size sipariş yağar. çok değerli umarım devam edersin.
Elinize, emeğinize sağlık...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)