tebrik ederim.. güzel bir yetenek..
Live to ride, ride to live..[B][I][/I][/B]
hocam eline ayağına sağlık olay budur hakkaten zevkli ve heyecanlı bir uğraş tebrik ederim
lakin o uğraşların ardında bu iş o kadar basit değil gibi düşünmekteyim yani yalnız değilsin alet edavat olarak
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Süper yapmıssın ..Tebrik ederim...
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Teşekkürler sağolun!
daha küçük yapıp bi yerden başlanabilir belki ama gerçekten harika bir şey
sen ne yapmışsın ya öyle hocam :D
elit motogaraj
YETENEK SİZSİNİZ YKPTOK
Hocam topic e girdim resimlere bakarken birden en alttaki resimlere kayıverdi gözüm anaa bu gerçek değilmi ya falan derken yukarıdaki ahşaptan olanlarıda sırasıyla bakınca anladım yoksa herkesinde dediği gibi gerçeğinden ayırt edilmesi çoooookkk zor bence bununla bir yarışma sergiye falan katılmalısın hatta ticarete de dök bu işi çünkü koleksiyoncular falan çok malumunuz...
Eline emeğine sağlık...
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
ellerine sağlık çok güzel olmuş
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
Tebrik ederim. Gerçekten ayırdığın zamana, vermiş olduğun emeğe, akıttığın her damla tere değmiş.
Farların yanması ve geriye kalan ayrıntılar çok güzel. Ellerinize sağlık.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Ayrı ayrı teşekkürler çok sağolun!
herkesin dediğine katılıyorum.. güzel değil, ötesi bence.. kesinlikle sipariş üzerine, ciddi meblağlarla, bunu ticarete dökmelisin
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
Bana da ps150i yapar mısın bir tane süper olmuş ellerine sağlık....
Çok hoş cici olmuş elinize sağlık...
Aprilia RS 250 GP Nº1
Eminönünde satmaya kalksan kapıs kapıs gider
Saka bir tarafa emek isteyen bir iş çıkarmışsın helal olsun ne diyeyim çok güzel olmuş şaşırdım
[B][COLOR="#000000"]Motorcuya kız verilmez
Motorcuyla arkadaş olunmaz
Motorcuyla yola çıkılmaz[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)