Ahşap El Yapımı CBR 600RR
Reklamlar
-
hey maşşallah beee
Tahtayı yontmamışsınız resmen fazlalıklarını alıp şaheser yapmışsınız harika olmuş. Boyasıyla kesimiyle okadar düzgün ki en son resimi gerçek zannedebilirdim...
Hocam merak ettim bunu yapmak ne kadara mal oldu?
İlk sorumun cevabını mesajınızda yazmışsınız ondan düzeltme yaptım
Reklamlar
-
Çok iyi bir işçilikten hariç üstün bir sabır örneği. Ben böyle bir şey yapabilecek olsam bile 1-2 parçasını yaptıktan sonra dayanamaz bırakırım. Tebrik ediyorum.
-
sanat sanatcı sabır zaman tebrik ederim emeğine sağlık...
GÜN OLUR devran döner..
-
-
safakk adlı üyeden alıntı
hey maşşallah beee
Tahtayı yontmamışsınız resmen fazlalıklarını alıp şaheser yapmışsınız harika olmuş. Boyasıyla kesimiyle okadar düzgün ki en son resimi gerçek zannedebilirdim...
Hocam merak ettim bunu yapmak ne kadara mal oldu?
İlk sorumun cevabını mesajınızda yazmışsınız ondan düzeltme yaptım
Maliyeti 400 TL yi bu!Şu an sadece hobi olduğu için biraz tuzlu maalesef!
-
çok cici olmuş bi tur versene
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
-
Şu fotoğrafı 600 rr sandım valla.
Tebrikler çok gerçekçi olmuş. Müthiş ötesi.
-
Maşallah diyorum, ellerinize sağlık, on numaraaaa...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
tebrikler ...... çok gerçekçi ...... emeğinize sağlık
-
Teşekkürler sağolun!
-
-
El emeği, göz nuru.Resmen sanat olmuş, helal olsun size valla
ANGARAJ
-
gerçeğinden daha güzel
-
Bence yine de değer geç karşısına sabaha kadar izle yani o derece
Acaba bende yapabilirmiyim diye düşünüyorum ama daha kartonu düzgün kesemeyen ben tahtayı nasıl yontarım bilemiyorum
Bu iş için ayrıca bir eğitim kurs vs. Aldınız mı peki?
Kesinlikle çıkan sonuca göre maliyetin bi önemi yok kıymetini bilen için!Maket için kurs almadım asıl uzmanlık alanım resim!
Resim için kurs aldım sonra üniversite derken gelişti git gide!Çocukluğumdan bu yana makete merakım vardır!Bu aşamaya gelene kadar
yaptığım birçok maket var tabi!Bi anda bu sonuca ulaşmak çok zor!
Yeteneğiniz varsa elbette yaparsınız ama ilki böyle olmaz tabikide!Araştırma yapmanız gerekli öncelikle!Malzeme bilgisi vs. adinmek gerek!Ve tabi
kurs alma imkanınız varsa eğer kurs almanız gerekebilir!
-
ykptok adlı üyeden alıntı
Kesinlikle çıkan sonuca göre maliyetin bi önemi yok kıymetini bilen için!Maket için kurs almadım asıl uzmanlık alanım resim!
Resim için kurs aldım sonra üniversite derken gelişti git gide!Çocukluğumdan bu yana makete merakım vardır!Bu aşamaya gelene kadar
yaptığım birçok maket var tabi!Bi anda bu sonuca ulaşmak çok zor!
Yeteneğiniz varsa elbette yaparsınız ama ilki böyle olmaz tabikide!Araştırma yapmanız gerekli öncelikle!Malzeme bilgisi vs. adinmek gerek!Ve tabi
kurs alma imkanınız varsa eğer kurs almanız gerekebilir!
Resim alanında da bu tip çalışmalarınız var mı peki? Yoksa bu ahşap işinden sonra resmi bir kenara mı bıraktınız?
Aslında kurs fena olmaz ama heralde bu işi yapan yerler halk eğitim kursları olur ki onlarda ne kadar ciddi çalışıyorlardır bir fikrim yok doğrusu. Tabii bu hobi için zamanda önemli belki ilerde daha rahat bir konumda olursam yapmaya çalışacağım hobiler arasına girmeyi başardı bu çalışmanızla
-
Bir sanatçı olarak hayretle inceledim. Ben de fiberden honda shadow yapmayı planlıyordum. Hayran kaldım projenize. Elinize sağlık.
-
Resim alanında da bu tip çalışmalarınız var mı peki? Yoksa bu ahşap işinden sonra resmi bir kenara mı bıraktınız?
Aslında kurs fena olmaz ama heralde bu işi yapan yerler halk eğitim kursları olur ki onlarda ne kadar ciddi çalışıyorlardır bir fikrim yok doğrusu. Tabii bu hobi için zamanda önemli belki ilerde daha rahat bir konumda olursam yapmaya çalışacağım hobiler arasına girmeyi başardı bu çalışmanızla
Evet resim alanında da bu tip çalışmalarım var!Resim öncelikli olduğu için bırakmam mümkün değil!Genelde gemi,uçak vs.maketleri yapıldığı için bu alanda kurs almak tabi biraz sıkıntılı bir durum!Zaten başka bu tip çalışma yapan var mı onuda bilmiyorum!
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
novablue adlı üyeden alıntı
Bir sanatçı olarak hayretle inceledim. Ben de fiberden honda shadow yapmayı planlıyordum. Hayran kaldım projenize. Elinize sağlık.
Teşekkürler sağolun!Ahşabı öneririm üzerinde çalışma imkanı daha rahat olur fibere göre nacizane düşüncem!
-
hay MAŞAALLAH.helal olsun be kardeşim...
-
ykptok adlı üyeden alıntı
Evet resim alanında da bu tip çalışmalarım var!Resim öncelikli olduğu için bırakmam mümkün değil!
Genelde gemi,uçak vs.maketleri yapıldığı için bu alanda kurs almak tabi biraz sıkıntılı bir durum!Zaten başka bu tip çalışma yapan var mı onuda bilmiyorum!
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
Araştırmak lazım
Neyse bakacağım artık.. paylaşımınız için çok teşekkürler bi daha ki model motosiklet projenizi merakla bekliyor olacağız
-
Moderatör
Eline, koluna sağlık. Yeteneğinize imrenmemek elde değil. Kazasız belasız kullanın
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)