250 lira yine az-imiş.. paçayı yine iyi kurtardınız..
250 lira yine az-imiş.. paçayı yine iyi kurtardınız..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Aynı durumu tanıdığım biri yaşamıştı ruhsat yok, araç yok, verdiği adam ortada yok gidiyor tekrardan ruhsat çıkartıp nasıl yaptıysa aracı hurdaya çıkarıyor bu mümkünmü derseniz onun yalancısıyım ama hurda belgelerini aldı, maliyet hakkında bir bilgim yok
250 lira size farz olmuş bu arada vatana hayırlı olsun
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Deşmeyin yaramı yaaaww. Arabam yok ortada çıkan vergi 7.000 TL afla 248 x 12 taksitlendirildi ödüyorum yeni vergiler üzerine gelmeye devam edıyor.
Motorum da yok ortada onu da da odedim 300-400 gibi bişey.
Aldığım en pahalı ders oldu bu
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Haberim olsaydı bu zamana bırakırmıydım sanki!
2007 yılından beri işleyen borcu yeni öğreniyorum.
Olayı çok güzel özetlemişsin.
Tam olarak durum budur.
Ümidimi kesmiş değilim.
Bu işi bir şekilde halletmem lazım.
Detayları yazmaya devam edeceğim.
bende motorumu satarken adam bana vekalet ver dedi bende dedim ki arkadaş ben vekalet nedir anlamam bilmem olduki satışı vermeden motoru sattın benim senin peşine koşacak ne vaktim olur nede ben bu işlerle uğraşırım seninle de konuştuğumuz gibi satışı alacaksan motoru veririm eğer üzerine almıyorsan iyi günler dedim aman abi tmm tmm dedi aldı gitti kafam rahat araç satış işlerindeki
tek prensibim AL GÜLÜM VER GÜLÜM DÜR başka işlerden anlamam kafam o kadar alengirli işlere basmaz da
seninde hatan bu olmuş umarım en az zararla bu işten yırtarsın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bizim berk kardeş 2.el bir motor alıyor satışını almadan,aslında kabahat kendisinde satarım kısa zamanda diye satış almamış.sonra aldığı kişiye gitmiş satışını alacağım diye satan demiş ben satışını almamıştım sana ruhsat sahibinin telini vereyim buluşup al satışını demiş.bizim sözde uyanık kardeş aramış ruhsat sahibini anlatmış durumu asıl ruhsat sahibi demiş O motoru senden önce alan vatandaş bana 250 tl taktı demiş,ama sen ödersen parayı gel satışını vereyim demiş.bizim berk yarı parasını veririm zihniyetiyle buluşma yerine gitmiş bekliyor motorun yanına 2 polisle ruhsat sahibi gelmiş almışlar motoru elinden götürmüşler.meğer ruhsat sahibi eksik parayı aldığından çalındı diye ihbar yapmış bizim berk mağdurken suçlu yerinde hayla mahkemesi devam ediyor motoru aldığı vatandaşta piyasada yokmuş.hem diyor param gitti hemde mahkemelerde ugraşıyorum 4 senedir diyor.
sonuç motor alınca hemen satış almak,satınca hemen satış vermek yoksa uğraş dur çarpık hukuk sistemiyle.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Bu sabah Piton Motor'u tekrar aradım.
Hayko ustanın soyadını rica ettim ve google abimizden arattım.
Şakk diye facebook sayfası çıktı.
Tabii oradan da işyeri bilgileri...
Telefon açtım ve bingoo...
Birkaç gün içerisinde üzerine alacak motoru.
Vergi borcunu da paylaşacağız.
Sanırım ucuz atlattım...Eğer Hayko bey de başkalarına satmış olsaydı işin içinden çıkılmaz olurdu.
Aynı durumda olanlar işin peşini bırakmasın.
Saygılar.
borç yiğidin kamçısıdır
bu kawasaki bir başka dostummm
aynı olay babamın başına geldi. 78 de sattıgı araba hala babamın ustune ve 8 milyar vergi borcu olmus. 98 de bir tane daha satmıs oda hala ustune toplamda 13 milyar vergi borcu gozukuyor. ne araba var ortada ne ruhsat ne bişey. ölürmüsün öldürürmüsün. 1 tanesine aramızda yaptıgımız kagıdı bulduk avukata verdik. diğerinle kagıt yok ama adam almadımda demiyor. artık avukattır mahkemedir hep masraf gidecek bakalım netice ne olcak. bu maliyeye sinir olduğum kadar hiçbir şeye sinir olmuyorum. vermeden alan tek kurum!.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)