Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Taş ve Çukurlar

REKLAM ALANI
    Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum sen karlı yollardan yoluna devam et. Herkesin motoru, motorculuğu kendinedir. Şu an 200 km yol gittim mola verdim. Yarın 300 km yolum var. 20 yıldır motor biniyorum. Kimseye bişey ispatlamak zorundada değilim.
    Bunlar gerçek yaşanmış olaylar kafamdan attığım şeyler değil ve banada ispatlamana gerek yok ben okurum geçerim.Bu arada motoru ne kadar süre sürdüğün önemli değil o süre içinde ne kadar tecrübe kazandığın önemli İyi akşamlar
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    onur_600f - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 cbr 600f
    arkadaş memlekette ne çok taş çukur varmış yahu topik kitlenecek
    arkadaşlar hee birde benden uzmanlardan duyduğum bir öneriyi size aktarmak istiyorum. taş çukur mu gördük hemen napıyoruz taşa çukura baka kalmıyoruz gideceğimiz yöne bakıyoruz unutmuyoruz ki nereye bakarsak oraya gideriz öyle mi 2 saniyeden fazla hiçbir yere bakmıyoruz buda uzman tavsiyesi

kim bu uzman mı ? eeee tabiyki bennn
    Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
    street king

Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    Alıntı Karlıyollar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum sen motor ile 120 kmh hızında köpeğe çarpıyosun ve yan yatıyosun yalan söyleme köpeğe çarpınca köpekler kendini sıkıyor ve beton gibi oluyor hiç haber dinlemiyosun galiba köpekler arabaları bile takla attırıyorlar.

Takla mı atıyorlar ? yoksa sen çok mu sallıyorsun ? Ben arabayla 100 le giderken köpeğe çarptım çok üzücü bir olay sadece ön tampon parçaladı sen gidipde takla falan atıyorsun diyorsun ya bırak sen foruma hiç uğrama dostum akşam akşam iyi güldürdün he
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Karlıyollar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunlar gerçek yaşanmış olaylar kafamdan attığım şeyler değil ve banada ispatlamana gerek yok ben okurum geçerim.Bu arada motoru ne kadar süre sürdüğün önemli değil o süre içinde ne kadar tecrübe kazandığın önemli İyi akşamlar
    Benim tecrübem beni ilgilendirir. Ben motoru bakkala,çakkala gitmek için değil, benim ruhumu yansıttığı için binerim. Evde araba yatarken motorla çıktım 500 km yola. Boş çuvaldan salla gitsin. Okuyanlar inanır belki. Hey gidim hey. Bana tecrübesiz değil, tecrübeli arkadaşlarım alıntı yapsın. Anlamiyolar salla babam salla. Neymiş düşünce bide güneşlenseymişim? Gecenin 21:30 unda kim görmüş güneşi? Formu sırf t..ş..k geçmek için kullanıyosunuz.
    Tropiksera bunu beğendi.

Şu topic'le ilgili bir olay yaşadım bugün, Çekmeköy'den Ümraniye'ye giderken 140 km/h'yle sol şeritteyim. Köprüler var, birinin altına yaklaşırken, sağdan işçi sol şeride geçti uyarı direği dikiyor. Birinci direği koydu. Selektör yaptım, çekil manasında, devam etti yürümeye, ikinci direği koydu. Artık 15-20 metre falan kala eliyle işaret yaptığını gördüm ama anlayana kadar geçtim tabi koyduğu iki direğin arasından.

Geçerken yerde kanalizasyon kapağını çıkarmışlar, yani tekerlekten uzun bir delik ve hemen ilerisinde de kapağı var. 140 km/h hızla üzerinden geçtim her ikisinin de, tek hissettiğim normal bir çukura göre biraz sert bir geçiş hissiydi. Yani yüksek hızda tekerlek boyundan büyük bir çukur veya yine o boyda bir tümsek şeklinde olan kapağı hiç fark ettirmedi. Ama emin olmak için sağa çekip kontrol ettim, hiçbir şey olmadığını görüp devam ettim.

Bu arada kanalizasyon kapağını açıp sonra yolun sağından uyarı direklerinin getirildiği tek ülke burasıdır herhalde. Beyinsiz herifler.

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Alıntı Tropiksera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Takla mı atıyorlar ? yoksa sen çok mu sallıyorsun ? Ben arabayla 100 le giderken köpeğe çarptım çok üzücü bir olay sadece ön tampon parçaladı sen gidipde takla falan atıyorsun diyorsun ya bırak sen foruma hiç uğrama dostum akşam akşam iyi güldürdün he
    İstersen inanma ben bilginiz olsun diye söylüyorum Allahın işine belli olmaz bir gün takla atarken hayatın bir anda gözünün önüne gelir ondan sonra anlarsın hiç bir şeyi küçümsememek lazım ummadık baş taş yarar diye atasözü duymadınızmı hiç şuan bu olay seni güldürmüş olabilir ama o olay bazı insanların başına geldi ve bizimde gelebilir hiç birimizin garantisi yok.
    Neyse gerginliğe gerek yok biraz empati yapmak lazım.
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

Motosikleti
    CBR250R
    30 km/h bile gitsen minik minik taşlar bir araya gelip mucur dediğimiz hedeyi oluşturarak yere yapışmamıza sebep olabiliyorlar. Biz biraz da buna dikkati de ekleyelim. ayrıca besmele ve kader de eklensin, tam olsun.
    Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)