arkadaş memlekette ne çok taş çukur varmış yahu topik kitlenecek
arkadaşlar hee birde benden uzmanlardan duyduğum bir öneriyi size aktarmak istiyorum. taş çukur mu gördük hemen napıyoruz taşa çukura baka kalmıyoruz gideceğimiz yöne bakıyoruz unutmuyoruz ki nereye bakarsak oraya gideriz öyle mi 2 saniyeden fazla hiçbir yere bakmıyoruz buda uzman tavsiyesi
kim bu uzman mı ? eeee tabiyki bennn
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
street king
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Benim tecrübem beni ilgilendirir. Ben motoru bakkala,çakkala gitmek için değil, benim ruhumu yansıttığı için binerim. Evde araba yatarken motorla çıktım 500 km yola. Boş çuvaldan salla gitsin. Okuyanlar inanır belki. Hey gidim hey. Bana tecrübesiz değil, tecrübeli arkadaşlarım alıntı yapsın. Anlamiyolar salla babam salla. Neymiş düşünce bide güneşlenseymişim? Gecenin 21:30 unda kim görmüş güneşi? Formu sırf t..ş..k geçmek için kullanıyosunuz.
Şu topic'le ilgili bir olay yaşadım bugün, Çekmeköy'den Ümraniye'ye giderken 140 km/h'yle sol şeritteyim. Köprüler var, birinin altına yaklaşırken, sağdan işçi sol şeride geçti uyarı direği dikiyor. Birinci direği koydu. Selektör yaptım, çekil manasında, devam etti yürümeye, ikinci direği koydu. Artık 15-20 metre falan kala eliyle işaret yaptığını gördüm ama anlayana kadar geçtim tabi koyduğu iki direğin arasından.
Geçerken yerde kanalizasyon kapağını çıkarmışlar, yani tekerlekten uzun bir delik ve hemen ilerisinde de kapağı var. 140 km/h hızla üzerinden geçtim her ikisinin de, tek hissettiğim normal bir çukura göre biraz sert bir geçiş hissiydi. Yani yüksek hızda tekerlek boyundan büyük bir çukur veya yine o boyda bir tümsek şeklinde olan kapağı hiç fark ettirmedi. Ama emin olmak için sağa çekip kontrol ettim, hiçbir şey olmadığını görüp devam ettim.
Bu arada kanalizasyon kapağını açıp sonra yolun sağından uyarı direklerinin getirildiği tek ülke burasıdır herhalde. Beyinsiz herifler.
İstersen inanma ben bilginiz olsun diye söylüyorum Allahın işine belli olmaz bir gün takla atarken hayatın bir anda gözünün önüne gelir ondan sonra anlarsın hiç bir şeyi küçümsememek lazım ummadık baş taş yarar diye atasözü duymadınızmı hiç şuan bu olay seni güldürmüş olabilir ama o olay bazı insanların başına geldi ve bizimde gelebilir hiç birimizin garantisi yok.
Neyse gerginliğe gerek yok biraz empati yapmak lazım.
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
30 km/h bile gitsen minik minik taşlar bir araya gelip mucur dediğimiz hedeyi oluşturarak yere yapışmamıza sebep olabiliyorlar. Biz biraz da buna dikkati de ekleyelim. ayrıca besmele ve kader de eklensin, tam olsun.
Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)