yuki ÜSTAD 150 g performans
Reklamlar
-
makinayı alalı 1 ay oldu tecrübelerimi aktarayım motor alcak arkadaslara faydam dokunsun......öncelikle ruhsata 1 kişilik işleniyor 150 g modeli fabrika cıkısi böyleymiş ama sele 2 kişilik burası ayrı bir muamma......performans olarak motor cok iyi abartıyosun diyen arkadaslar olabilir.honda cbf den daha iyi kacıyor düz yolda 125 km hıza kadar bastım.honda 110 km den fazla basmıyor rampada ivmesi iyi vites geçişleri de idare eder.yakıt soranlara maalesef ölçemedim daha depoyu fullemem gerekiyor ölçmem için ...titreşim yok denecek kadar az.80 km sonrası hafif sarsıyor ama 100 km gecince hızdan dolayı fark etmiyosunuz bile ...sorusu olan varsa alabilirim...honda ile kıyasladın diyenler olabilir arkadasım honda aldı 4250 lira verip honda almak pek mantıklı gelmedi bende yuki aldım 2300 lira ya..ikimiz kapısıyoz simdi kalkıs olarak honda dan daha seri hız da da daha seri honda yuki den arkada kaldı gecmiş olsun cbf cilere
Reklamlar
-
güzel paylaşım
-
genelde commuter alanlar kapışmak için almıyor burda commuterin amacına aykırı
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
bi kaç fotoğraf da olaydı iyi olurdu güzel inceleme olmuş teşekkürler
-
sıkma canını seneye eline aldınmı motoru hondacı arkadaşın sana el sallar . hatta 5 ay sonra yeni bir topik açarsın motorumda çekiş sorunu diye.
-
En onemli kismi atlamissiniz, kampana frenlerle hizlandigi gibi durabiliyormu motor ? 125km hizla yokus asagi inerken kac yuz metrede duruyor ?
-
hehe öncesinde cbf kullanmış biri olarak söylüyorum ki şimdiki motorum km yükseldikçe yığılıyor gibi. halbu ki caponlar km ilerledikçe kendine geliyorlar. ilerleyen dönemlerde geçmiş olsuna gelirler cbf li arkadaşlar. makinaya çok yüklenmeyin. sonuçta yuki.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
10 km/h farkla geçtin diye cbf çi arkadaşın enayi mi oldu senin 2 katı para verdiği için,nasıl mantıktır bu yahu ?
400-500 liraya yapılmış basit bir çift mobilet her ikinizi deler geçer ne yapalım bu kezde sen arkadaşının durumuna düştün
Bu motorlar evden işe,işten okula gitmek için üretilen limitleri ortada hızdan öte dayanıklılığın kıstas alındığı makinalardır,yapmayın etmeyin..
Yolda vızır vızır geçiyor beni çinlilier iki zamanlılar falan fakat bu altımdaki motorun dünya turu attığı gerçeğine karşı koca bir hiç..
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
cbf 150 yi geçiyorsa o motor bence 1 numara
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Arkadaşlar cbf 150 mi hemen satıp, yuki ÜSTAD 150 g alıyorum
vites geçişleri idare eder diyorsun demekki istediğin performans yok.hatta motorunu denemek için al yanına bir cbf 150 çık yola gaz kesmeden saatte 90/110 km hızla, 200 km bir yol yap,sonucuda bize buradan yaz...
Tekerin düz bassın
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
aparat adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar cbf 150 mi hemen satıp, yuki ÜSTAD 150 g alıyorum
Tekerin düz bassın
abi yapma gaza gelme daha çok km yaparsın sen o dandik cbf ile. sonra satar kaliteli yuki alırsın
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
Psyche gereken cevabı vermiş.Ülkemizde commuter ve cub motorlarda bu sıkıntı var.Amacı dışında kullanılan her şey olumsuz sonuçlara davetiye çıkaracaktır.Bir gazyağı var.Zincirle haşırneşir olup olumlu olan.Bu arada güle güle kullanın.Tekeriniz düz bassın.
-
Umarım yakıtta da, yedek parçada da, satışta da cbf geride kalır. Senin ki önde gider kupayı kaldırırsın.
Tersi olursa onun yukisi var. Bastım gaza gider mi gider diye şarkı yazarlar :D , Motorunu güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bence o çinliyi o kadar sıkıştırmayın.. 30.000'lerde-40.000'lerde onlarca,yüzlerce cbf 150 görebilirsin
Ama yuki,mondial,asya türevlerini pek göremeyiz.
O aradaki 2000 tl fark işte o zaman anlaşılır..
Tekeriniz düz bassın..
-
valla bi konu actık açmış millet ağzını cbf kullanıcıları köpürmüş .fazla üzülmeyin arkadaşlar gerçek bu.hem bu konuyu açtığımda makina 300 km de idi şimdi 850 km oldu.demistim ya vites geçişi idare eder diye yağ değişiminden sonra şakır sakir oldu vites geçişim.hiz 135 km ye kadar dayandı 2 kisi 120 rahat gidiyor asfalt ağladı be diyeyim .
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:05 ----------
benim umudum da öyle arkadaşım yakıti ölçtüm 80-90 km ile gidersem 80 90 kuruş yakıyor eğer 100 ve üzeri basarsam 110-120 kuruş yakiyor.cbf geride bırakacak güzel motorlar var piyasada sanki cbf japon malı üretım yeri çin.
-
-
HUN adlı üyeden alıntı
sıkma canını seneye eline aldınmı motoru hondacı arkadaşın sana el sallar . hatta 5 ay sonra yeni bir topik açarsın motorumda çekiş sorunu diye.
Çok yerinde bi cevap yuki sanayi dikiş makinası
Her yeni mal yeniyken iyidir önemli olan sonrası...
-
herkes kendin göre bir teker arıyor. arkadas benim param buna yetti ama cbf den performan s olarak iyi.ha beni geriyormu germiyor arkadasım da aldı benle birlik cbf ama o kadar para verdi müsaade edinde performans olsun.ama yok işte oda sasırıyor. herkesin malı kendine benim görüsüm bunlar parca olarakta aynı durum gecerli cbf niin granajı 180 tl yan sanayisi bil e120 tl şimdi bu ne oluyor kalitemi yoksa adam s.... peki bu motor cinde üretilmiyor mu evet neden granajı bile uzay fiyatı hadi motor kısmını gectim........
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------
beyazit60 adlı üyeden alıntı
yuki de 4200 e satsa oda verir 100,000 km garantiyi yanılıyormuyum......
-
arkadaşım hayırlı olsun...allah kaza bela vermesin...boş ver sen hondacıları...makinayı fazla sıkıştırma...yağına suyuna bak...gerisi çok dert olmaz...
güle güle kullan...
-
valla 2bin tl farkı sadece garanti için vereceğini sanmıyorum ha bende şu an çin mali motorsiklete biniyorum benim bütçemde buna yetti tamam ybr cbf benim peşime yetişemiyor ama kalite olarak kıyaslama yapmamam honda nere mondial nere allah kazasız binmeyi nasib etsin dostum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)