motorcunun tek dostu gittiği yol ve motorudur
Reklamlar
-
yarın yani 02.04.2012 salı günü öğlen 1 gibi sakaryadan eskişehire yola çıkıcam. ben motorum ve onun mükemmel sesi eşliğinde nameler okuyarak yolumuza devam edicez. ilk uzun yola çıkışım. haliyle motorumla uzun süre baş başa kaldığım bi an olucak. umarım kazasız belasız varırırım.
kask takmamakla mertlik olmaz... ben şukadar iyi motor kullanırımlada mertlik olmaz. tek yanlışınız karşı tarafın hatasıysa kurtuluşunuz yoktur...
Reklamlar
-
uzun yola çıkmak için ne kadar bir tecrübe gerekir?
-
182 km lik bir etap Zevkli olacaktır, yolun açık olsun
-
tahser eğer sakarya da ikamet ediyorsan face den sakamoto ya üye ol takıl bize hayatını yaşa
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
tecrübeyi bilmiyorum ama normal trafikte kullanıyosan uzun yola hayli hayli kullanırsın. günlük toplamda 24 km yol gidip geliyorum ve trafikte nelerle karşılaşıyorum üstüme kıranmı dersiniz sıkıştıranlarmı dersiniz. uzun yolun daha rahat olucağı kanısındayım. herşeyi motoruna bırak o halleder
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------
quezzap adlı üyeden alıntı
182 km lik bir etap
Zevkli olacaktır, yolun açık olsun
saol inş zevkli olucak =)) helede yolda mola yerinde içilen sıcak bi çay başka bişi demiyorum =))
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------
dediğini aynen faceden arattım çinli bi müzisyen çıktı =))
kask takmamakla mertlik olmaz... ben şukadar iyi motor kullanırımlada mertlik olmaz. tek yanlışınız karşı tarafın hatasıysa kurtuluşunuz yoktur...
-
bekle ben link atayım
---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:42 ----------
http://www.facebook.com/#!/groups/308956672501240/
-
-
arada çay falan takılıyoruz fakat her hafta gezi var haberin olsun...
-
tmm. haberlerşiriz zaten. her hafta katılamasamda çoğunlukla katılırım. benim motor yaşlandı azda ondan =))
-
F54 adlı üyeden alıntı
tahser eğer sakarya da ikamet ediyorsan face den sakamoto ya üye ol takıl bize hayatını yaşa
Fatih bende ekliyimmi
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
aparat adlı üyeden alıntı
Fatih bende ekliyimmi
ekle arkadaş seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız sen de takıl bize hayatını yaşa
-
mersinden kimse yokmu dostlar buralardan
-
ve parkur tamamlanır. 2.5 saate geldim esk'e 90 km hızla. manzaralar o duygu çok güzeldi. arkadaşlar korkmanıza hiç gerek yok normal trafikte kullanmaktan çok daha kolay. tek dikkat edilmesi gereken tırları sollarken sol şeritte arkadan arabanın yanaşıp size önem vermemeden sağınızdan geçmeye çalışması. onun dışında güzeldir. herkese tavsiye ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)