3bin 4bin tl ye kadar bir motor ariyorum debrıajlı olmak sartiyla iyi forumlar
3bin 4bin tl ye kadar bir motor ariyorum debrıajlı olmak sartiyla iyi forumlar
ybr125
Honda Almada ne alırsan al plaka ruhsat 5milyar olmuş :S
http://www.motosiklet.net/forum/moto...rli-olsun.html
Sado
hondayi alma kimse almasin adam olsunlar el insaf ya cbr bile 7 oldu ya yuhh bee hocam ybr senin ilacindir
bana sorarsan YBR yada CBF demem.ne bilecem belki sen çok çılgın bi sürücüsün ve parçası ucuz bişey arıyosun yada sadece hız ??
Yamaha rx 135 de olabilir,Tvs apache 150 olabilir,Küba str 200 olabilir,yada 1000 lira daha koyup temiz bir HYOSUNG 250 olabilir.
>>> Gençliğine Güvenip erken Derken ; Belki Elveda Bile diyemezsin GİDERKEN...!!!
Cb 125 ler de guzel gbi ybr de dusunulur
---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:06 ----------
RacıngHard sana katiliyorum hiz vd goruntu
apache 150 al. Kalıplı ve güçlü mototordur.dün sorsaydın bu soruyu honda al derdim ama bugün diyemiyorum hondaya artık bu kadar para verilmez. Ybr derdim tek sorunu yokuşlarda rampalarda zayıf kalması. Benim için farketmez dersen ybr al. Veya mondial drift, 150 mc,mr bakabilirsiniz.
Alma Kardeşim sakın cb125leri motorda yok yok ama gerçekden yok ne devir saati ne güç platinde yokmuş galiba ve fiyatı plaka ruhsat 4.000 tl git Mondial Mh Drift al ,ybr al hatta en iyisi TVS Apache al honda alma
Sado
Kanunı breton dusundugumde oluyor
---------- Post added at 15:18 ---------- Previous post was at 15:14 ----------
Honda dan sogudum
Sym xs125 3180 tl kalan parayla da koruma ekipmanlarını alırsın.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
kesinlikle tvs apache. Honda da yamaha da yanında halt etmiş (bence).
Yamaha ybr nin çekişi yok
Honda uyduruk kaydırık motosiklete tonla para istiyor.
En makul olanı tvs bence.
Taksıtle almayi dusunuyorum koruma smdlk kaskm var full set alcm motorla birlikte
biraz daha kat İkinci el gt 250 veya mondail 250 mr al
TVS Apache güzel motosiklet ama yedek parça ve servis sorunu varmış, bir kuryeye sordum. Bence ikinci el 250'lik motosikletlere bak. Örneğin cbx 250, cbf 250 gibi. Belki bütçeni az bir miktar aşarsın ama uzun seneler binersin.
Mondial mr 150 öneririm 3000tl taksitli ve 162cc 15 beygir torku yerinde motorun...
Benim aklimda suan mondial mg ve kanuni breton var ikisi arasinda kaldm hem butcemı zorlamam.
Dostum madem mondial yada kanuni breton gibi bir motor düşünüyon. ozaman git BELDERİA'nın yeni çıkardığı 250 cc lik motorunu al.
tip olarak senin düşündüğün motorun aynısı ve 2500 lira.ön disk fren arka balata teleskopik amortisör felan gerisi aynı ama tork farkı var.
taksitle 2100 lira modial yada kanuni breton alacağına biraz daha taksitlendir 2600 e güçlü ve sağlam bi CG motorun olsun.
seçim senin,bidaha yardımcı olmam artık...
>>> Gençliğine Güvenip erken Derken ; Belki Elveda Bile diyemezsin GİDERKEN...!!!
cg tipi bana daha mantıklı gelio zevkime daha uygun hem fazla sıkıntıya gelmem parasal konuda
[COLOR="Black"][B]Onur Etiman ~ [/B][/COLOR]
http://www.facebook.com/home.php#!/NuRo1065
[COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)