Benzin oldu 4.82'i... yüksek ccli motordan ziyade ekonomik motor almaya bak arkadaşım. Eğer hız da istemiyorsan ybr idealdir...
Benzin oldu 4.82'i... yüksek ccli motordan ziyade ekonomik motor almaya bak arkadaşım. Eğer hız da istemiyorsan ybr idealdir...
__To Be Or NoT tO be__
valla 250 cc RR al diyecem ama malum benzin artık kendini aştı , ne desek boş ama illaki alacaksan RR spyder 2.el temiz bulursun , tarz şekil ve sınıfında yakıt tüketimi de iyi...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79730669/detay
Kullanıcısıyım. Gösterişli,süratli,orta yollu yakıtı olan makina.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Tabıkı. Tvs apache başka şansın kalmadı zaten hem kaliteli hem 150 cc segmentınde en yakısıklısı ve sorunsuzu.
www.erkakurye.com
anlasılan sen bu motorla bıraz pişip büyük cc ye gececeksın , o yuzden sıfır motor alma 2.el bir cbf150 al esege bıner gıbı bın hem satmasıda kolay , gıdıp sakın breton fln alma , bak mryebındım mr super motor mondıal kanuniy kalıtede bınbasar ama ne olursa olsun japondan şaşma .ben yıllarca cınlıye bındım sayesınde tamırcılıkogrendım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Iste Yıne O cumle yapandan. Sasma piagio bmw vespa mz jawa. Vsvs hepsi. Çöp. Sadece. Japonlara. Has motor yapmak.
www.erkakurye.com
EVET O CÜMLEDEN YAPTIM , SEN HİÇ SERVISE ARIZA YUZUNDEN BİR MOTOR PARASI ÖDEDİN Mİ , KANUNİ CARACAL ,RAMZEY GM1250 , MONDIAL KN 150 DAHA SAYAYIMMI BINDIGIM MOTORLARI
HONDA BEAT100 ALDIMDA INSAN GIBI AGIZTADIILE GEZIYORUM .. .SADECE JAPONLARA HAS DEGIL ARKADAŞ ALDIM ÇİNLİ SERVISE ABONE OLDUM , 3-5 TANE ÖKÜZE DE SERVISLIK VERMISLER ,SAYELERINDE TAMIRCLIK OGRENDIM
EVET ARKADAŞ SADECE JAPONLARA HAS MOTOR YAPMAK MERAK EDEN KANUNİ CARACAL 200 BASLIGINIACSIN GORSUN CEKTIGIM ÇİLEYI BURDA BILEN BILIR BENI
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Dostum basın yanmış belli ama aynı hatayı neden. 3 den fazla yaptın merak ettim kymco. Alsaydın tvs olabilir vespa çok marka var neden cınlide aradın şansını hıc japon. Motorum olmadı hıc tamır parasıda harcamadım yüklü olarak 2006 dan berı apachem var rtr. Modelini kasımda aldım pişmanlıktan gıttım. Sıfırını tekrar aldım yanı pişman olmadım modeli eskidi
www.erkakurye.com
Arkadasim katabilirsen 200 daha ybr yok bunu bile fazlasiyla ayirdim diyosan bi mondial mh drift al ben bugun aldim bitane ybr ye gucum yetmedigi icin 12 taksit 2800*e hakikaten motor hosuma gitti 50km yapmama ragmen gayet seri ispartadan burdura kontak kapamadan ve 5000 deviri gecmeden geldim tik yok motorda karar senin
ybr den şaşma sonra pişman olma
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Ayrıca ybrnin parçası ucuz ve de bol
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
ramzey karaca 100 cc motorla (köylü motoru) 2 yıl kullandım bakkala bıle onla gittim 45 bin km yaptım bir kere yolda kalmadım arkadaş şans mı bakmasını bilmek mi çözemedim :D
yada benim ramzeyi japonlar yapmıştı :D
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
Nasıl kullandığın çoook önemli
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
gv250 tek geçerim
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)