Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Honda'nın yeni zamları hayırlı olsun

REKLAM ALANI
    kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    valla bende aynı dertten müzdaribim, hondaya bir mail atma gereği duydum geçenlerde fakat herhangi bir mail adresi bulamadım, link koyabilirmisin. Bu arada beni yanlış anlama ama keşke daha farklı kelimeler kullanarak yazsaymışsın, daha, nası desem, etklili kelimeler. Misal tip yerine tasarım gibi. Ama canın sağolsun eline sağlık çabanı takdir ediyorum. Ben şahsen uzun zamandır cbf - cbr arasında gidip gelirken, apache RTR 150 ye döndüm bayada kararımı verdim gibi.
    Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Ben de honda bayiinde yedek parça fiyatları ve motosiklet fiyatlarından yakındım, dediler biz de memnun değiliz satışları düşürdüler iyice, ama elimizden de bir şey gelmiyor. Yapıcak bir şey yok ise müşteri kaybedeceksiniz, zaten servis ve yedek parça fiyatları saçma fiyatlarda, kimse gelmez servise dedim, haklısınız dediler ama değişen bir şey olmayacaktır.

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Malı götüren götürüyor sen,ben de öyle forum köşelerinde sızlanıyoruz,
    halbuki bırakcan badem bıyığını,çizgili,cepli yakalı tişörtünü son düğmesine kadar kapatıp pantolonunun içine sokacaksın öyle göbekten yukarı,2 kelamından birini dogmaya yoracaksın,abilerin ablaların olacak en feyizlilerinden,yalaka olacaksın,gurursuz olacaksın,kadrolaşıp,kokuşacaksın ki o vakit değere binesin,ezilmeyesin ve işeyeceksin tüm ateşin üstüne ki çıkmasın karanlıklar aydınlığa,sonra kim ipler benzin zammını 10 tl olsa ne rahat yaşıyoruz sonuçta eskiden hastanelerde sıra beklerdik artık bekliyokmu ? çocuklara kitap dağıtıyorlar bedava,süt veriyorlar daha ne olsun,devletimize zeval gelmesin,hamdolsun.
    badircik bunu beğendi.
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Şöyle bir mailde ben atmıştım Hondaya gerçi arayıp soran olmadı ama
    "Motosiklet modellerinde özellikle küçük hacimlerde neden sadece bi kaç modelle sınırlı kalınıyor? Halbuki takip ettiğimiz kadarıyla dünyada pekçok küçük hacimde model seçeneği mevcut Hondanın Örneğin Commuter kategorsinde niye sadece CBF 150,CB125 ile sınırlı kalıyoruz.Tüm dünyada özellikle Hindistanda olan Honda modelleri örneğin Dazerr gibi yada CBF 125 gibi modeller niye güzel ülkemizde bizlerin beğenisine sunulmuyor? Bence model yelpazesini çoğaltarak daha iyi bi satış grafiği,daha çok bi tanınırlık,ve saygınlık kazanacağınıza emin olabilirsiniz. Nacizane görüşümü dikkate değer bulur ve tarafıma geri dönüş yaparsanız çok memnuniyet duyacağımı bildirir saygılar sunarım.."
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    Geçen sene 5.500 olan bir motor aşırı talep görünce 7.000 tl ye çıkıyor ve bu bahsettiğimiz alet sadece 125cc ve 13hp gücünde, bu yaptıklarının adı nedir siz söyleyin? Resmen milleti sömürme, zaten kazanıyorsun satışların tavan nedir yani bu dahada kazanma çabası.
    Syanur bunu beğendi.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    rabet görünce zam yapıyolar.bunlara en iyi ders ürünleri almamak,bak o zaman nasıl düşüyor fiyatı.bu zam olayı her markada aynı,çin malı motorlar bile tuttuysa geçiriyorlar zammı.zihniyet bozuk....
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsanlar hak ettiği gibi yönetilirler desem konuyla çok alakasız gibi gözükecek mi acaba?
    Peki ya hak verilmez alınır desem?
    Ama susmalı en iyisi...
    Ben de aslında bu ülkenin temel sorunlarından birinin bu "hak verilmez ama alınır" sözü olduğunu söylesem. İnsan olan adam hakkı hak edene zaten kendiliğinden verir. Vermeyene hayvan denebilir zaten. Bizim durumu tam ifade eden cümle "sen eşek olduktan sonra semer vuran çok olur" bence.

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    arkadaşlar sırf bu kafası yüzünden honda almadım...kışın 19000 olan cbf 600 yazın 20500 oldu...birde azar azar yapıyorlar ona daha sinir oluyorum...insanlar daha fazla zam gelmeden alayım desinler mi istiyorlar bilemiyorum...
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

Motosikleti
    Naked :)
    Alsında euro son zamanların en düşük değerinde. Buna rağmen zam yapılması ilginç...

Güzel Şale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu son zamlardan sonra cbf150 alınır mı? Sıfırı alınmaz. Benim gibi gider ikinci el alırsınız. Peki zam eleştirilerine rağmen her açıdan hondadan daha iyi alternatif var mı? Maalesef yok!
    Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Bu işin bu şekilde yürüyeceğinden bayiler o kadar eminler ki, zaman zaman foruma bile gidip "alacak olanlar acele etsin falanca aydan sonra zam gelecek" şeklinde mesajlar yazabiliyorlar. Zam gelince insanların tepki gösterip alışverişi tümden kesebilecekleri akıllarının ucundan bile geçmiyor, çünkü öyle bir refleksimiz malesef yok.

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Talep arz diyeceğim beni kovacaksınız en iyisi demeyeyim
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de aslında bu ülkenin temel sorunlarından birinin bu "hak verilmez ama alınır" sözü olduğunu söylesem. İnsan olan adam hakkı hak edene zaten kendiliğinden verir. Vermeyene hayvan denebilir zaten. Bizim durumu tam ifade eden cümle "sen eşek olduktan sonra semer vuran çok olur" bence.
    Hak verilmez alinir.
    Essek olana semer vuran cok olur.
    Alt alta yazayim dedim. Cunki biri Sarı Mehmet, oteki Mehmet Sarı.
    Hakkini aramaz, esseklik edersen, semer baki kalir uzerinde, diyerek ikisini birlestirelim, ikimizinde gönlü olsun
    ozgur112 bunu beğendi.

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    valla ben hondadan vazgeçtim. Hadi cbr 125r yenilediler ciddi bi grenaj değişimi oldu, 5500 den 6000 e çekebilirsin ama, 7000 nedir abi ya. Hadi onu geçtim, cbf bildiğin 5bin lira oldu çıktı ya, geçen yaz arkadaşım 3800 e almıştı
    Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler

Motosikleti
    Naked :)
    Harley'de %7 zam yapmış arkadaşlar. Bu biraz sezonla ilgili sanırım. Artı olarak euro'nun düşmesi nedeniyle fiyatları TL bazında sabit tutmaya çalışıyorlar belkide...

Motosikleti
    Nx250- F650- ps150- delight- cbf 150
    Cb 125 e 3600TL gibi gozukuyor, bu zamlı hali mi yoksa bu konu dısında mı kalmıs?

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı kemboo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla bende aynı dertten müzdaribim, hondaya bir mail atma gereği duydum geçenlerde fakat herhangi bir mail adresi bulamadım, link koyabilirmisin. Bu arada beni yanlış anlama ama keşke daha farklı kelimeler kullanarak yazsaymışsın, daha, nası desem, etklili kelimeler. Misal tip yerine tasarım gibi. Ama canın sağolsun eline sağlık çabanı takdir ediyorum. Ben şahsen uzun zamandır cbf - cbr arasında gidip gelirken, apache RTR 150 ye döndüm bayada kararımı verdim gibi.
    http://www.honda.com.tr/bize_ulasin.aspx

Motosikleti olan olmayan bütün arkadaşlarım sağolsun kırmayıp mail attılar.Ben bu sezon 0 km almayı düşünüyordum.Bu gereksiz yaz geleneği zammını görünce vazgeçtim ve protesto etmeye sonuna kadar kararlıyım

Motosikleti
    xciting250i
    Ben de bi mail attım ne işe yarıcaksa

"İyi günler honda türkiye'nin satış politikasıyla ilgili birşey sormak istiyorum. Almanyadaki honda satış fiyatlarını karşılaştırdığımız zaman cbr250 4490 euro nc700x 5990 euro olarak gözüküyor türkiyede ise cbr250 9900 tl iken nc700x 21000 tl olarak gözüküyor. Avrupa satış fiyatlarında 1500euro yani 3450 lira fark varken türkiyede 11100 lira fark var. Bunun sebebini açıklamanızı rica ediyorum. Motor almayı düşünen tüm arkadaşlarımı bu ekstradan kar gütme politikasını açıklıyorum ve honda almamalarını sağlıyorum. Nc serisindeki bu fiyat farkını açıklamanızı bekliyorum."

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı cbr125races adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de bi mail attım ne işe yarıcaksa

"İyi günler honda türkiye'nin satış politikasıyla ilgili birşey sormak istiyorum. Almanyadaki honda satış fiyatlarını karşılaştırdığımız zaman cbr250 4490 euro nc700x 5990 euro olarak gözüküyor türkiyede ise cbr250 9900 tl iken nc700x 21000 tl olarak gözüküyor. Avrupa satış fiyatlarında 1500euro yani 3450 lira fark varken türkiyede 11100 lira fark var. Bunun sebebini açıklamanızı rica ediyorum. Motor almayı düşünen tüm arkadaşlarımı bu ekstradan kar gütme politikasını açıklıyorum ve honda almamalarını sağlıyorum. Nc serisindeki bu fiyat farkını açıklamanızı bekliyorum."
    Ne işe yarıyacaksa deme arkadaşım.çoğunluk sağlandığı zaman elbet kaale alınır diye düşünüyorum.Zamları kabüllenmektense sesimizi çıkarmak daha mantıklı olmaz mı?

Motosikleti
    xciting250i
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne işe yarıyacaksa deme arkadaşım.çoğunluk sağlandığı zaman elbet kaale alınır diye düşünüyorum.Zamları kabüllenmektense sesimizi çıkarmak daha mantıklı olmaz mı?
    tabiki çıkaralım ama millet körü körüne almaya devam ettiği için napabilirsin ki?

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)