Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Honda'nın yeni zamları hayırlı olsun

REKLAM ALANI
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Bilinçlensin diye dua edelim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o değilde cbr 125 le tvs apache nin otobanda yarış yaptıktan sonraki halini düşünmek isterim cbr 125 in sahibi mala bağlardı heralde cbr 125 6900tl 13.3 hp tvs 4150tl 13.5 tek fark fiyat cbr 125 sahipleri kızmasın ama öle yani gerçek

not: yarış taraftarı değilim sadece ufak bir karşılaştırma (düşük cc de tvs forever)
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

Alıntı mstfkrfk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 4550 plakasız fiyatı.artık fakir adam motora binemeyecek.hep birlikte bisiklete geçeriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------

cihan sen kaparo'nu (doğrusu kaparoymuş yeni öğrendim) 6500 ken verdiğin için sana o fiyattan satmalılar.
    Ben geçtim bile, Çarşamba günü bisiklet almaya gidiyorum. Lanet ettim artık, yeter be!

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o değilde cbr 125 le tvs apache nin otobanda yarış yaptıktan sonraki halini düşünmek isterim cbr 125 in sahibi mala bağlardı heralde cbr 125 6900tl 13.3 hp tvs 4150tl 13.5 tek fark fiyat cbr 125 sahipleri kızmasın ama öle yani gerçek

not: yarış taraftarı değilim sadece ufak bir karşılaştırma (düşük cc de tvs forever)
    Tvs ben de düşündüm bi ara ama kullanma fırsatı olmadı.Titreşimden yana çok sıkıntısı varmış heralde.Azer Bülbüle döndük diyo kullananlar

Motosikleti
    YAMAHA XMAX 250 CC
    HONDA hayır kurumu değil... girdileri artınca bunu fiyatlarına yansıtması normal ..ARGE sine milyonlarca dolar ayıran bir dünya devi..

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    zaten giderleri arttıkça kaliteyide düşürüyolar. Zamcıklar da havalarda uçuşuyor.

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    HONDAA BÜTÜN ZAMLAR ONDAA
    BU GİDİŞLE ADI DA ZAMDA OLACAK

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Sanki paramı vadeye yatırmış gibiyim. Bindikçe motorun değeri artıyor.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dayanamadım. Amacım ama yanlışı düzeltmek. Yanlış anlaşılmasın

Su soğutma bildinmi? ya enjeksiyon? ya yarış grenajı ve şık gövde? 130'luk 40 mm daha geniş ve standart gelen daha kaliteli lastik bildinmi? yada 5 cm uzun wheelbase ne anlama gelir bildinmi? Daha az tirteşim desem? 6 vites şanzıman hiç bildinmi? 10.000 tl lik cbr 250 ile aynı görüntüye ve imaja pek girmeyelim...

seni hayal kırıklığına uğratmak gibi olmasın ama 125cc ye 130 luk kalın lastiklere rağmen CBR 125 otobanda tatlı tatlı arayı açıyor TVS ile

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS

Aradaki 0,2 hp lik fark var diye tvs daha hızlı öyle mi ? hm peki tamam o zaman.Sürdün mü ikisini de ? İnternet üzerinden ne çok bilmişlik yapıyoruz ya.Cbr 125 ile tvs yi nası aynı kategoriye koyuyosun ?

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    oyy oyy fiyatlar ne öyle uçmuş resmen üstüne çok az daha koyar 2. el 600f alınır
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aradaki 0,2 hp lik fark var diye tvs daha hızlı öyle mi ? hm peki tamam o zaman.Sürdün mü ikisini de ? İnternet üzerinden ne çok bilmişlik yapıyoruz ya.Cbr 125 ile tvs yi nası aynı kategoriye koyuyosun ?
    0,2 hp fark var diye tvs hızlı diyen oldu mu sence? aynı kategotiye koyan oldu mu peki ? sadece ikiside farklı fiyat ama aynı güçte demek istiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------

Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dayanamadım. Amacım ama yanlışı düzeltmek. Yanlış anlaşılmasın

Su soğutma bildinmi? ya enjeksiyon? ya yarış grenajı ve şık gövde? 130'luk 40 mm daha geniş ve standart gelen daha kaliteli lastik bildinmi? yada 5 cm uzun wheelbase ne anlama gelir bildinmi? Daha az tirteşim desem? 6 vites şanzıman hiç bildinmi? 10.000 tl lik cbr 250 ile aynı görüntüye ve imaja pek girmeyelim...

seni hayal kırıklığına uğratmak gibi olmasın ama 125cc ye 130 luk kalın lastiklere rağmen CBR 125 otobanda tatlı tatlı arayı açıyor TVS ile
    tvs yardırır gider diyen olmadı zati ikisi de farklı fiyatta olmalarına rağmen birbirlerini geçemezler e tabi cbr 125 sahibi yavru racing motosikletin görüntüsü ile kalır.( biraz daha karizması olur sahibinin diyelim) titreşimin önemi kişiden kişiye değişir tabi. iki motorun da iyi ve kötü yanları var. ben de hondacıyım ama hondanın her yaptığına sorgusuz sualsiz bu çok iyi olmuş diyemem her yönüyle eleştiririm. çünkü böyle yapmassak eğer ortada birşey yokken honda yapıştırır zamı şu anda yaptığı gibi. ayrıca cbr 125 in jantları tamam ama lastikleri kaliteli deil allah aşkına o kadar da değil yani

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    tvs yardırır gider diyen olmadı zati ikisi de farklı fiyatta olmalarına rağmen birbirlerini geçemezler e tabi cbr 125 sahibi yavru racing motosikletin görüntüsü ile kalır.( biraz daha karizması olur sahibinin diyelim) titreşimin önemi kişiden kişiye değişir tabi. iki motorun da iyi ve kötü yanları var. ben de hondacıyım ama hondanın her yaptığına sorgusuz sualsiz bu çok iyi olmuş diyemem her yönüyle eleştiririm. çünkü böyle yapmassak eğer ortada birşey yokken honda yapıştırır zamı şu anda yaptığı gibi. ayrıca cbr 125 in jantları tamam ama lastikleri kaliteli deil allah aşkına o kadar da değil yani [/QUOTE]

Söylediklerine katılıyorum arkadaşım.Forumda da defalarca dile getirdim bu konuyu.honda güç performans tamamda ben şahsen 125 liğinin tipini yakıştıramıyorun hondaya.80 lerden kalmış gibi bişey.Her zaman da söylüyorum ortada bi yenilik yokken bu zam pardon üstüste gelen zamlar neyin nesi diye.çevremdende bir sürü arkadaşımla mail yağmuruna tutmaya devam ediyoruz bu konuyla ilgili ve dönüş olana kadar da devam edicez.dayanıklılık dersen bazen kullanıcıdan kullanıcıya da değişir.2006 model cup kullanıyorum zamanında paramız ona yetti onu aldık.çin işi dediler 1 senede dağılır dediler,diyenler ikinciye değiştiriyor,yurtdışına çıkacak,araba alacak,ailevi sebeplerden dolayı bla bla bla.ama bu kadar da kör olmayalım yaw.tamam hondadır capondur eywallah.ama honda sahibi olmak istelenleride bu derece soğutmanın alemi yoktur.

[/QUOTE] Söylediklerine katılıyorum arkadaşım.Forumda da defalarca dile getirdim bu konuyu.honda güç performans tamamda ben şahsen 125 liğinin tipini yakıştıramıyorun hondaya.80 lerden kalmış gibi bişey.Her zaman da söylüyorum ortada bi yenilik yokken bu zam pardon üstüste gelen zamlar neyin nesi diye.çevremdende bir sürü arkadaşımla mail yağmuruna tutmaya devam ediyoruz bu konuyla ilgili ve dönüş olana kadar da devam edicez.dayanıklılık dersen bazen kullanıcıdan kullanıcıya da değişir.2006 model cup kullanıyorum zamanında paramız ona yetti onu aldık.çin işi dediler 1 senede dağılır dediler,diyenler ikinciye değiştiriyor,yurtdışına çıkacak,araba alacak,ailevi sebeplerden dolayı bla bla bla.ama bu kadar da kör olmayalım yaw.tamam hondadır capondur eywallah.ama honda sahibi olmak istelenleride bu derece soğutmanın alemi yoktur.[/QUOTE]

bunların bütün suçlusu biziz aslında. hondanın bi yerlerini kaldırdık honda honda diyerek. ah şu cbr serisi olmasa hondayı takmıyacam bile (125 lik ve 250 lik hariç)

Motosikleti
    2011 600F ABS
    0,2 hp fark var diye tvs hızlı diyen oldu mu sence? aynı kategotiye koyan oldu mu peki ? sadece ikiside farklı fiyat ama aynı güçte demek istiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------

tvs yardırır gider diyen olmadı zati ikisi de farklı fiyatta olmalarına rağmen birbirlerini geçemezler e tabi cbr 125 sahibi yavru racing motosikletin görüntüsü ile kalır.( biraz daha karizması olur sahibinin diyelim) titreşimin önemi kişiden kişiye değişir tabi. iki motorun da iyi ve kötü yanları var. ben de hondacıyım ama hondanın her yaptığına sorgusuz sualsiz bu çok iyi olmuş diyemem her yönüyle eleştiririm. çünkü böyle yapmassak eğer ortada birşey yokken honda yapıştırır zamı şu anda yaptığı gibi. ayrıca cbr 125 in jantları tamam ama lastikleri kaliteli deil allah aşkına o kadar da değil yani
    Kullandın mı diyorum bende ? Çevir kazı yanmasın,lastikler iyi değilmiş Ben kullandım,ıslak zeminde iyi değil.Lastikler ısınınca gayet iyi iş görüyo.Limitleri zorlayana kadar yatırıyorum motoru.Ninja 250 de aynı ebatlarda aynı marka lastikle geliyo birebir.Grenajlı,su soğutmalı ve apache ye göre titreşimsiz bi motor,ve tvs değil,honda..125liğe göre mükemmel performans,km de 11-12 kr yakıt tüketimi.Başka ne istiyosun,200 ile uçmasını filan mı ? Fiyatı apache ile aynı mı olmasını istiyodun ya da ?

@turkish39,yeni 125 liğin tipi 80 lerden kalma diyosun,çok garip gerçekten.bi göz doktoruyla irtibata geçin,en kısa zamanda.sadece tavsiye..Bana biri 80 lerde böyle bi motor gösterirse sevinirim :

@-zero-,lütfen honda yı tak.eğer takmassan piyasadan çekicekmiş honda kendini

Motosikleti
    YAMAHA XMAX 250 CC
    HONDA HAYAT ONDA - YAMAHA KEYİF ONDA KAWASAKİ ASALET ONDA

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------

made in JAPAN !!

Kullandın mı diyorum bende ? Çevir kazı yanmasın,lastikler iyi değilmiş Ben kullandım,ıslak zeminde iyi değil.Lastikler ısınınca gayet iyi iş görüyo.Limitleri zorlayana kadar yatırıyorum motoru.Ninja 250 de aynı ebatlarda aynı marka lastikle geliyo birebir.Grenajlı,su soğutmalı ve apache ye göre titreşimsiz bi motor,ve tvs değil,honda..125liğe göre mükemmel performans,km de 11-12 kr yakıt tüketimi.Başka ne istiyosun,200 ile uçmasını filan mı ? Fiyatı apache ile aynı mı olmasını istiyodun ya da ?

@turkish39,yeni 125 liğin tipi 80 lerden kalma diyosun,çok garip gerçekten.bi göz doktoruyla irtibata geçin,en kısa zamanda.sadece tavsiye..Bana biri 80 lerde böyle bi motor gösterirse sevinirim :

http://i990.photobucket.com/albums/a...011cbr125r.jpg

http://p1.bikepics.com/2011/12/11/bi...314861-800.jpg

@-zero-,lütfen honda yı tak.eğer takmassan piyasadan çekicekmiş honda kendini
    sorgusuz sualsiz herşeyi olduğu gibi kabul edenler varolduğu sürece honda ne kadar zam yaparsa yapsın haklıdır zaten deveyi diken hesabı... eğer fotoğraflardaki çelimsiz motor cbr 125 seninse sahibi olduğun için onu savunuyorsun yani taraflı bir eleştiri yapıyorsun. onun için dediklerinde dikkate alınacak birşey yok zira sizler gibi kullandığı markayı körü körüne savunanlar olduğu sürece bu firmaların bizlere yaptığı herşey mübahtır. benim yaptığım eleştiriye hak verenler olur veya olmaz bu benim fikrimi değiştirmez .ayrıca benim fikrim beni ilgilendirir istediğim firmaya özgürce iyi veya kötü diyebilirim herkes gibi. lastikler dandik her zaman dandikti giriş seviyesindeki motorlarda maliyetten düşürmek için yapıyorlar bu kesin. herşeyi bir sonuca bağlayacak olursak yazdıklarım benim şahsi fikrimdir kimseyi ilgilendirmez. hondaya iyi zamcıklar dilerim

Motosikleti
    2011 600F ABS
    sorgusuz sualsiz herşeyi olduğu gibi kabul edenler varolduğu sürece honda ne kadar zam yaparsa yapsın haklıdır zaten deveyi diken hesabı... eğer fotoğraflardaki çelimsiz motor cbr 125 seninse sahibi olduğun için onu savunuyorsun yani taraflı bir eleştiri yapıyorsun. onun için dediklerinde dikkate alınacak birşey yok zira sizler gibi kullandığı markayı körü körüne savunanlar olduğu sürece bu firmaların bizlere yaptığı herşey mübahtır. benim yaptığım eleştiriye hak verenler olur veya olmaz bu benim fikrimi değiştirmez .ayrıca benim fikrim beni ilgilendirir istediğim firmaya özgürce iyi veya kötü diyebilirim herkes gibi. lastikler dandik her zaman dandikti giriş seviyesindeki motorlarda maliyetten düşürmek için yapıyorlar bu kesin. herşeyi bir sonuca bağlayacak olursak yazdıklarım benim şahsi fikrimdir kimseyi ilgilendirmez. hondaya iyi zamcıklar dilerim
    Herkesin görüşüne saygım var.Fotoğraftaki cbr 125 benim motorum.Ben fiyatı 5.500 iken aldım.Şuan 6.900.Şu anki fiyatı olsaydı almazdım.Ama 5.500 e alınacak en iyi motor bana göre.İnanın sizin gibi insanlara laf anlatmak çok zor.Benim 6900 lük fiyatı savunduğumu nereden çıkardın ? Ben motorun kalite-performans oranından bahsediyorum sadece.

Hayır asıl merak ettiğim 125cc gibi bi motordan nasıl bi görüntü bekliyosunuz ? Kendi motorumu savunmak için söylemiyorum,eski kasa için söyleseniz neyse.Adamlar 125cc ye gayet oturaklı kasayı koymuş.Ama doğru,sizin gibi insanlara kalsa 125cc motora 600rr grenajları,öne 120 arkaya 190 lastik takmak gerek Neyse,hayırlı geceler.

Herkesin görüşüne saygım var.Fotoğraftaki cbr 125 benim motorum.Ben fiyatı 5.500 iken aldım.Şuan 6.900.Şu anki fiyatı olsaydı almazdım.Ama 5.500 e alınacak en iyi motor bana göre.İnanın sizin gibi insanlara laf anlatmak çok zor.Benim 6900 lük fiyatı savunduğumu nereden çıkardın ? Ben motorun kalitesinden bahsediyorum sadece.

Hayır asıl merak ettiğim 125cc gibi bi motordan nasıl bi görüntü bekliyosunuz ? Kendi motorumu savunmak için söylemiyorum,eski kasa için söyleseniz neyse.Adamlar 125cc ye gayet oturaklı kasayı koymuş.Ama doğru,sizin gibi insanlara kalsa 125cc motora 600rr grenajları,öne 120 arkaya 190 lastik takmak gerek Neyse,hayırlı geceler.
    ben herşeyin uygunluğundan yanayım yani 125 cc racing motor olmaz adı üstünde RACING ben 125 cc motora uygun grenaj ve lastiklerin takılmasından yanayım.racing dediğin 500 600cc den başlar. fakat 125cc motora racing grenaj taktınmı kimse kusura bakmasın ama apaçi gibi duruyor hondaya bu konuda bi lafım kesinlikle yok sonuçta o da müşterilerinin istediğini veriyor... ayrıca bu motorun ederi de ilk aldığınız fiyat kadardır hondayı çok savunanlar olduğu için fiyat yükseldi zaten
    (son mesajımdaki son 2 cümle burası için de geçerlidir.)

Motosikleti
    2011 600F ABS
    ben herşeyin uygunluğundan yanayım yani 125 cc racing motor olmaz adı üstünde RACING ben 125 cc motora uygun grenaj ve lastiklerin takılmasından yanayım.racing dediğin 500 600cc den başlar. fakat 125cc motora racing grenaj taktınmı kimse kusura bakmasın ama apaçi gibi duruyor hondaya bu konuda bi lafım kesinlikle yok sonuçta o da müşterilerinin istediğini veriyor...
    (son mesajımdaki son 2 cümle burası için de geçerlidir.)
    Kim racing olduğunu söyledi ki size ? Lastiğin neresi uygun değil ? Honda bu motoru SuperSport kategorisine koymuş.Naked yada cruiser olarak mı koysaydı ? Racing denildiğinde aklınıza sadece grenaj geldiği için daha fazla konuşmama lüzum yok.Ss tarz bi motorun zaten oturuş şekli,gidonu farklıdır.Neyse.

Ayrıca 125cc motora racing grenajı takınca apaçilikle bağdaştırman mükemmel.Hayal gücüne hayran kaldım.Üstünde kullanan ona 600 lük muamelesi yaparsa onun apaçiliğidir.Ben ne kullandığımın farkındayım.İnşallah daha iyileri senin olur.Hayırlı geceler tekrar

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)