4500-5000 liraya babalar gibi bir BMW ye binilir,birdahada hondanın yüzüne bakılmaz...
yeni dalga bugün geldi. oysa daha 1 ay olmamıştı zam geleli. cbf150 4800 oldu (%6 zam). nc700s ise %21 zam gördü: 22900 tl. len bunlar iyice can sıktı ama ha.
tadını kaçırdılar yahu
ohh suyundan da koy
ulen bu cbf harbiden adam gibi motor bende bi cbf 150 alsam mı yağ yetiştirebilir miyim ki
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ee baktılar cb125 in satışları iyi değil hala millet cbf alıyor ozaman bi zam daha yapalımda cbf alamasın millet sonra gidip cb alsın diyorlarda yemezler honda! Yamaha tvs boşa durmuyor millet gidip cb nin yüzüne bakmaz kabul et!
yok artık yaa...ama cbr 250 nin fiyatı aynı görünüyo..
nc 700 e üzüldüm..18250 ye mehmet konşuk verecekti almadık..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
çin mallarının önü açıldı millet
ıns 250 zam yapmaz daha aluruk ama cb yapsn yapsın satıcam yakında
şimdi yine aynı konu diyeceksiniz ama
Hondanın bu yaptıklarından sonra ninja mı ? cbr 250 mi
eskiden fiyat farkı vardı iyice kapandı makas ?
Kawa her zaman 5.000-eur
üç ayda 900 tl zam mı olur yaa...zamına koyayım ben bunların
Selam.Öncelikle geleneksel yaz zammını yaptığınız için teşekkür edemeyeceğim.125 ve 150 cclik motorlarınız için herhangi bir yenilik olmadan neden bu zam onu anlamadım.125 - 250 cc güç bakımından tamamda zam yerine görsellik açısındanda bişeyler yapsanız diyorum.ozaman neden zam yapıldığını bi derece anlayabilir insanlar.Sizin gibi büyük bir markaya böyle tipsiz hele 125likteki gibi tipi gerçekten yakıştıramıyorum.naked tarzı yarış gidonlu ne bileyim göze daha hoş görünen bir HONDA sizinde prestijinizi arttırmaz mı?Siz zam yapıyorsunuz arkadan herkes coşuyor.Ama bir kullanıcı olarak bu durumu artık protesto ediyorum ve insanların bilinçlenmesi için bunu herkesle paylaşıyorum.Tam 0 km bir honda almaya ikna olmuşken gelen zam soğumama yetti.çünkü ne bir yenilik var nede görsellik.hangi firma olursa olsun yeniliğe açık olmadan da almayacağım.Olanla yetinen bir millet olduk gitti.Artık bunun değişmesi gerektiğine inanıyorum.Artık siz beğendirmek için uğraşın.SAYGILAR
BEN MAİLİMİ SIBITTIM.BURADA DA TÜRKİYEDE NEDEN MOTOSİKLET YOK ADLI KONU AÇTIM BUNUNLA İLGİLİ AMA PEK İLGİ ÇEKMEDİ.OLSUN BEN ÇEKENE KADAR UĞRAŞICAM.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN
Selam.Öncelikle geleneksel yaz zammını yaptığınız için teşekkür edemeyeceğim.125 ve 150 cclik motorlarınız için herhangi bir yenilik olmadan neden bu zam onu anlamadım.125 - 250 cc güç bakımından tamamda zam yerine görsellik açısındanda bişeyler yapsanız diyorum.ozaman neden zam yapıldığını bi derece anlayabilir insanlar.Sizin gibi büyük bir markaya böyle tipsiz hele 125likteki gibi tipi gerçekten yakıştıramıyorum.naked tarzı yarış gidonlu ne bileyim göze daha hoş görünen bir HONDA sizinde prestijinizi arttırmaz mı?Siz zam yapıyorsunuz arkadan herkes coşuyor.Ama bir kullanıcı olarak bu durumu artık protesto ediyorum ve insanların bilinçlenmesi için bunu herkesle paylaşıyorum.Tam 0 km bir honda almaya ikna olmuşken gelen zam soğumama yetti.çünkü ne bir yenilik var nede görsellik.hangi firma olursa olsun yeniliğe açık olmadan da almayacağım.Olanla yetinen bir millet olduk gitti.Artık bunun değişmesi gerektiğine inanıyorum.Artık siz beğendirmek için uğraşın.SAYGILAR
BEN MAİLİMİ SIBITTIM.BURADA DA TÜRKİYEDE NEDEN MOTOSİKLET YOK ADLI KONU AÇTIM BUNUNLA İLGİLİ AMA PEK İLGİ ÇEKMEDİ SANIRIM.OLSUN BEN ÇEKENE KADAR UĞRAŞICAM.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN
İnsanlar hak ettiği gibi yönetilirler desem konuyla çok alakasız gibi gözükecek mi acaba?
Peki ya hak verilmez alınır desem?
Ama susmalı en iyisi...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)