Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni vergi dairemiz..:)

REKLAM ALANI
    babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    İşte yeni vergi dairemiz vatana millete Gecmiş olsun....

m1t0, klm644 ve Sepetçioğlu bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Bu başlangıç.......ve aysbergin görünen yüzü.....
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

Resulullah (s.a.v.) şöyle buyurmuştur: “Vergi alan kimse cennete giremez.” (Ebu Davud 2548)
    Resulullah (s.a.v.) şöyle buyurdu: “Kendi rıza ve isteği olmadan bir Müslümanın malını yemek haramdır.”
    Tevbe29 - Kendilerine kitap verilenlerden oldukları halde ne Allah'a, ne ahiret gününe inanmayan, Allah'ın ve Resulünün haram kıldığını haram tanımayan ve hak dini din edinmeyen kimselere alçalmış oldukları halde elden cizye verecekleri hale gelinceye kadar savaş yapın.
    İhtiyacı olmadığı halde kısmı nı şöyle değiştirebiliriz elinde başka imkanlar olduğu halde bu imkanları harekete geçiremeyip(beceriksizliğinden)kolay olan yolu seçmek,masum ve mazlum olanı sömürmeye devam etmek,ekmekden,yakacaktan,içilemeyen sudan ve onun atık parasından(içilemeyen su ile abtest de alınmaz dolayısı ile çeşmeden akan içilmeyen su ile abdest alanların namazları de bence tehlikede)toplayıp çarpıp bölüp vergi alırken ziynet eşyasından vergi almamak,vergi alaagım deyip bu milletin alın teriyle kurulan üretim tesislerini yabancılara peşkeş çekmek,milletin parasıyle yapılmış köprülerden geçerken o köprünün maliklerinden geçiş ücreti almak, bu ne dine ne de dinsize yakışacak bir durum.Bu duruma ancak acizler ses çıkarmaz.Bu işler avrupa da böyle oluyor demek ne kadar akıllıca.Bu vergilerle nasıl ihracaat da rekabet edilebilir.Neden hep kopya modeller önümüze konuluyor.Ben vergi veren yani para ödeyen bir birey olarak verilen hizmetlerden memnun değilimBu kadar vergiye karşılık bana daha iyi hizmet verecek birçok yönetim şekli var.Avrupa dan yönetim ithali istiyorum bu durumda.Nasıl olsa dini olarak bizi bulunduğumuz durumdan daha iyiye götürebilecek vbir örnek yok.Ortadoğunun hali ortada.Ne insanca yaşayabiliyorlar nede islam ca.Adalet olmayan yerde zaten islamdan da söz edilemez.Bari elin ecnebisi gelsin de insalık görelim.Verdiğimizin verginin karşılıgını alalım
    cizye:Osmanlı Devleti'nde Hıristiyan tebaadan ve hristiyan memleketlerinden himaye karşılığında alınan baş vergisidir. Askerlik yapmaya elverişli gayrimüslim halktan alınan bir vergidir. Osmanlı ordusu bir Hristiyan ülkesine vardığı zaman, muhatabına üç seçenek sunardı:
    İslam’ın kabulü
    Cizye
    Savaş.
    Sanki bu millet ecnebi ,sanki seçenekler sunulmuş islam’ın kabulü
    Cizye
    Savaş
    Hakanİnan bunu beğendi.

Hakanİnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Allah kerim :)
    Hey gidim osmanlı hey sen bu hallere düşecek adam mıydın
    Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.

MotoRizeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CC büyütme aşamasında.
    Benzinin Litresi 5 Tl olunca benzinle çalışan neyim varsa hepsini satıcam..

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı MotoRizeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzinin Litresi 5 Tl olunca benzinle çalışan neyim varsa hepsini satıcam..
    ben de malbora 5 lira olsun bırakıcam diyodum...

MotoRizeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CC büyütme aşamasında.
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de malbora 5 lira olsun bırakıcam diyodum...
    Motor neyse de otomobili böyle giderse satarım..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)